Ya Skrtel hayali falan kurduğum yok. Gelmez zaten. Sadece yönetimi eleştirme şekli yanlış. Zorlamayın bu kadar eleştirmek için. Sezer, Eneramo, Mehmet Akgün, Berat Çetinkaya, Gökhan Süzen transferleri ve Pektemek, Ersan, Necip, Toraman sözleşmelerinin uzatılması da sonuna kadar yanlıştır. Hakkımı da helal etmiyorum uzatanlara. Yönetimi eleştiricek şeyler de belli eleştirilmicek şeyler de.
Kardeşim ben haklı oldukları neyi eleştiriyorum onu yazsanız anlaşacağız. Stadı yapıyorlar eyvallah ama geriye 30 konu varsa hepsinde eksileri artılarının misli misli fazlası.
Senin takımın yasaklarla sınırlamalarla boğuşurken danny almama şansın olamaz. Hulk değil bu 32 yaşındaki anlaşıldı denilen danny neden getirilemiyor?
3. lüğe abone olmuşsun şampiyon olmadığın her yıl biraz daha eriyorsun artık bir şeyler yapman lazım. Önümüzdeki yıllarda böyle serbest oyuncu bolluğu da bulamayacaksın bari teklif gönder adamlara, yokla. Burda yazılan oyuncuların hepsi 5 er milyon maaş mı alıyor hayır en pahalısı 2.5 a oynar hadi en fazlası 3tür. O da bir kişi olur. Aynı bölgeye 3 yılda 2 oyuncuya birer küsür milyon vereceğine TAM birine 2 verip 3 sene oynatmak mı sıkıntı?
Burda kimse istediği oyuncu alınmadı diye eleştirmiyor. 1) o isimlerde nerdeyse herkes mutabık 2) yönetimin dannyleri onu bunu dillendirip babel ve türevleri için nabız yoklaması gerçekse kimin başının altından çıkıyorsa aşağılık bir harekettir gözümde. İnsanların umutlarıyla oynamaya 8-10 yaşındaki çocukların umutlarıyla oynamaya kimsenin hakkı yok.