2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12842683 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mert_

juve nin demba ba ve töre gibi 2 adamı olmazsa tabi kazanamaz ŞL finalini .verin abi 25mil €  seneye kupa kesin sizde.
pazarlamada çığır açtım  :D :D
:D :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

İşin kötüsü bu UEFA anlaşması 3 yıllık biz hep senelik idare adam aldık/alacağız. Bütün free oyuncuları kaçırdık bu sene seneye yine sıkıntı çekeceğiz galiba

seneye yeni free topçular cıkar :)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu saatten sonra adı anılan hiç bir TD gelmesin. Gelmezlerse de hak veririm. Çocuk oyuncağına döndürdüler bu işi. Neymiş kimsenin tartışamayacağı bir TD olacakmış. Sanırım öyle kötü bir TD gelecek ki kimse tartışmayacak bile  :eyes
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ONUR KOLCU

buna kimsenin hakkı yok ulan bu adamı bu hale getirenlere yazıklar olsun.
 :by2:

Çevrimdışı Türkay

seneye yeni free topçular cıkar :)

Böyle kaliteli  oyuncular gelmez abi ya. Bu sene bütün ihtiyacımız olan mevkilere uygun oyuncular vardı hepsini kaçırdık  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

buna kimsenin hakkı yok ulan bu adamı bu hale getirenlere yazıklar olsun.
 :by2:
adam kaç yaşında kaç kupa kazandı hala hırs var bizimkiler de ....  :bandit:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Böyle kaliteli  oyuncular gelmez abi ya. Bu sene bütün ihtiyacımız olan mevkilere uygun oyuncular vardı hepsini kaçırdık  :bandit:

hayırlısı diyelim İnşallah onlarda farkındadırlar durumun  bu seneden  çözerler bu işi.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İşin kötüsü bu UEFA anlaşması 3 yıllık biz hep senelik idare adam aldık/alacağız. Bütün free oyuncuları kaçırdık bu sene seneye yine sıkıntı çekeceğiz galiba
Daha dur bakalım Avrupa Şampiyonası+Dünya Kupası geliyo iyi adam kalmıycak piyasada..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ONUR KOLCU

adam kaç yaşında kaç kupa kazandı hala hırs var bizimkiler de ....  :bandit:

keşke maçı izlemeseydimde bu görüntüyü görmeseydim  çok severim Pirlo yu be samet.

Çevrimdışı acan07

Mechul Haberci ‏@mechulhaberci  4 Haz
Sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalan 29 yaşını doldurmuş oyuncular yıllık aldığı ücreti kulübüne yatırırsa serbest kalır.

bu daha önce bu konuşuldumu bilmiyorum ama uefa nın arka bahçesinden dolanacak bir yol olabilir bu

Çevrimdışı Çağrı

Çebi'nin açıklaması çok saçmaydı nedeni de şu.

3 isim söyledi 3ü de bizim çok rahat alabileceğimiz isimler.

Ne yani 4 haftadır bu 3 isimden birine karar veremedik mi? Yoksa üçünü de ikna edemedik mi?

Hangisi olursa olsun yine amatörlük.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Daha dur bakalım Avrupa Şampiyonası+Dünya Kupası geliyo iyi adam kalmıycak piyasada..

Yönetim bulur yine Opare gibi oyuncuları
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çebi'nin açıklaması çok saçmaydı nedeni de şu.

3 isim söyledi 3ü de bizim çok rahat alabileceğimiz isimler.

Ne yani 4 haftadır bu 3 isimden birine karar veremedik mi? Yoksa üçünü de ikna edemedik mi?

Hangisi olursa olsun yine amatörlük.

ortalıgı bulandırıyorlar çağrı Abdullah avcı falan diyip Bizi Rıza hocaya Şifo ya razı edecekler gibi bi histe yok değil içimde. rızayı arasalar anında gözü kapalı gelir şart şurt konusmaz.
[ Son Düzenleme: 07 Haziran 2015, 00:09:35 ONUR KOLCU ]

Çevrimiçi Samet Ç

keşke maçı izlemeseydimde bu görüntüyü görmeseydim  çok severim Pirlo yu be samet.
aynen öyle abi gece gece acayip üzüldüm

Çevrimdışı Çağrı

Mechul Haberci ‏@mechulhaberci  4 Haz
Sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalan 29 yaşını doldurmuş oyuncular yıllık aldığı ücreti kulübüne yatırırsa serbest kalır.

bu daha önce bu konuşuldumu bilmiyorum ama uefa nın arka bahçesinden dolanacak bir yol olabilir bu

O zaman hedef Gökhan İnler  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Burası aslında Beşiktaş genelinin bir aynası bir yansıması , eleştirenler çok vardı savunanlar çok vardı yönetimi ama şimdi bakiyorumda o savunanlardan bile çoğu kişi "böyle is olmaz" demeye başladı,  başkan hamlesini buna göre yapmalı yoksa bu son senesi gibi duruyor. Çok içten söyledi " ben bu stat da ayak ayak üstüne atıp şampiyon takım izlemek isterim" diye , inşallah hamlelerini buna göre yapar çünkü bende isterim . Ama biraz zor gibi duruyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Lassana Diarra işe yarar mı diyeceğim de bayağıdır top oynamıyor

Çevrimdışı Tolga

2 hafta boyunca biz hoca konusunu daha çok konuşuruz öyle gözüküyor.

Hala daha Şenol Güneş-Mustafa Denizli-Abdullah Avcı arasında gidip geliyoruz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Winner Oyuncu Vermaalen .. :)

Çevrimdışı aşığımsana

Bizim bahtımız ne zaman gülecek ya? Her yerde sorun yaşıyoruz :(
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimiçi Samet Ç

Şu Dzsudzsak'ı keşke alabilsek ama ümidim yok. Başkan Danny'i veto etmiş diyorlar Danny'den iyisi Ayew Konoplyanka Dzsudzsak'tır. Bunları alabilecek misin hayır .

Çevrimdışı ONUR KOLCU

lassana diarra :)

En son savaşa gitmişti yanlış hatırmıyorsam

Çevrimdışı Celestine Babayaro

İş ne kadar uzarsa anlayın ki çaresizliğe gidiyoruz yolun sonunda Şifo veya Ertuğrul görülebilir.

Çevrimiçi Samet Ç

lassana diarra :)

En son savaşa gitmişti yanlış hatırmıyorsam
Bu gerçek mi  :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU