2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12850459 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Eğer yerliye dönülecekse Şenol Hoca düşünülmüyorsa hiç zaten abartmasınlar çözüm basit.

Metin Tekin Sportif Direktör

Mehmet Özdilek Teknik Direktör

Zago yardımcı antrenör

Hiç gerek yok Şenol Güneş gelmeyecekse başkalarına.

İsimler hoş geliyor da.

Metin Tekin sportif direktör olamaz.

Dünya futbolunu geçtim; Avrupa futboluna hakim değil.

Programlarda görüyoruz. Metin Tekin mi transferde başarı kazandıracak?

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Sportif direktör hangi açılardan önemli sizce ? Eğer bana sorarsanız en önemli görevi takımla yatıp takımla kalkan, futbolculara abi olacak biri olmalı. Keşke Sergen olsa. Kendisini sevmem ama ondaki özgüven kimsede yok. O karar verirdi Töre dengeleri bozuyor mu , satılsın mı kalsın mı ?
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Türkay

Nevzat Demir de neler oluyor bilmiyorum ama Çebi her şeye karışıyordur muhtemelen.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ozan062

eveett avcıyı öne sürerek senol gelecek
ne dicekler algıda
size onu gösterdim ama bunu getirdim madem senolda kafalar karısıktı daha beterini göstereyimki buna sükredin

işte bu yonetimin en iyi bildiği bir baska taktik budur..
aynı adebayordan eneramo transferi
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi mayguntr

Abdullah Avcı Bilic'in gitar çalmayan ve Türkçe konuşanı , büyük takım çalıştıramaz winner olamaz bu kadar net. :bandit:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Avcı gelirse, kuruş katkım olmaz kulube. İSteyen sen nasıl beşiktaşlısın desin, isteyen küfür etsin. Ben bunları çekmek için beşiktaşlı olmadım kardeşim.

Başarılı olursun olmazsın, ki %90 olmuyoruz zaten, ama taraftara inat bazı şeyleri düşmanına yapmayacağın şeyleri, sırf taraftara inat yapıyorsan orada bir dur diyeceksin.

Çevrimdışı cisse557

Lucelerden Avcılara. Welcome. This is Beşiktaş. :)

Çevrimdışı muhalefet

Belli bir ismin öne çıkmadığını da vurgulayan ikinci başkan Çebi, "Sanırım 1 hafta içinde bu konuyu netleştirmiş oluruz. Taraftarımız ve camiamız rahat olsun. Beşiktaş için en doğru ismi takımın başına getireceğiz." şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: NTV Spor

haftaya netleşir sezonu açıldı

Çevrimdışı ozan062

fikret orman demirören 2 oldugu için paylasmam gerekiyor

Çevrimdışı Çağrı

Sportif direktör hangi açılardan önemli sizce ? Eğer bana sorarsanız en önemli görevi takımla yatıp takımla kalkan, futbolculara abi olacak biri olmalı. Keşke Sergen olsa. Kendisini sevmem ama ondaki özgüven kimsede yok. O karar verirdi Töre dengeleri bozuyor mu , satılsın mı kalsın mı ?

En büyük Önemi transferin yol boyu devam etmesi abi. Her an her Fırsatı kollayacak eksik pozisyonu bilecek Haziran Ayında tak diye Adam'ı buraya getirecek Ağustosa bırakmayacak.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

uleyn bilic sen niye gittin oglum:(( seni aricaz senolda gelse denizlide gelse seni arıcaz :(((

Çevrimdışı ONUR KOLCU

yalanhaber1903 te ankette şenol güneş fark atıyor.  :icool: :icool: :icool:

Çevrimdışı Anil

Abdullah Avcı ya duygusal bakıyor herkes. Bence bizim takıma göre adam.Tam uzun lig maratonunda bizi götürecek hoca. Güneş=Avcı Hangisi gelirse sevinirim şahsen. Ama yanına biraz ruh katmak açısından Zago iyi gider.

Çevrimiçi Samet Ç

Dedidiğime geliyorlar. ABDULLAH HUNTER geliyor !!!  :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

Ulan bu tür adamların düşünüleceğini bilsem Bilic istifa demezdim  :s20:

Çevrimdışı Çağrı

İsimler hoş geliyor da.

Metin Tekin sportif direktör olamaz.

Dünya futbolunu geçtim; Avrupa futboluna hakim değil.

Programlarda görüyoruz. Metin Tekin mi transferde başarı kazandıracak?
Bir şey kazandıracağından değil zaten sadece sempatik gözüksün diye. Yoksa bu Yazdığım isimlerle hiçbir
Şey kazanılmaz.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Avcı gelirse, kuruş katkım olmaz kulube. İSteyen sen nasıl beşiktaşlısın desin, isteyen küfür etsin. Ben bunları çekmek için beşiktaşlı olmadım kardeşim.

Başarılı olursun olmazsın, ki %90 olmuyoruz zaten, ama taraftara inat bazı şeyleri düşmanına yapmayacağın şeyleri, sırf taraftara inat yapıyorsan orada bir dur diyeceksin.

katılıyorum sana armagan avcı geleceğne rıza olsun daha mantıklı.

Çevrimdışı mert_

Bugün yönetimi net anlamda savunmaya çalışanları anlayabiliyorum ben kendilerince haklılar da.

Haklı olduğu konularda ben de hak veriyorum zaten ama olayı abartıp mazeretleri üstüste koyup harcanan paralara rağmen şampiyonluğun gelmemesinin sebebini sadece Bilic, oyunculara ve taraftara kesenler çok pişman olur ileride.

Yine yazıyorum ben en büyük suçlu yönetimdir. Doğru bölgeye doğru adamı almadığı için, saha dışında takımı koruyamadığı için.

Ben yönetim muhalifi bir adam değilim Fikret Orman'ı da hiç haksız yere eleştirmedim.

Ama yılda 15 milyon euroya yakın bonservis ödedi bu takım 2 yıldır bu 30 milyon euro eder yapmayın etmeyin bu para ile 3. lük edebiyatı yapılmaz!

Bu para şampiyonluğu getirmek zorundadır. Bu sene zorundaydı. Sorun Bilic ise Bilic'e o ayarı verecektin veremiyorsan başından sportif direktörü almayacaktın o didişecekti sonuna kadar.

Mazeretleri üst üste koyup 4. yılda da şampiyon olamamanın faturası başkalarına kesilir de yönetim aradan sıyrılırsa biz 10 yıllık şampiyonluk göremeyeceğiz bu böyle biline.

Başkan'ın değişmesi şart değil ama yönetim acilen değişmek zorunda acilen!
iyi de başkan 3.lük edebiyatı yapmıyor ki, hedefimiz şampiyonluktu, şampiyon olamadık başarısızız dedi zaten.

bir de şu başkan veya yönetimin tek başına saha dışında takımı koruması nasıl olacak? seba bile yapamamışken kim yapabilecek? o iş camia ile olur. bugün fikret orman başarısız görünecek diye bu takımın şampiyon olamamasına bile için için sevinenlerin olduğu bir camia yapısıyla ne yapabilirsin? mafya ilişkisi olan başkan olsa ne olur diğerlerinde sendekinin 10 katı var, çok zengin olsa ne olur diğerlerinde sendeki zengin sayısının 10 katı var. siyasi bağlantısı olan olsa ne olur en alası onlarda var. tek yol rantçılardan temizlenerek kenetlenmiş bir camia ve sahada güçlü bir takım başka yolu yok.

Çevrimdışı Anil

Geçen twitter da görmüştüm. Beşiktaş taraftarı birini istemiyorsa kesinlikle iyi transfer olur diye. Abdullah Avcı bu kriteri de geçiyor.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

En büyük Önemi transferin yol boyu devam etmesi abi. Her an her Fırsatı kollayacak eksik pozisyonu bilecek Haziran Ayında tak diye Adam'ı buraya getirecek Ağustosa bırakmayacak.

Bunlar scout ların görevi değil mi ? Yani SD e uyumlu scoutlar bu işi çözer. Gerisi yönetime kalır. Ayrıca bu özelliğe ek olarak ben her zaman iyi bir abiyi düşünmüşümdür. Töre satılsın mı, seneye daha iyi bir fiyata satılabileceğinden kalsın mı tartışması ilgimi çekti. Etkili bir abi bunu en iyi şekilde sonuçlandırırdı. Feyyaz bu işe çok uygun . Hem abi hem de akıllı bir insan.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Orman Avcı'yı  getirirse birlikte bol bol yere yatarlar. Köy takımı olduk resmen yazıklar olsun hepsine

Çevrimdışı Çağrı

iyi de başkan 3.lük edebiyatı yapmıyor ki, hedefimiz şampiyonluktu, şampiyon olamadık başarısızız dedi zaten.

bir de şu başkan veya yönetimin tek başına saha dışında takımı koruması nasıl olacak? seba bile yapamamışken kim yapabilecek? o iş camia ile olur. bugün fikret orman başarısız görünecek diye bu takımın şampiyon olamamasına bile için için sevinenlerin olduğu bir camia yapısıyla ne yapabilirsin? mafya ilişkisi olan başkan olsa ne olur diğerlerinde sendekinin 10 katı var, çok zengin olsa ne olur diğerlerinde sendeki zengin sayısının 10 katı var. siyasi bağlantısı olan olsa ne olur en alası onlarda var. tek yol rantçılardan temizlenerek kenetlenmiş bir camia ve sahada güçlü bir takım başka yolu yok.

Abi çıkıp bir açıklama da mı yapamaz? Bizi son 5 hafta resmen doğradılar. 3 penaltı 3 kırmızı kart verilmedi daha alenen ne yapılabilir nasıl çıkıp da konuşmaz birisi hiç mi bilmiyor bu ülke düzenini?

Başkan bunu göstermeden yapıyor. Sadece başarısızız diyip gelecekten bahsetmeliç Yok stat yok para yok yok şu yok bu bunlara girdiğin zaman olmuyor. Olmaz.

Schweinsteiger kaybettikleri Dünya Kupası finalinden sonra söylediğini unutmam. Adamın suratında bir hırs en ufak gözyaşı yoktu ve dedi ki tamamı bizim hatamız bir daha ki sefer burada üzülen onlar olacak.

Şu kararlılğı sen gerçekten görebiliyor musun başkan ve yönetimde? Herkes resmen kaderine razı ilerliyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

O kadar fazla belirsizlikler var ki kulüpte biz önümüzdeki 5 sene daha buna benzer sorunlar yaşayacağız galiba.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Abdullah Avcı gelmesini geçtim adının bile geçmemesi gerekiyor şu dönemde.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

Çebi adayları yüzdeleri ile birlikte açıklarken, Başakşehir Futbol Kulübü Kulübü Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın da Şenol Güneş ve Mustafa Denizli gibi adaylar arasında olduğunu söyledi.

Çebi'nin yapmış olduğu bu açıklamanın ardından Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

Gümüşdağ, HABER1903'e yaptığı açıklamada;

"Abdullah Avcı, Başakşehir Futbol Kulübü'nde teknik direktörlük görevine devam etmektedir. İstanbul Başakşehir dışında hiçbir kulübü şu anda düşünmemektedir." diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: HABER 1903 ÖZEL HABER

Allah'tan adamların başkanı salmıyor  :)