2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12845365 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı GÖRKEM

Türkiyede yabanci hocalar basarili olamiyor deniyor.

yahu son yillarda hangi kaliteli yabanci bütce Hocasi gelmis'te basarili olamamis. iyi bir bütce Hocasini bulup getireceksin.

Daum, Lucescu, Gerets, Zico. bunlar Türkiyede toplamda 7 defa Sampiyon olmus. nerden cikti bu "Yabancilar basarili olamaz" düsüncesi.

Çevrimdışı Kadir G.

Stadi ayri tutamazsin diyorum bende. sonucta Stattan dolayi da fedakarlik yapmak zorundasin. Rakiplerin gelirleri su anda bizden yüksek. bir de onlarin harcadigi paraya bakin. Baskan bu farkin Statla beraber ortadan kalkacagini söylüyor. sabirli olun hele biraz.

ayrica Transfere kendi karar veriyor ne demek. son sözün Baskan'da olmasi pek bir sey ifade etmez ki. Baskan o kadar dik kafali inatci dar görüslü birisi degil ki. Izleme komitesinden gelen Rapora göre Yönetim danisiyor ve ona göre karar veriliyor.

üstüne basarak söylüyorum: hayatta en önemli sey Insanin Karakteri ve Niyetidir. hata herkes yapar. mühim olan kendini devamli gelistirmek ve gittikce hatalardan ders cikarmaya baslamak. böylece yaptiklarinin karsiligini elbette bir gün almaya baslarsin. sadece günü düsünerek anlik kararlar vermekten daha zararli bir sey yoktur dünyada. 28 Sene'nin bana verdigi Tecrübe budur.

size daha önce de söylemistim. elestireceginiz nokta varsa elestirin. ama bu sekilde olmaz. bu kadar iddiali konusacaksaniz Olaylarin ayrintisina girerek kanit göstermeniz gerekir. Sorunlarin kaynagini belirleyip cözüm sunmaniz gerekir. @Kadir Güney

Nasıl başkan kendi karar vermiyor. Sosaya benziyor diye dannyi reddeden ben miyim?

Çevrimdışı Kadir G.

Stadi ayri tutamazsin diyorum bende. sonucta Stattan dolayi da fedakarlik yapmak zorundasin. Rakiplerin gelirleri su anda bizden yüksek. bir de onlarin harcadigi paraya bakin. Baskan bu farkin Statla beraber ortadan kalkacagini söylüyor. sabirli olun hele biraz.

ayrica Transfere kendi karar veriyor ne demek. son sözün Baskan'da olmasi pek bir sey ifade etmez ki. Baskan o kadar dik kafali inatci dar görüslü birisi degil ki. Izleme komitesinden gelen Rapora göre Yönetim danisiyor ve ona göre karar veriliyor.

üstüne basarak söylüyorum: hayatta en önemli sey Insanin Karakteri ve Niyetidir. hata herkes yapar. mühim olan kendini devamli gelistirmek ve gittikce hatalardan ders cikarmaya baslamak. böylece yaptiklarinin karsiligini elbette bir gün almaya baslarsin. sadece günü düsünerek anlik kararlar vermekten daha zararli bir sey yoktur dünyada. 28 Sene'nin bana verdigi Tecrübe budur.

size daha önce de söylemistim. elestireceginiz nokta varsa elestirin. ama bu sekilde olmaz. bu kadar iddiali konusacaksaniz Olaylarin ayrintisina girerek kanit göstermeniz gerekir. Sorunlarin kaynagini belirleyip cözüm sunmaniz gerekir. @Kadir Güney

Nasıl başkan kendi karar vermiyor. Sosaya benziyor diye dannyi reddeden ben miyim?

Çevrimdışı EagleForce

Stad yapiyor diye her yaptigini savunanlar oldukca Avci da gelir. Bunlar daha iyi gunlerimiz. Is bilmez yonetim gitmedikce Turk futbolunda Trabzonspor'un yanindaki yerimizi aliriz.

Çevrimdışı Efe

şenol hocayla 4 ünde imzalaardım kaosa gidiyorlar yine ne garip bi yönetimimiz var abdullah avcı ne şenol hoca dururken 10 kişiye sorsan 9 u gelsin diyor iş yerindekiler bile keşke alsa beşiktaş diyor mustafa denizli ve abdullah avcıdan biri alınırsa başkan stadı  açar ve ocak ayında olağan üstü genel kurulla başkanlığa noktayı koyar böyle saçma bi iş olmaz şenol hocayla acilen imzalanması lazım yoksa bu tünelin ucu b...k gibi biyere gidiyor :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Stad yapiyor diye her yaptigini savunanlar oldukca Avci da gelir. Bunlar daha iyi gunlerimiz. Is bilmez yonetim gitmedikce Turk futbolunda Trabzonspor'un yanindaki yerimizi aliriz.

her yaptıklarını tabiki savunmuyoruz bak bizde eleştiriyoruz abdullah avcı nedemek küfür eder gibi ve %30 gelebilir diyen ahmet bey gerçekten şoklar içindeyim  :s20:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı atalay

Bütçe yok diyen olursa;

2,5 milyon euro bütçe ile 1 Türkiye Kupası, 1 Cumhurbaşkanlığı kupası kazanan; 28 milyon euro bütçelik "F4" takımını geçerek TBL de final oynayan Karşıyaka'yı gösterin.

Ha, bir de Eurocup da Top 8 yaptılar.

Bunu yapan da her fırsatta bu camiada çalışmak isteyen "gerçek Beşiktaşlı" Ufuk Sarıca.
[ Son Düzenleme: 06 Haziran 2015, 20:20:01 kcptl ]

Çevrimiçi Samet Ç

Bütçe yok diyen olursa;

2,5 milyon euro bütçe ile 1 Türkiye Kupası, 1 Cumhurbaşkanlığı kupası kazanan; 28 milyon euro bütçelik "F4" takımını geçerek TBL de final oynayan Karşıyaka'yı gösterin.

Ha, bir de Eurocup da Top 8 yaptılar.

Bunu yapan da her fırsatta bu camiada çalışmak isteyen "gerçek Beşiktaşlı" Ufuk Sarıca.
Bütçe,yapılanma diye bizi yıllardır kandırıyorlar.
[ Son Düzenleme: 06 Haziran 2015, 20:20:34 kcptl ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Merak ettiğim bişey var. Başkan ve Yönetim'e maaş falan ödeniyo mu kulüp kasasından :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı adil arif

sadece önder hocayla ilgili değil her zaman öyle @Necmi abi :D oğuzhan ilk geldiğinde altınsay dehaydı, oğuzhanla ilgili atılan her iki tweetten birinde altınsay'a methiyeler düzülürken yönetim eleştiriliyordu :D atiba'nın ilk geldiği sene herkes bilic'in ne büyük iş yaptığını anlatıyordu. demba ba'yı alan da aracılardı, töre'yi kiralık olarak önder hoca aldırdı, satın alma işini de töre'nin kendisi yaptı zaten :D iyi çıkan transferler farklı farklı kişilere mal edilirken kötü transferler hep orman'a :D  bir sezer,berat,akgün vs olayı var dönüp dolaşıp oraya geliyoruz, çünkü şu dünyada elinde onca imkan varken hatalı transfer yapan ilk ve tek başkan fikret orman'dır :tabe:

İşin ilginç yönü Berat la Akgün ü İbrahim Altınsay ın tavsiyesiyle aldılar. Başkanın aldığı tek adam Sezer.

Çevrimdışı adil arif

Yönetim uyuyo şuan sessiz olun şşşş.. :uyucam:

Renklilerin daha transferi yok, fb nin teknik direktörü yok, gs yi hakemlerle şişirilmiş Hamza yönetiyor. Son 3 yılda yaptıkları çöp transfer rakamı 100 milyon euro nun üstünde. Borçları bizimkinin iki katı. Gelirlerde adamları yakaladık. Ama bizim yöneticiler uyuyor...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Renklilerin daha transferi yok, fb nin teknik direktörü yok, gs yi hakemlerle şişirilmiş Hamza yönetiyor. Son 3 yılda yaptıkları çöp transfer rakamı 100 milyon euro nun üstünde. Borçları bizimkinin iki katı. Gelirlerde adamları yakaladık. Ama bizim yöneticiler uyuyor...
Abi Bilic'i gönderiyosun planlaman yok o kadar belli ki. Kim gelecek bilemiyoruz apo bile konuşuluyomuş.

Devre arasında getirme noktasına geldiğin Maxi-Danny ikilisini getiremiyosun.

Bu kadar elimiz kolumuz bağlı ve bu kadar bize göre free oyuncu varken beklemek nedir peki?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Alparslan

Para her şey demek değil. Paran yoksa Futbol aklın olacak. Az bütçelerle bile gerekirse futbol aklını kullanarak çok büyük başarılar kazanabilirsin. Ama sorun burada işte. Görünen bizde o futbol aklı da yok. Önce bir sistem ortaya koyarsın. Ben bu şekilde oynayacağım bundan sonra dersin ve hocan değişse bile aynı sistemi devam ettirip geliştirecek hocalarla devam edersin. Ben kendimi bildim bileli mesela Barcelona hep benzer top oynar. Siz gördünüz mü bir hocanın gelip defansif futbol oynattığını adamlara. Neden? Çünkü adamların bir sistemi var ve hep aynı sistemi devam ettirecek hocalarla çalışıyorlar. Bu bizde de böyle olmalı. Biliç saha içi geometrisi iyi bir hocaydı. Bu yüzden avrupada çok iyi maçlar çıkardık. Biliç'te eksik olan winner bir hoca değildi. Kendi sahamda oynarken Gsaraya defans yapıyorsan büyük hoca olamazsın. Bizim başlayan sistemi geliştirecek ve final maçlarını da almamızı sağlayacak bir hoca lazım. Neden yerli hoca illa olacak onu anlamış değilim. Bizim yerli hocalarımız modern futbolu ne kadar iyi biliyorlar bunu her zaman tartışırım. Eğer sadece yurt içinde başarılı olalım diyorsanız o başka. Ama ben artık en azından avrupa ligi finali hatta kupası görmek istiyorum. Büyük düşünmezsen büyük olamazsın. Stadı açsan bile olamazsın.

Çevrimdışı Deniz

Şenol güneş isi bence yatti.yonetimde anlasmazliklar var senol gunes ikinci planda olmayi kabul etmez resti çeker.

Pazartesi acijlanmazsa unutun şenol gunesi
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Alparslan

Bu arada free oyuncu alabiliyoruz şu anda ama onuda istediğimiz kadar alamıyoruz. Ondada sınırlama var. UEFA maaş dengesinede bakıyor ve toplamda en fazla şu kadar oyuncu giderin olabilir diyor. Bu yüzden istediğimiz kadar free oyuncuda alamayacağız. Eldeki ıskartaları gönderip onların maaşlarından kurtulmamız gerekiyor öncelikle.

Çevrimdışı Çağrı

Çok büyük sürpriz olmazsa Şenol Güneş Beşiktaş'ın teknik direktörü oluyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Duyum mu var?

Çevrimdışı Çağrı

Duyum mu var?

Evet 2 saat önce konuştum dernek başkanlarından biriyle Orman'a yakın olan.

Detay veremiyorum ama söylediği bu Çebi'nin dediği olacak dedi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Evet 2 saat önce konuştum dernek başkanlarından biriyle Orman'a yakın olan.

Detay veremiyorum ama söylediği bu Çebi'nin dediği olacak dedi.
İnşallah olur valla Denizli ya da Avcı falan gelirse şevk bırakmaz taraftarda.

Çevrimdışı Giray Burak

belluschi , kontratını bursa ile 1 yıl uzatmış.
buda kaçtı. :akuma:

Çevrimdışı Efe

inşallah yoksa sıkıntı büyük :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Herkes sakin olsun şimdi bir haber vereceğim.

Belluschi 1 yıl sözleşme uzatmış...

Bu arada bence Çebi hedef saptırıyor. Yeni hoca sürpriz olursa Luce, olmazsa Şenol Güneş olur.

Çevrimdışı Çağrı

Beklesinler biraz daha zaten piyasada oyuncu kalmayacak.

Ortasaha için alabileceğimiz hiçbir oyuncu kalmadı an itibariyle bu da olmayacağını gösteriyor.

Sağ bek, stoper ve sol kanat dışında oyuncu transferi olmayacak belli oldu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih Berker

İnşallah hocam inşallah.Zaten bugün Avcı ismini duyduğumda ''yakarız bu gezegeni'' moduna girdim. :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Herkes sakin olsun şimdi bir haber vereceğim.

Belluschi 1 yıl sözleşme uzatmış...

Bu arada bence Çebi hedef saptırıyor. Yeni hoca sürpriz olursa Luce, olmazsa Şenol Güneş olur.
Belluschi de yalan oldu işte. :s20:

Uyusun da büyüsün yöneetiim.. :uyucam: