2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12845366 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Yaz Kızım! 200 torba çimento, 20 kamyon çakıl, 15 tane kapı, 30 kamyon ince kum! Evet Ne Olacak Şimdi?

mükemmel bir giriş  :evillol: :evillol:

:biggrinking: :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

TD YOK Sallayamazsınız da...! Yönetim gitsin﹗ etsin ANÇ mi etsin ? @Deniz efendi

aşkın gitti üzgün müsün @ALI RIZA efendi :steamed: :steamed: :steamed: :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Fener ilgileniyo
Biz de ilgilendik ama alamadık. Ayew Türkiye'ye falan gelmez :D

Bu arada bir şampiyonluk bu kadar önemli işte. Şampiyon olmuş olsaydık büyük ihtimal şuan Maxi ve Ayew falan gelmiş olacaktı. İstediğimiz stoperi de alabilirdik.

Çevrimdışı ALI RIZA

aşkın gitti üzgün müsün @ALI RIZA efendi :steamed: :steamed: :steamed: :kop: :kop:
Sizler sevinin BJK düşmanları...! Alışmışsınız Hersene size uymayan TD yollamaya MEDYA şakşakçıları sizi...! Medyanız Getirir M.Denizli gibi Lick tv yalakasını sizde onla şakşak yaparsınız  :money: :money:

Çevrimdışı Çağrı

Gignac ile 3 milyon euroya anlaşma sağlamışlar ancak adam gelmek istemediği için Türkiye'ye zaman istiyormuş.

Olur da ikna ederlerse Burak Gignac Sneijder çok fazla olacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Sizler sevinin BJK düşmanları...! Alışmışsınız Hersene size uymayan TD yollamaya MEDYA şakşakçıları sizi...! Medyanız Getirir M.Denizli gibi Lick tv yalakasını sizde onla şakşak yaparsınız  :money: :money:

ben kimsenin şakşakçısı olmam da gitar çalsın onun da fan boyu olursun sen :kop: :kop: :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ZEKI

sadece önder hocayla ilgili değil her zaman öyle @Necmi abi :D oğuzhan ilk geldiğinde altınsay dehaydı, oğuzhanla ilgili atılan her iki tweetten birinde altınsay'a methiyeler düzülürken yönetim eleştiriliyordu :D atiba'nın ilk geldiği sene herkes bilic'in ne büyük iş yaptığını anlatıyordu. demba ba'yı alan da aracılardı, töre'yi kiralık olarak önder hoca aldırdı, satın alma işini de töre'nin kendisi yaptı zaten :D iyi çıkan transferler farklı farklı kişilere mal edilirken kötü transferler hep orman'a :D  bir sezer,berat,akgün vs olayı var dönüp dolaşıp oraya geliyoruz, çünkü şu dünyada elinde onca imkan varken hatalı transfer yapan ilk ve tek başkan fikret orman'dır :tabe:
Belli bir yas hemen istiyorlarki sampiyonluk gelsin, YD nin q7 sine Fernandesine Gutisine alismis genclik. Yıldızlar gelince sampiyonlukda gelecek saniyorlar. Zaten Baskan kendisi demedimi ilk 3 sene benden sampiyonluk beklemeyin diye. Hem borclarla ugras hem stad yap. Ama genede yaranamazsin. İyi transferleri Onder Ozen, İbrahim Altısay Yaptirdi Hatta GS den dany i de Orman gidin alin dedi.
Yabanci sayisinin serbest birakilmasindan once Mustafa ile Ersan ile anlasildı. Bizim taraftar degilmiydi Fernandesi satani bizde satariz diyen Benmi yanlis hatirliyorum. Simdi Töreyi satsan 7-8 milyon euroya fenami olur. Surekli Futbolcularin tursusunu kurduk o tursular bize patladi. Hep zarar ettik. Artik taraftar olarak sunu kabul etmemiz veya kendimizi mentalite olarak hazirlamamiz lazim. Ederini buldun mu tum futbolcular satiliktir. Pedro, Demba Ba, Töre varsa teklif sat klube para gelsin. Gelen para ile git gelismeye acik futbolcular bul al gel. Porto bunu senelerdir yapiyor.
Ama yok neymis futbolcu satilmaz, satani bizde satariz.

Çevrimdışı Deniz

Kulübümüzden Açıklama
Sabah gazetesinde 'Güneşli Günler' başlığı ile, Fatih Doğan imzasıyla yayımlanan haberde İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanımız Ahmet Nur Çebi'nin, Şenol Güneş ile pazartesi günü görüşme yapacağı yönündeki ifadeler gerçeği yansıtmamaktadır. Çebi'nin bir görüşme planlaması bulunmamaktadır.

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

Kulübümüzden Açıklama
Sabah gazetesinde 'Güneşli Günler' başlığı ile, Fatih Doğan imzasıyla yayımlanan haberde İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanımız Ahmet Nur Çebi'nin, Şenol Güneş ile pazartesi günü görüşme yapacağı yönündeki ifadeler gerçeği yansıtmamaktadır. Çebi'nin bir görüşme planlaması bulunmamaktadır.

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK

Yakında benim yazımı bile yalanlayacaklar  :kop: :kop: :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Anıl

:D

Çevrimdışı Çağrı

Belli bir yas hemen istiyorlarki sampiyonluk gelsin, YD nin q7 sine Fernandesine Gutisine alismis genclik. Yıldızlar gelince sampiyonlukda gelecek saniyorlar. Zaten Baskan kendisi demedimi ilk 3 sene benden sampiyonluk beklemeyin diye. Hem borclarla ugras hem stad yap. Ama genede yaranamazsin. İyi transferleri Onder Ozen, İbrahim Altısay Yaptirdi Hatta GS den dany i de Orman gidin alin dedi.
Yabanci sayisinin serbest birakilmasindan once Mustafa ile Ersan ile anlasildı. Bizim taraftar degilmiydi Fernandesi satani bizde satariz diyen Benmi yanlis hatirliyorum. Simdi Töreyi satsan 7-8 milyon euroya fenami olur. Surekli Futbolcularin tursusunu kurduk o tursular bize patladi. Hep zarar ettik. Artik taraftar olarak sunu kabul etmemiz veya kendimizi mentalite olarak hazirlamamiz lazim. Ederini buldun mu tum futbolcular satiliktir. Pedro, Demba Ba, Töre varsa teklif sat klube para gelsin. Gelen para ile git gelismeye acik futbolcular bul al gel. Porto bunu senelerdir yapiyor.

@ZEKI Abi değerini bulunca satılsın tabiki de 4.5 milyon euroya aldığın oyuncuyu 8 milyon euroya satmak akıllıca bir iş değil.

Adamın 1 sene daha iyi performans vermesi demek 12-13'leri görmesi demek. Fernandes'i 2 ye almıştık o yüzden 8 güzel kar olurdu ama Töre'yi nerdeyse aldığına vermiş olacaksın ben olsam asla vermem hele ki Şenol Güneş gibi onu iyice parlatacak bir  hoca varken.

Volkan'ın Şenol hoca ile ulaştığı gol sayısına baksana. Töre bu sene 11-12 gol atsa seneye kaçar gider sen düşün. Ama Ba konusunda haklısın 12-13'e gidebilir o da Gignac gibi bir adam almak koşuluyla.

Ama şu şampiyonluk eleşrisine katılmıyorum ben. Böyle şey olmaz. Takıma bir para harcıyorsun o para şampiyonluk getirebilecek bir para.

Dese ki Feda dönemi gibi 3 milyon harcayacağız sadece kimse beklentiye girmez zaten ama sen hem 10 milyon harcayıp hem kazanamazsan ben dibine kadar eleştiririm.

15 milyon euro harcayan adamın ben şampiyonluk hedeflemiyorum deme şansı kalmıyor bu paralar Demirören döneminde harcanan bonservis bedelleri ile aynı ücretler çünkü.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Yeni Sezon Planlaması ile ilgili köşe yazım

http://haber.besiktasarena.com/ne-olacak-simdi.html
@Çağrı bizde bilmiyoruz ne olacak  :alala: :alala:
Güneşli günler göreceğiz  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı sametbagan

olurmu o zaman istifa etsinler ne diye duruyorlar orda olurmu oyle sey:)
baskan onlar oneriyor biz alıyoruz diyor
calısanlar aynı fikirdedeğilse istifa etsin bu kadar basit:) aynı onder gibi işimi yapamıyorum desinler demec versinler
yani kısacası kendileri hedef tahtası olmasın
eğer senin dediğini yapsalardı çoktan yapmaları gerekirdi ismi verilen oyuncular alınmıyorsa yönetim kafasına göre transfer yapıyorsa ve scuout ekibi hala orda duruyorsa bence durum daha vahim adamlar işinden olmamak için seslerini çıkarmıyorlardır o zaman

Çevrimdışı atalay

Hayır bir şey değil piyasada stoper ve sağ bek kalmadı. Eğer bedelsiz alacaksak kalan oyuncular şunlar.

Ranocchia

Abate

Maxi

Glen Jonhsnon

Vlaar

Sağ bek ve stoperi bunların arasından seçmezsek zaten seneye kesin 3 veya 4. oluruz. Yani ya iyisi olacak ya berbat olacak ortası kalmadı.

Artı olarak biraz olsun geleceği düşünen insan daha şimdiden gider kale için Handanovic ile görüşür. Der ki 2016'da bitiyor sözleşmen biz seni Ocak ayında almak istiyoruz Inter'den burada oynamak ister misin?

İstersen al bu kadar para öneriyoruz sözleşme uzatma Inter ile zaten Mancini ile anlaşamıyor adam.

Kalene de Muslera'dan bile iyi bir kaleci koyarsın Ocak ayında. Ama adım gibi eminim adını bile bilmiyorlar yönetimdekiler bu adamın.

Yazdıklarından Johnson'ı zaten istemem. Kaldı ki yönetim hiçbirini alamaz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gignac ile 3 milyon euroya anlaşma sağlamışlar ancak adam gelmek istemediği için Türkiye'ye zaman istiyormuş.

Olur da ikna ederlerse Burak Gignac Sneijder çok fazla olacak.
Yönetim uyuyo şuan sessiz olun şşşş.. :uyucam:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağatay

Adam gibi transfer yapamayacagimiz, daha td nin bile belirlenmemesinden belli degil mi simdiye kadar seceneklerin coktan incelenip bitirilmesi ve anlasmanin bitmis olmasi lazımdı ayrica zaten takimin eksikleri td olmadan oncede hatta cok daha oncesinden de belli degilmiydi. Sag sol bekler orta saha sol acik sorunlarini  oldugu zaten aşikardi ve bu free adamlarla simdiye kadar anlasilsa (ki zaten hoca da gelse bonservisle adam aldiramayacak) kim itiraz edebilirdi ki.
Biz cok gerilerdeyiz daha bu konularda dostlar, millet gignac, dani alves, zambrano konusurken biz daha kötü durumdayken bile kıpırdanmiyorsak eger geciniz kardesler geciniz.
Bu sene yonetimin tek kursun atma şansı vardi o da risk alip bu free adamlara tatmin edici sözleşmeler önerip getirebilmekti ama malesef 2 metre önlerini göremedikleri için bu senede tosic alindi atiba ile imzalandi bi de en fazla babel de gelir baska da bi cacik olmaz. Risk almayarak kendilerini bitirecekler ve ben bu tepedeki ikilinin zerre kadar takimi dusunduklerine de inanmiyorum sadece o koltuklar vasıtasıyla kendi reklamlarini yapiyorlar.
Bizi şaşırtmalarıni çok isterdim ama simdiye kadar olmadi bundan sonra da olmayacak. Yazık...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ozan062

bu yalanlamaya gerek yoktu
yani sanırım vazgeçtiler senoldan...hadi insallah:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Gs ciddi ciddi Gignac'ı alacaksa seneye bu lig izlenmez. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

Gs ciddi ciddi Gignac'ı alacaksa seneye bu lig izlenmez. :)
Neden Messi Ronaldo İbramovic sayamadıklarım mı içine mi kaçmış oyuncunun?
Bizde de Prens Olcayto var  :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı mert_

abi futbolcu satılmasına itirazların en büyük sebebi yerini doldurabilir miyiz korkusu. porto sistemini 10larca yıl uğraşarak oturtmuş. bir oyuncu aldığında daha ona imza attırmadan ileride sattığında yerine alacağı adamı belirlemiş izlemeye almış oluyor. bizde işler günlük döndüğü için maalesef böyle bir sistem çok zor. biz derken ülkeden bahsediyorum sadece Beşiktaş'ımızdan değil. bugün töre'yi sattığında yerine alabileceğin oyuncuların bir listesi var mıdır? bunla ilgili bir çalışma yapılmış mıdır? bu soruların cevabı olumlu değilse töre'yi 15 milyona satsan da bir şey fark etmez o para çarçur olur gider.

Çevrimdışı Tolga

Neden Messi Ronaldo İbramovic sayamadıklarım mı içine mi kaçmış oyuncunun?
Bizde de Prens Olcayto var  :s20: :s20: :s20:
Burak'ın kaçırdığı saçma sapan golleri çok rahat atabileceğinden dolayı :)

Zaten Fener'de kadrosunu bir şekilde güçlendirecek bizim neler yapacağımız malum tabi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ZEKI

@ZEKI Abi değerini bulunca satılsın tabiki de 4.5 milyon euroya aldığın oyuncuyu 8 milyon euroya satmak akıllıca bir iş değil.

Adamın 1 sene daha iyi performans vermesi demek 12-13'leri görmesi demek. Fernandes'i 2 ye almıştık o yüzden 8 güzel kar olurdu ama Töre'yi nerdeyse aldığına vermiş olacaksın ben olsam asla vermem hele ki Şenol Güneş gibi onu iyice parlatacak bir  hoca varken.

Volkan'ın Şenol hoca ile ulaştığı gol sayısına baksana. Töre bu sene 11-12 gol atsa seneye kaçar gider sen düşün. Ama Ba konusunda haklısın 12-13'e gidebilir o da Gignac gibi bir adam almak koşuluyla.

Ama şu şampiyonluk eleşrisine katılmıyorum ben. Böyle şey olmaz. Takıma bir para harcıyorsun o para şampiyonluk getirebilecek bir para.

Dese ki Feda dönemi gibi 3 milyon harcayacağız sadece kimse beklentiye girmez zaten ama sen hem 10 milyon harcayıp hem kazanamazsan ben dibine kadar eleştiririm.

15 milyon euro harcayan adamın ben şampiyonluk hedeflemiyorum deme şansı kalmıyor bu paralar Demirören döneminde harcanan bonservis bedelleri ile aynı ücretler çünkü.
Tore deki sorun, farkli bunu sende biliyorsun ben artik Toreden bize bir hayir gelecegini hic dusunmuyorum. Gecen seozn Antep macinda tribunler kac defa tribune cagirdi gelmedi. Neymis parasini alamiyormus. Sampiyonlugun gidisinde baslica etkenlerden biridir. Parlayacak diye bir sene daha ben sahsen katlanamam @Çağrı

Çevrimiçi Necmi

sadece önder hocayla ilgili değil her zaman öyle @Necmi abi :D oğuzhan ilk geldiğinde altınsay dehaydı, oğuzhanla ilgili atılan her iki tweetten birinde altınsay'a methiyeler düzülürken yönetim eleştiriliyordu :D atiba'nın ilk geldiği sene herkes bilic'in ne büyük iş yaptığını anlatıyordu. demba ba'yı alan da aracılardı, töre'yi kiralık olarak önder hoca aldırdı, satın alma işini de töre'nin kendisi yaptı zaten :D iyi çıkan transferler farklı farklı kişilere mal edilirken kötü transferler hep orman'a :D  bir sezer,berat,akgün vs olayı var dönüp dolaşıp oraya geliyoruz, çünkü şu dünyada elinde onca imkan varken hatalı transfer yapan ilk ve tek başkan fikret orman'dır :tabe:
evet söylediklerim bu sen özetlemişsin :D
Benim derdim yönetim eleştirilmesinde değil yanlışı varsa eleştirilecek tabiki
ben burdaki insanların böyle popilist bir yaklaşım içinde olmalarını anlamıyorum
yıllardır belli gruplar tarafından yönlenen bir internet kuşağı oluştu başkalarının fikirlerini kendi fikri gibi benimseyen
aslında hiç bilgisi araştırması olmadan sırf birileri söyledi diye gelip bunları savunan insanların sayısı oldukça arttı.
Benim aslında ısrarla üzerinde durduğum konu bu yoksa birilerinin eleştirilmesi veya övülmesi değil
ben burda farklı bir taraftar yapısı görmek istiyorum kendi düşünen, kendi araştıran, yanlış bile olsa kendi araştırdığı fikirleri
savunan insanlar  görmek istiyorum arkadaşlar burası gündemi takip etmemeli direk gündemi yaratmalı büyüyoruz
büyürken kukla gibi büyümeyelim burda gündem belirleyelim o zaman işte baktığımız istediğimiz oyuncu kulüp gündemine girer.
yada kulüpte yanlış gördüğümüz şeyler dikkate alınır ben etkili güç olmaktan bahsediyorum mesela bir kaç defa Töre ile ilgili mesaj attım
ama hiçde ilgilenen olmadı ama bu yazdığım şeyleri köşe başındakilerden biri yazsa burda haftalarca tartışılırdı.
mesela @GÖRKEM burda benim çok tepki gösterdğim bir arkadaşımız ama aslında benim tamda olmasını istediğim profil
kendi araştıran özgün fikirleri olan ve bu fikirleri tartışmaya açabilen ki futbol başlığına çok bakmadığım halde benim bile dikkatimi çekmeyi başardı
sadece hatası zaman ayarlamasını iyi yapamamasından kaynaklandı :D özellikle genç arkadaşlarda bu yaklaşım hakim olmaya başladı
bu yol iyi yol değil elbette okuyacaksınız başkalarının fikirlerini öğreneceksiniz ama birde kendi fikriniz olacak genç arkadaşlar derken yanlış anlaşılmasın
ileri yaşdakilere göre daha fazla dolanacak zaman buldukları için etkilenmeye daha açık oluyorlar  @kcptl

Çevrimdışı Çağrı

Tore deki sorun, farkli bunu sende biliyorsun ben artik Toreden bize bir hayir gelecegini hic dusunmuyorum. Gecen seozn Antep macinda tribunler kac defa tribune cagirdi gelmedi. Neymis parasini alamiyormus. Sampiyonlugun gidisinde baslica etkenlerden biridir. Parlayacak diye bir sene daha ben sahsen katlanamam @Çağrı

@ZEKI Abi haklısın da elimizde arkasına yaslanabileceğimiz 2-3 oyuncu var bunları kazanmak yerine bu yola gidersek zaten biz 5 sene daha dağılırız. Töre'yi ben yüzyüze birkaç kez gördüm aynı ortamda da oldum çok deli dolu.

Ne yapacağı hiç belli olmuyor yapısı bu adamın.

Eğiteceğiz yoksa İbrahim Akın Burak Yılmaz Serdar Özkan gibi harcanır. Artık yoruldum ben bu işlerden ne yapıp ne edip kazanacağız bu tarz adamları.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli