2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12841303 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Efe

Schaaf'ı da yıllardır beğenmem açıkçası.
bende hiç beğenmiyorum ama avcıdan iyidir yani :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Alper1903

Gunes gelsin maceraya kalkismayin bu adami bari kacirmayalim

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/ibrahimseten/status/607307844556357632
Yardımcı antrenör Tamer Tunaymış.Sivas da değil miydi sergenin yanında ?

Ertuğrul'a hazırlanın :) İyice karıştı bu iş sonu kötü olacak orası kesin.Her kafadan bir ses çıkarsa olacağı budur.  :)

Çevrimdışı tguesbb

Ertuğrul'a hazırlanın :) İyice karıştı bu iş sonu kötü olacak orası kesin.Her kafadan bir ses çıkarsa olacağı budur.  :)
Ben tam tersi güzel olacağını düşünüyorum özellikle de futbolcu transferlerinde.
Vodafone Arenaya bu senenin üstünde olmayan bir takımla çıkma gafletine düşmeyeceklerine eminim.O kadar övüldü stad stad stad diye sene kendim mabedimizde ben güzel günler yaşayacağımıza inanıyorum.Beyaz yalan filan değil içtenlikle söylüyorum..

Çevrimiçi Samet Ç

Ben tam tersi güzel olacağını düşünüyorum özellikle de futbolcu transferlerinde.
Vodafone Arenaya bu senenin üstünde olmayan bir takımla çıkma gafletine düşmeyeceklerine eminim.O kadar övüldü stad stad stad diye sene kendim mabedimizde ben güzel günler yaşayacağımıza inanıyorum.Beyaz yalan filan değil içtenlikle söylüyorum..

umarım dediğin gibi olur herkesin istediği bu ama bence çok zor hayırlısı neyse o olsun .  :bandit:

Çevrimdışı Efe

Gunes gelsin maceraya kalkismayin bu adami bari kacirmayalim
katılıyorum çare şenol amca :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

SCHAAF son derece yanlış tercih olur.adam daha almanya dışına çıkmamış,36 maçta 1.28 puan ortalaması yapmış.ne işimiz olur schaafla ..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ferdi1903

Hahahahaha Güntekin benim dediğimi söyledi :kop: :kop:

ne dedi güntekin?

Çevrimdışı f_madida

Basarili olmus hocalarin 2. kez gelmesi pek bir basari getirmiyor, Daum da boyleydi, Milne de simdi Denizli gelirse ne yapabilir pek emin degilim.

Senol Gunes gelsin, olmuyorsa Sergen Yalcin gelsin...Bence bu iki hoca biraz olsun su donemde camiaya heyecan getirir, diger isimler ya sevilmeyen ya da uzun vadede basarili olabilecek isimler.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı talha

SCHAAF son derece yanlış tercih olur.adam daha almanya dışına çıkmamış,36 maçta 1.28 puan ortalaması yapmış.ne işimiz olur schaafla ..

Bu sene kötü gittiler ama Schaaf iyi hocadı. :tabe:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Deniz

Bu sene kötü gittiler ama Schaaf iyi hocadı. :tabe:
adam almanya dışına kafasını çıkartmamış.tr liginde sudan çıkmış balığa döner 15. haftayı göremez
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Ciddi ciddi Ertuğrul Sağlam konuşuluyor. Daha net birşey yokken yorum da yapmak istemiyorum ama konuşulması bile rezillik.

Çevrimdışı GÖRKEM

gelse ne güzel olur.

Çevrimdışı GÖRKEM

Ciddi ciddi Ertuğrul Sağlam konuşuluyor. Daha net birşey yokken yorum da yapmak istemiyorum ama konuşulması bile rezillik.

niye rezillik olsun. Ertugrul Saglam Lucescu döneminden sonra bizde en yüksek Puana ulasan ve Senol Hoca'nin 6. oldugu Bursa'da Sampiyonluk yasamis bir TD.

Çevrimdışı Ersoy

Avcı gelirse seneye takımı takip etmem.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Anıl

niye rezillik olsun. Ertugrul Saglam Lucescu döneminden sonra bizde en yüksek Puana ulasan ve Senol Hoca'nin 6. oldugu Bursa'da Sampiyonluk yasamis bir TD.

Hedef Avrupa'da başarıya taşıyacak bir hoca dedikten sonra 8-0 lık yenilgide takımın başında olan kişinin gelmesi değil, adının geçmesi bile rezilliktir.

Çevrimdışı atalay

Çare: Jorge Sampaoli  :ok:

edit: Copa America'dan sonra gelsin başlasın. Şili, ile kupayı kazanıp; gelir.
[ Son Düzenleme: 07 Haziran 2015, 10:24:24 kcptl ]

Çevrimdışı GÖRKEM

Hedef Avrupa'da başarıya taşıyacak bir hoca dedikten sonra 8-0 lık yenilgide takımın başında olan kişinin gelmesi değil, adının geçmesi bile rezilliktir.

Lucescu bu sezon Bayern'a 7-0 yenildi. kötü hoca mi oldu?

bize su anda lazim olan Sampiyonluk. Avrupa'yi simdilik bir kenara koymak lazim. onun da sirasi gelir.

Ertugrul A Klas Hoca degil ama Türkiye'de is yapar.

Çevrimdışı Anıl

Lucescu bu sezon Bayern'a 7-0 yenildi. kötü hoca mi oldu?

bize su anda lazim olan Sampiyonluk. Avrupa'yi simdilik bir kenara koymak lazim. onun da sirasi gelir.

Ertugrul A Klas Hoca degil ama Türkiye'de is yapar.

Lazım olan şampiyonluk evet. Ve Ertuğrul bizi şampiyon yapamaz.

Çevrimdışı talha

Valla Ertuğrul yapamaz o yapamaz bu yapamaz u yapamaz. Yabancı hoca yapamaz, winner olmayan yapamaz. Ağaç yapamaz kuş yapamaz.

Ertuğrul Hoca'ya bir sene daha dayanabilseydik o da yapardı ama tabi ne lazım başarı lazım.  :kop:

Şenol'da yapamayacak. Çünkü sadece hocada değil sıkıntı. Halen daha 2 tane sağlam adam getiremedik şuraya.

Çevrimdışı Anıl

Valla Ertuğrul yapamaz o yapamaz bu yapamaz u yapamaz. Yabancı hoca yapamaz, winner olmayan yapamaz. Ağaç yapamaz kuş yapamaz.

Ertuğrul Hoca'ya bir sene daha dayanabilseydik o da yapardı ama tabi ne lazım başarı lazım.  :kop:

Şenol'da yapamayacak. Çünkü sadece hocada değil sıkıntı. Halen daha 2 tane sağlam adam getiremedik şuraya.
Mevcut yönetim görevdeyken bizi ancak Lucescu şampiyon yapar. Onun dışında kim gelirse gelsin işi zor

Çevrimdışı GÖRKEM

Bursa'yi yapmadi mi?

benim anlamadigim sey hangi verilere göre Senol Hoca'nin Ertugrul'dan üstün olmasi?

istatistikler baska sey söylüyor cünkü.

diyeceksin ki tecrübe farki var. o zaman bende derim ki akil yasta degil basta. adin Besiktas ile aniliyorsa neden 25 Sene'dir Hocalik yapiyorsun ama bir tane Sampiyonlugun yok diye sorarlar.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Mesele hoca değil şuan.
Takıma çok sağlam 2-3 transfer lazım.Free'ler kapılıyor birer birer.Eğer iyi adamlar alamazsak mümkün değil ilk 2'ye girmemiz kim gelirse gelsin.
Bu iyi niyet anlaşması hangi akla hizmet imzalanmış anlamak mümkün değil.Tamamen küçük kafaların işi,yönetim hala maddi olarak rahatlamanın şampiyonluktan geçtiğini anlamamış kendimizi kısıtlıyoruz.
Gs şampiyon oldu Alves'ler konuşuluyor.Olamasalardı onlar da Tosic'i konuşacaklardı fark burda.

Çevrimdışı talha

Mevcut yönetim görevdeyken bizi ancak Lucescu şampiyon yapar. Onun dışında kim gelirse gelsin işi zor

Yönetimle alakası yok olayın. Ondan öncekilerde ytırıyordu parayı en iyileri almaya kalkıyordu onlar yapabildi mi?

Biz habire o gitsin bu gelsin onu gönderelim bunu getirelim her sene yapılanalım. Falan fistan yürümez böyle.

O yüzden çok dert etmeyin. Yine olamayız.

Çevrimdışı talha

Mesele hoca değil şuan.
Takıma çok sağlam 2-3 transfer lazım.Free'ler kapılıyor birer birer.Eğer iyi adamlar alamazsak mümkün değil ilk 2'ye girmemiz kim gelirse gelsin.
Bu iyi niyet anlaşması hangi akla hizmet imzalanmış anlamak mümkün değil.Tamamen küçük kafaların işi,yönetim hala maddi olarak rahatlamanın şampiyonluktan geçtiğini anlamamış kendimizi kısıtlıyoruz.
Gs şampiyon oldu Alves'ler konuşuluyor.Olamasalardı onlar da Tosic'i konuşacaklardı fark burda.

Alves'ler konuşulsun. İstedikleri kadar konuşulsun gelecek mi Alvesler. Biz de konuşalım. Aha başlayalım seneye Messi'nin sözleşmesi bitiyor alalım diye. 1 yıl konuşlaım. Ne olacak?

İyi niyet anlaşması kefyi kader imzalanan bir anlaşma değil işte. Adamlar sana çıkardı dedi ki imzala şunu yoksa nanay gülüm sana yoksun seneye. Belki de daha ağır cezalar. UEFA sana bana acımaz basar cezayı çünkü senin lobin yoktur oralarda.

Şuan imzalanan anlaşma olabilecek en iyi anlaşmadır. Siz sağda solda Avukatların ego kasarak böyle savunma mı olur demelerine bakmayın. Kendilerinin de nasıl savunduğunu gördük 2 sene ceza yedirdiler bu takıma.