sadece önder hocayla ilgili değil her zaman öyle @Necmi abi
oğuzhan ilk geldiğinde altınsay dehaydı, oğuzhanla ilgili atılan her iki tweetten birinde altınsay'a methiyeler düzülürken yönetim eleştiriliyordu
atiba'nın ilk geldiği sene herkes bilic'in ne büyük iş yaptığını anlatıyordu. demba ba'yı alan da aracılardı, töre'yi kiralık olarak önder hoca aldırdı, satın alma işini de töre'nin kendisi yaptı zaten
iyi çıkan transferler farklı farklı kişilere mal edilirken kötü transferler hep orman'a
bir sezer,berat,akgün vs olayı var dönüp dolaşıp oraya geliyoruz, çünkü şu dünyada elinde onca imkan varken hatalı transfer yapan ilk ve tek başkan fikret orman'dır
evet söylediklerim bu sen özetlemişsin

Benim derdim yönetim eleştirilmesinde değil yanlışı varsa eleştirilecek tabiki
ben burdaki insanların böyle popilist bir yaklaşım içinde olmalarını anlamıyorum
yıllardır belli gruplar tarafından yönlenen bir internet kuşağı oluştu başkalarının fikirlerini kendi fikri gibi benimseyen
aslında hiç bilgisi araştırması olmadan sırf birileri söyledi diye gelip bunları savunan insanların sayısı oldukça arttı.
Benim aslında ısrarla üzerinde durduğum konu bu yoksa birilerinin eleştirilmesi veya övülmesi değil
ben burda farklı bir taraftar yapısı görmek istiyorum kendi düşünen, kendi araştıran, yanlış bile olsa kendi araştırdığı fikirleri
savunan insanlar görmek istiyorum arkadaşlar burası gündemi takip etmemeli direk gündemi yaratmalı büyüyoruz
büyürken kukla gibi büyümeyelim burda gündem belirleyelim o zaman işte baktığımız istediğimiz oyuncu kulüp gündemine girer.
yada kulüpte yanlış gördüğümüz şeyler dikkate alınır ben etkili güç olmaktan bahsediyorum mesela bir kaç defa Töre ile ilgili mesaj attım
ama hiçde ilgilenen olmadı ama bu yazdığım şeyleri köşe başındakilerden biri yazsa burda haftalarca tartışılırdı.
mesela
@GÖRKEM burda benim çok tepki gösterdğim bir arkadaşımız ama aslında benim tamda olmasını istediğim profil
kendi araştıran özgün fikirleri olan ve bu fikirleri tartışmaya açabilen ki futbol başlığına çok bakmadığım halde benim bile dikkatimi çekmeyi başardı
sadece hatası zaman ayarlamasını iyi yapamamasından kaynaklandı

özellikle genç arkadaşlarda bu yaklaşım hakim olmaya başladı
bu yol iyi yol değil elbette okuyacaksınız başkalarının fikirlerini öğreneceksiniz ama birde kendi fikriniz olacak genç arkadaşlar derken yanlış anlaşılmasın
ileri yaşdakilere göre daha fazla dolanacak zaman buldukları için etkilenmeye daha açık oluyorlar
@kcptl