2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12843613 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Beluschi'de Bursa 'da kaldığına göre orta saha transferi de olmayacak demektir boşuna beklemeyin.

3 transfer daha olur en fazla hatta sağ bek de Atiba'yı bile görebiliriz gelecek sezon.

Bu arada Abdullah Avcı da gelse bu yönetim 2016'da da kazanır bunu ısrarla yineliyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Alparslan

Beluschi'de Bursa 'da kaldığına göre orta saha transferi de olmayacak demektir boşuna beklemeyin.

3 transfer daha olur en fazla hatta sağ bek de Atiba'yı bile görebiliriz gelecek sezon.

Bu arada Abdullah Avcı da gelse bu yönetim 2016'da da kazanır bunu ısrarla yineliyorum.
Dünya üzerinde oyuncumu kalmadı başka. Birisi olmazsa bir diğerini bulup alırsın. Ama tabi futbol aklın ve bunun için bir hazırlığın varsa.

Çevrimdışı küheylan

bellushi sozlesme uzattı diye uzulenler var allah askına bu kadar kuculdukmu bu dusunce yapısıyla trabzonsporun yanında yerimizi alırız onlarda anadolu kuluplerının yıldızlarını alıp sampıyonluk hayalı cok kurdular sonucu herkes goruyor

Çevrimdışı adil arif

Abi Bilic'i gönderiyosun planlaman yok o kadar belli ki. Kim gelecek bilemiyoruz apo bile konuşuluyomuş.

Devre arasında getirme noktasına geldiğin Maxi-Danny ikilisini getiremiyosun.

Bu kadar elimiz kolumuz bağlı ve bu kadar bize göre free oyuncu varken beklemek nedir peki?

Sevgili kardeşim burada arkadaşların önerdiği isimlerden defans oyuncusu olanların bile yıllık ücretleri 2,5 milyon euro dan başlıyor. Sen orta saha ve santrforlara 1.5 verirken sağ beke 2,5 verirsen o takımı bitirirsin. Zamanında Gökhan a kendisiyle aynı ücret ödendi diye Feyyaz gemileri yakmıştı.

Bizim başkanın stili hep aynıdır. Kuruş pazarlığı yaptığı için transferler geç açıklanır. Geçen sene Adalı başkan olsaydı kuruş pazarlığı yapmazdı. 3 günde şipşak bitirirdi transferi. Tabi bunun için mendes e 28 milyon euro yu bayılırdı. Fenere kaptırdığımız adını unuttuğum oyuncu da 4 milyon euro ya bize gelirdi. Arkadaşlarda onun vizyonuyla övünür dururlardı.

Çevrimdışı Tolga

Dünya üzerinde oyuncumu kalmadı başka. Birisi olmazsa bir diğerini bulup alırsın. Ama tabi futbol aklın ve bunun için bir hazırlığın varsa.
Tabi gidip Opare seviyesinde oyuncu alırlarsa onu bilemem.

Atiba ile sözleşme imzalandıktan sonra Şenol Hoca gelsydi şayet sadece Belluschi için yönetim girişimde bulunabilirdi.

Şimdi Şenol Hoca gelse bile oraya transfer yapmazlar.

Duruma göre Babel gelebilir bir tane stoper alınır belki bir de sağ bek o kadar.

Çevrimdışı Tolga

bellushi sozlesme uzattı diye uzulenler var allah askına bu kadar kuculdukmu bu dusunce yapısıyla trabzonsporun yanında yerimizi alırız onlarda anadolu kuluplerının yıldızlarını alıp sampıyonluk hayalı cok kurdular sonucu herkes goruyor
İyi güzel diyorsunuz da biz de Belluschi'ya bayıldığımız için gelsin demiyoruz.

O bölgeye oyunun iki yönünüde iyi oynayabilen bir oyuncu daha şart.

Belluschi'nin maliyeti düşük olduğu için alınması muhtemeldi şimdi soruyorum siz oraya transfer yapılacağına inanıyor musunuz.

Çevrimdışı küheylan

kesinlikle inanmıyorum beşiktaş hıcbır zaman eksık olan yonlerını tamamen kapatmamıstır (senelerdır sagbek yok) sezona baslarken mutlaka eksık bolgelerımız olacak inşallah ben yanılırım ama bunu burdadan x oyuncuyu alarak genclerbırlgınden tosıcı alarak gıderemezsın yanılgıya dusersın kalıte farkı oluyor rakıplerınle aranda

Çevrimdışı Alparslan

Tabi gidip Opare seviyesinde oyuncu alırlarsa onu bilemem.

Atiba ile sözleşme imzalandıktan sonra Şenol Hoca gelsydi şayet sadece Belluschi için yönetim girişimde bulunabilirdi.

Şimdi Şenol Hoca gelse bile oraya transfer yapmazlar.

Duruma göre Babel gelebilir bir tane stoper alınır belki bir de sağ bek o kadar.

Bizim esas ihtiyacımız eğer yurt içinde başarı istiyorsak senede 10 gol civarı atabilecek bir orta saha oyuncusu. Türkiye'de anadolu takımlarının hemen hemen tamamı sana kapanıyor. Hücumu iyi olan şampiyon olur. Ama ben avrupada başarı istiyorum diyorsan o zaman modern bir sağ ve sol bek Atiba ve Veliden daha iyi bir btb oyuncusu ve çok iyi bir stoper hatta maç kurtaracak kaleci şart. Gaziantep maçını hatırlayın hakeme rağmen o gollerden birisini atabilsek belki yarışa devam edip şampiyon olurduk.

Çevrimiçi Samet Ç

Belluschi bizim olsaydı çok iyi olurdu be.  :s20:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Milne zamanında yani 3 sene üst üste şampiyonluk yaşadığımız senelerde takımda sol açık yoktu. Sağda Recep - Rıza - Metin oynardı. Herkes bunu bilmesine rağmen önlem alamazdı. Bu üçlü göstere göstere o kanattan akınlarını yapardı. Hoca bu kadar önemli işte
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Kadir G.

Sevgili kardeşim burada arkadaşların önerdiği isimlerden defans oyuncusu olanların bile yıllık ücretleri 2,5 milyon euro dan başlıyor. Sen orta saha ve santrforlara 1.5 verirken sağ beke 2,5 verirsen o takımı bitirirsin. Zamanında Gökhan a kendisiyle aynı ücret ödendi diye Feyyaz gemileri yakmıştı.

Bizim başkanın stili hep aynıdır. Kuruş pazarlığı yaptığı için transferler geç açıklanır. Geçen sene Adalı başkan olsaydı kuruş pazarlığı yapmazdı. 3 günde şipşak bitirirdi transferi. Tabi bunun için mendes e 28 milyon euro yu bayılırdı. Fenere kaptırdığımız adını unuttuğum oyuncu da 4 milyon euro ya bize gelirdi. Arkadaşlarda onun vizyonuyla övünür dururlardı.

Ben alakası olduğunu düşünmüyorum abi şöyle ki sen mustafa pektemek gibi futbolcunun f si diyemeyeceğin adama 1.6 veriyorsan maxi sine danny sine 2.5 verirsin.  Demba ba 3.25 alıyor 25 ten fazla gole etki etti kim ses çıkarabilir onun parasına? Maxi danny samba britos bu isimler geçen senelerde harcanan sezonluk 15 m eurodan fazlaya mı patlayacaktı? 5 adam alsan maaşları max 10 milyon olacaktı sana final oynatıp kupa getireceklerdi. Sneijder muslera ikilisine rakibin nerdeyse 10 milyon para veriyor senede peki sene sonu ne oluyor. En az 1 kupa getiriyorlar (4 senede 3 şampiyonluk yaptılar) cl ye gidip 3 yılda 50 milyon euroyu cebe koyuyorlar.  Bu kadar paramızı düşünüyorsa ersana pektemeke fahiş sözleşmeler imzalatmayacaklardı. Hepsi yalan dolan kandırılıyoruz. Yönetimi savunmak için bunları yok saymayın lütfen.

Çevrimdışı küheylan

Milne döneminde ki futbolla suan oynanan futbol arasında dağlar kadar fark

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Foruma yazanlar mı çok sabırsız yoksa yönetim mi çok rahat anlayamadım şimdilik. Yakında anlayacağız ama
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

oyunculardan çok ilk antrönör önemli sonra oyuncu ilk şenol amcaayı alalım yoksa sıkıntı büyük :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abi bi kere ücret konusunda tabi ki farklılık olacak eskide kaldı o iş. Hakedene vereceksin o da paşa paşa oynayacak. Herkes aynı mı oynuyor?

Kuruş pazarlığı yapsın, yapsın da zaten bonservis verip alamıyosun bari free olanlara biraz cömert davranki adam seni seçsin.

Şampiyonlar ligi yok, senelerdik 3.yüz başka türlü nasıl gelecek istediğimiz adamlar.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Milne döneminde ki futbolla suan oynanan futbol arasında dağlar kadar fark
Yaş 25 ve tamamlayamamışsın yazını işte  :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

abi o zaman Ronaldo yıllık 17 milyon euro kazanıyor Ramos'ta yıllık 4,5 milyon euro kazanıyor senin anlattığına göre Ramos'un ortalığı ayağa kaldırıp doğru düzgün oynamaması gerekir. Oyuncular arasında kalite farkı vardır hepsini aynı paraya oynatamazsın.

Çevrimdışı Deniz

Foruma yazanlar mı çok sabırsız yoksa yönetim mi çok rahat anlayamadım şimdilik. Yakında anlayacağız ama
Free oyuncu kapasitesi belli abi.topu topu dunya piyasasinda çöp olmayan 20 adam var.her gecen gun onlar da takim buluyor.biz hocayi getirene kadar iyiler gider çöpler kalir..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Günleri haftaları geçtim, saatlerin bile önemi var.

Free oyuncular her gün yeni talipler, her gün yeni pazarlık halindeler.

Bilmiyorum gerçek mi ama, başkanın bu zaman zarfında tatilde olması çok garibime gidiyor.

Yani tatil yapmasın demiyoruz, ama akhisar maçından sonra ve şimdi ne hoca ne direktör ne oyuncular belli değilken olunca ben şahsım adına rahatsız oluyorum.

İnanın rüyama giriyor artık bu hoca işi transferler işi.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Belluschi'ye hiç talip olmamışız belli ki.Kafasına girsek bize gelirdi.
Bu demek oluyor ki oraya başka transfer yapılmayacak ya da başka bir isimle anlaşmaya yakınız.
Bence yönetim Demba ya da Töre'den birini sattıktan sonra yapacak transflerleri.Bonservisli bir oyuncuyla anlaşmış olabiliriz.

Ya da harbiden hiç sallamıyorlar,plansız şekilde yuvarlanıp gidiyoruz öyle...

Çevrimdışı Deniz

Senol gunes gelecek olsa belluschi ile gelirdi.demek ki o is yatti..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kadir G.

Günleri haftaları geçtim, saatlerin bile önemi var.

Free oyuncular her gün yeni talipler, her gün yeni pazarlık halindeler.

Bilmiyorum gerçek mi ama, başkanın bu zaman zarfında tatilde olması çok garibime gidiyor.

Yani tatil yapmasın demiyoruz, ama akhisar maçından sonra ve şimdi ne hoca ne direktör ne oyuncular belli değilken olunca ben şahsım adına rahatsız oluyorum.

İnanın rüyama giriyor artık bu hoca işi transferler işi.

Bel altı diyenler olur.

İsco gibi bir oyuncu madrid ten vergiyi düşünce 2.1 alıyor. Odegaard da 16 yaşında olan aynı parayı alıyor. Ronaldo vergisiz 10 milyon alıyor sorun çıkaran var mı? Yok. Çünkü hadlerini biliyorlar. Maç oynamayıp zam isteyen pektemek gibi yüzsüz değiller.

Çevrimdışı Deniz

Bel altı diyenler olur.

İsco gibi bir oyuncu madrid ten vergiyi düşünce 2.1 alıyor. Odegaard da 16 yaşında olan aynı parayı alıyor. Ronaldo vergisiz 10 milyon alıyor sorun çıkaran var mı? Yok. Çünkü hadlerini biliyorlar. Maç oynamayıp zam isteyen pektemek gibi yüzsüz değiller.
Adam istemesine ister de sen verirsen problem var demektir.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Kimi alacağız?
Belluschi Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşamış bir oyuncu.Ofansif olarak bizim orada oynayan tüm oyuncularımızdan iyi kendimizi kaf dağında görmenin anlamı yok.En kötü yedeğinde Necip bekleyeceğine bu adamı alırız,Atiba bekler.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Senol gunes gelecek olsa belluschi ile gelirdi.demek ki o is yatti..
Gelmeyecek :eyes :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."