2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12850394 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Şenol güneşin kariyerine bakın
http://www.transfermarkt.com.tr/senol-gunes/profil/trainer/2332
yaş 63 2 kupası var en yüksek maç bası ortalaması 1,92

Mustafa denizlinin kariyerine bakın
http://www.transfermarkt.com.tr/mustafa-denizli/profil/trainer/7875
yaş 65 7 kupaso var en yüksek maç bası ortalaması 1,88

bide denizliye yaslı derler öldü bitti derler daha beterini almaya calısıyoruz heyy sizler kendinize gelin

not: yine basladım ben:D
Denizli gelsin de görün futbolu nasil unuttuğunu.adam senelerdir dogru durust takim calistirmiyor tutturmuşsunuz bir denizli türküsü ,daha Besiktasin 11 ini dogru düzgün sayamayan,atibaya dembaba diyen  adamdan bahseeiyoruz.

Denizli gelecegine riza gelsin o kadar netim.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Togay_1981

cidden kötü değil makul transfer soldan sağdan bayağı deliniyoduk bu adam çok kaliteli olmamakla beraber standartı var atiba gibi düşünebiliriz kötü değil

Mesele de bu zaten Atiba gibi adamlar almaya devam edersek 2 yılda 0 derbiye aynen devam ederiz. Zaten Atiba ile de uzatıldı. Ortaya başka level atlatacak bir adam alınmayacak besbelli.Gelecek yıldan çok bir beklentide olmamak lazım eğri oturup doğru konuşalım .Ben zaten bu yönetimin futbol idaresinden ümidi tamamen kestim. Stadı yapsınlar bir an önce bildikleri tek iş bu çünkü.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

trabzon pektemeği istiyomus 5 m eurodan aşağıya satmıcakmısız bence 1 m euro bile o adam için çok fazla kurtulmak şart :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Mesele de bu zaten Atiba gibi adamlar almaya devam edersek 2 yılda 0 derbiye aynen devam ederiz. Zaten Atiba ile de uzatıldı. Ortaya başka level atlatacak bir adam alınmayacak besbelli.Gelecek yıldan çok bir beklentide olmamak lazım eğri oturup doğru konuşalım .Ben zaten bu yönetimin futbol idaresinden ümidi tamamen kestim. Stadı yapsınlar bir an önce bildikleri tek iş bu çünkü.
aslında çok öyle değil derbilerde durum farklı samet aybaba dönemi kadroyu düşününce feneri yendik gs yi 3 2 yendik aslında hakem yaktı biraz farklı atiba iyi sağ bek orta saha iyi hamitten filan çok çok iyi.

Çevrimdışı Fatih

bide denizliye yaslı derler öldü bitti derler daha beterini almaya calısıyoruz heyy sizler kendinize gelin

Abi Denizli gelirse burada herkes katil, sinir stres sahibi, paranoyak, depresif, hayattan bikmis, duvarlarin ustune ustune gelen insanlar olur cikar... Istatistikte on de olsa bile ben istemem Denizli'yi...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı adil arif

Genel izlenimim, genç arkadaşların umutsuz olduğu, Beşiktaş' ın büyüklüğünden şüphe ettikleri yönünde. 1980 li yıllarda ben de aynı şüphe içindeydim. Renkliler çok kötü olmadığı sürece asla şampiyon olamayacağımıza inanmıştım. Çok şükür Seba döneminde bu düşüncem değişti. Bu kadronun da birkaç iyi transferle çok başarılı olacağına inanıyorum.

Şahsi fikrim artık eskisi gibi sadece takım oyunu ve kolej takımı havasının şampiyonluk için tek başına yeterli olmayacağıdır. Bu saydıklarım bizim karakterimizi yansıttığı için devam etmeli, ama artık bu takıma büyük yıldızlar da eklemek gerekiyor. Seba dönemindeki en büyük eksiğimiz yabancı yıldız oyuncumuzun olmamasıydı. Hatta Feyyaz bu yüzden büyük başkanı eleştirmiş ve eğer o kolej takımına birkaç çok iyi yabancı oyuncu eklenseydi Avrupa' da büyük başarılar elde edilebileceğini iddia etmişti. Zaten Seba' nın son 8 yılında sadece 1 şampiyonluk gelmesi belkide bu yüzdendi.

Gerçi Seba haklıydı. Kendisinden sonraya sıfır borç ve kasada para bırakmıştı. Eğer Fulya' yı da yapmasına izin verselerdi, buna ek olarak yılda 50 milyon usd ek gelire kavuşmuş bir takım bırakacaktı. Belki de o zaman her yıl borçlanmadan yıldız oyuncu almak mümkün olacaktı. Üstelik borçlanmayacağımız için, yılda 120 milyon tl banka faizine ödeyeceğimize o parayı da transferde kullanacaktık.

Bence her şey mali yapıyla alakalı. Bu sene yıldız transfer etmek benim için birinci öncelik değil. Önce takımın geliri arttırılsın, stadyum ve 15 bin kişilik salon bitirilsin. Mümkünse Fulya' da son kalan araziye kendi imkanlarımızla gökdelen dikilsin ve oranın da yarısını müteahhite kaptırmayalım. Eğer bunu başarırsa, her sene takım üçüncü olsa bile Fikret Orman benim için en büyük başkan olur. Bunlar başarılırsa Beşiktaş' ın geleceği çok parlak olur.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İngiliz Devi Pedro Francoyu takibe Aldı!!!
Beşiktaşın Kolombiyalı Genç stoperi Pedro Frakcoyu , İngiliz Devi M.City takibe aldı
Sğvokun saktlıktan dönüşü sonrası ilk 11 deki yerini kaybeden Pedro Franco , Potansiyelli ve Kolombiya Milli takımının stoperi oluşuyla dikkat Çekmeye devam ediyor.
Genç stoperin , İngiliz Devi M.City nin izleme komitesi tarafından takipte olduğu belirtildi :busted_cop:
HABERTURK..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Samet Ç

İlla yerli olacaksa Şenol gelsin. Başka yerli td yi kabul etmem ben. Şenol olmaz ise getirsinler Schaaf'ı 15 hazirana kadar 3-4 tane istediği free oyuncuyu alsınlar

Çevrimdışı adil arif

Ben futbolsever değil Beşiktaşseverim. Çünkü Beşiktaş maçı dışında hiçbir maçı 90 dk izleyemiyorum. Bu nedenle başka oyuncular ve teknik direktörler konusunda bilgim az. aŞenol Güneş' in çok başarılı olacağını hissediyorum. İlk defa gerçekten büyük bir takım çalıştıracağı için çok azimli olacağını düşünüyorum. Kendisinden iki şampiyonluk çalan fenere ve kurduğu güzelim kadroyu darmadağın eden galatasaraya karşı motive olacağından ümitliyim. Üstelik elimizde bir sürü genç var ve onlardan hiç beklemediğimiz performanslar çıkartabilecek bir yapısı var.

Çevrimdışı Deniz

M.pektemege 5 milyon bonservis bedeli koyabin aklina sasarim.1 milyon bile etmeyen adam.satip kurtulmak varken hala sacmalamaya devam.yetti artik ya yetti.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

M.pektemege 5 milyon bonservis bedeli koyabin aklina sasarim.1 milyon bile etmeyen adam.satip kurtulmak varken hala sacmalamaya devam.yetti artik ya yetti.
o adam giderse rahatlarız vallahi 1 m euro bile çok iyi hatta 500 bin euro bile çok iyi

Çevrimdışı Deniz

o adam giderse rahatlarız vallahi 1 m euro bile çok iyi hatta 500 bin euro bile çok iyi
Ona verilen her kuruş Besiktasin zararina.baskan cikiyor güvenlik kamerasina bile ferrarinin sozlesmesini anlatıyor ama kendisinin yaptığı rezil sözleşmenin esamesini okutmayip telafi etmek icin caba bile gostermiyor.bu kadar da olmaz..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ona verilen her kuruş Besiktasin zararina.baskan cikiyor güvenlik kamerasina bile ferrarinin sozlesmesini anlatıyor ama kendisinin yaptığı rezil sözleşmenin esamesini okutmayip telafi etmek icin caba bile gostermiyor.bu kadar da olmaz..
aynen kendi hatalarını başkalarını eleştirerek düzeltemezsin kendi hatalarını kabul edip  en azından hasar azaltılmalı, bu adamla uzun süreli bir sözleşme yapılmasının hiçbir izahı yok ayrıca 1.4 1.5 m euro nedir ts alır inşallah bunu da kurtuluruz.

Çevrimdışı muhalefet

bugün de boş geçecek anlaşılan.

Çevrimdışı Anıl

"uluslararası başarıları hedefleyecek" Mustafa Denizli mükemmel yapar dimi bunu ? Şampiyonlar Ligi'nde Fenerle 0 çekme, Beşiktaşla da 4 puan. Savunduğunuz adamın avrupa karnesi istemediğiniz adamdan daha felaket. Ama ne olursa olsun benim istemediğim olmasın tabi :)

Çevrimdışı Anıl

Alacaklarına karşılık bonservisini versek 10 milyona satmış kadar sevinirim geçtim para kazanmayı falan :D

Çevrimdışı ozan062

Abi Denizli gelirse burada herkes katil, sinir stres sahibi, paranoyak, depresif, hayattan bikmis, duvarlarin ustune ustune gelen insanlar olur cikar... Istatistikte on de olsa bile ben istemem Denizli'yi...

:D bende istemiyorumki fakat biz kısa sureli basarı istiyorsak bunu yapar en azından buna en yakın kişi türkiyede terimden sonra bu adamdır üçüncüsüde ersundur dorduncusu saglamdır belki 5ci 6cı senol hocadır benim gözümde

"uluslararası başarıları hedefleyecek" Mustafa Denizli mükemmel yapar dimi bunu ? Şampiyonlar Ligi'nde Fenerle 0 çekme, Beşiktaşla da 4 puan. Savunduğunuz adamın avrupa karnesi istemediğiniz adamdan daha felaket. Ama ne olursa olsun benim istemediğim olmasın tabi :)

adam kariyerinde onlarca kez avrupa maçı yonetmiş ama senol efendi ne kadar maç yonetmiş bide onu kıyaslasan diyorum:))
biraz daha genis bakın,, senol son senelerde avrupada var denizli eskiden avrupada vardı biz biliyorsunuz eskiden cok daha beter sonuclar alıyorduk dısarıda
simdi daha iyiyiz ama onun sebebi senol değil paradır...
[ Son Düzenleme: 06 Haziran 2015, 12:16:38 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi mayguntr

Denizli tam bir çakal yani tabiri caizse. Başarılı olmayacağı takımları asla çalıştırmıyor.Üç büyükler 10 keremi 20 keremi teklif götürmüş kendisine Beşiktaş bile son dönemde götürdü kendisine feda döneminin başında ama kabul etmedi başarısız olurum diye.

Çevrimdışı Deniz

Avrupada 0 cekmis adami avrupada basari diye yaziyorlar.daha neler gorecez bu gozlerle :)

Çevrimiçi Samet Ç

Sef@-TS ‏@_SefaTs  42 dk.42 dakika önce
Sef@-TS retweetledi: EfsaneSpor
Mustafa Pektemek'i 5 milyon €'ya almaya gücümüz var ama hastane masraflarını ödeyemeyiz.
Bu transfer yatar.

:kop:

Çevrimdışı Çağrı

Sef@-TS ‏@_SefaTs  42 dk.42 dakika önce
Sef@-TS retweetledi: EfsaneSpor
Mustafa Pektemek'i 5 milyon €'ya almaya gücümüz var ama hastane masraflarını ödeyemeyiz.
Bu transfer yatar.

:kop:

Mustafayı alsınlar Medicalpark sponsorluktan çekilir :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Denizli tam bir çakal yani tabiri caizse. Başarılı olmayacağı takımları asla çalıştırmıyor.Üç büyükler 10 keremi 20 keremi teklif götürmüş kendisine Beşiktaş bile son dönemde götürdü kendisine feda döneminin başında ama kabul etmedi başarısız olurum diye.

aynı taktiği sergende uyguluyor
bence en dogrusunu yapıyorlar yılmaz vural gibi olmaktansa bir planın olsun onu yapabiliceksen basa gecmelisin:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

:D

Çevrimdışı Deniz

5 milyon € yu mustafaya kim verir :)
1 milyin bile ödemezler

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Hadi Pektemek utandır şu forumu  :D İyi ki sizden yönetici falan olmuyor. Adamı bedavaya göndereceksiniz  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş