2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12856336 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Okuduğunu anladığına emin misin? Skrtelin nasıl hayal olmadığını açıkla bana ama ba yı gökhanı kullanarak açıkla. Onları araya sokan sensin.

kadir bence sen yazdıklarını tekrar empati kurarak oku.

Çevrimiçi Samet Ç

Gelmese gelmez beyler milletin ğeşinden mi koşacağız. Sanki İngiltere'den teklif geldi adama o zaman gider İran'a. O kadar büyütmeyin şu adamları.
ben büyütmüyorum ki Şenol'u Şenol gelse en iyi ihtimal üçüncü oluruz. Rıza ile Avcı gelir beşinci oluruz.  :)

Çevrimdışı Kadir G.

Şu scout olayı da ya kandırmaca ya da ordaki milletin hakkı yeniyor. Futbol bilgini başkanımız kendisi söyledi en son ben izliyorum öyle karar veriyoruz diye bu mudur profesyonelleşmek? Acilen wyscout ı kapatması lazım.

Çevrimdışı talha

Hala pedro franco iyi diyenler var :D tam bir cop kurtulmamiz gereken bir adam yedek bile olmamali.agir,pozisyon takibi yok ,ziplama kafa vurusu yok ceviklik sifir markaj yapamiyor,oyuna top sokamaz tecrube yok.e bu adam ne ise yariyor? Suan besiktasta performansi iyi bir stoper yok.daha iyi olabilecegine guvendigim ersan ve neler yapabilecegini bilmedigimiz milosevic var.atinc da gelisebilir potansiyel var.

Hacı sizin maç izlediğinizi sanmıyorum.

Pedro'nun iki sorunu var yavaş ve hava toplarında etkisiz. O kadar.

İyi markaj yapar. Oyuna topu en iyi sokan oyuncudur takımda ki. Geriden oyun kurabilme özelliği vardır. Pozisyon bilgisi yerindedir. Soğukkanlıdır.

Bu adam oynamadı gol yemeye başladık biz.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Anıl

Okuduğunu anladığına emin misin? Skrtelin nasıl hayal olmadığını açıkla bana ama ba yı gökhanı kullanarak açıkla. Onları araya sokan sensin.
Beşiktaş olmazsa olmaz diyen yoksa fiyatını indirmeyecekleri gökhan ile chelsea ilişkileri+aracılar sayesinde taksitle gelen ba mı?

Bonservisi de skrtele ödetir büyük yönetim belli olmaz.
Aynen ben sokmuşum araya :)

Skrtel hayal değil falan da demedim ayrıca Skrtel bizim için hayal.

Çevrimdışı talha

ben büyütmüyorum ki Şenol'u Şenol gelse en iyi ihtimal üçüncü oluruz. Rıza ile Avcı gelir beşinci oluruz.  :)

Şu iki hocayı çok küşümsüyorsunuz Şenol'dan çok farkları yoktur kalite olarak.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hala pedro franco iyi diyenler var :D tam bir cop kurtulmamiz gereken bir adam yedek bile olmamali.agir,pozisyon takibi yok ,ziplama kafa vurusu yok ceviklik sifir markaj yapamiyor,oyuna top sokamaz tecrube yok.e bu adam ne ise yariyor? Suan besiktasta performansi iyi bir stoper yok.daha iyi olabilecegine guvendigim ersan ve neler yapabilecegini bilmedigimiz milosevic var.atinc da gelisebilir potansiyel var.

bunu dediğin zaman senin haklı oldugun kısımlardada haksız konuma geçiyosun

Çevrimdışı talha

Hatırlatırım belki Türkiye'nin başında çok iyi işler yapmamış olabilir. Ama Abdullah hoca İBB'yi hep başlara oynatmıştır.

Abdullah hoca başarılı olur ama oynattığı oyunu beğenmeye bilirsin. Çünkü defansif oynatır. Orası ayrı konu ama bence o kadar kötü adam değil.

Ersun'a da sallıyorlardı adam geldi kasıp kavurdu ortalığı. Bence bu ilerin nasıl sonlanacağı çok belli olmuyor.

Çevrimdışı Fatih Berker

En kötü Babel'i almalıyız 1 sene daha Olcay'a dayanamam ben.

Çevrimdışı Jukebox

Ben begenmiyorum :) bence iyi bir sezonda gecirmedi umarim gelecek yil beni yaniltir ne diyelim...

Çevrimdışı atalay

4 Saat nöbeti devrettik.

Bir Danny'e sahip çıkamamışsınız.  :bawling:

Hepinize yazıklar olsun.  :D

O değilde biz kimi alacağız?  :alala:

Maxi'yi de unutun. EPL'ye ya da Juve'ye gider o da.

Çevrimdışı talha

Ben begenmiyorum :) bence iyi bir sezonda gecirmedi umarim gelecek yil beni yaniltir ne diyelim...

Bu adamla oynarken zirvedeydik ne zaman kestiler yenilgiler geldi. Çocuğa kestiler faturayı olan o oldu.

Tolga'dan da çok çekti.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hatırlatırım belki Türkiye'nin başında çok iyi işler yapmamış olabilir. Ama Abdullah hoca İBB'yi hep başlara oynatmıştır.

Abdullah hoca başarılı olur ama oynattığı oyunu beğenmeye bilirsin. Çünkü defansif oynatır. Orası ayrı konu ama bence o kadar kötü adam değil.

Ersun'a da sallıyorlardı adam geldi kasıp kavurdu ortalığı. Bence bu ilerin nasıl sonlanacağı çok belli olmuyor.
Ozaman Yılmaz Vural hayırlı olsun :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kadir G.

Ya Skrtel hayali falan kurduğum yok. Gelmez zaten. Sadece yönetimi eleştirme şekli yanlış. Zorlamayın bu kadar eleştirmek için. Sezer, Eneramo, Mehmet Akgün, Berat Çetinkaya, Gökhan Süzen transferleri ve Pektemek, Ersan, Necip, Toraman sözleşmelerinin uzatılması da sonuna kadar yanlıştır. Hakkımı da helal etmiyorum uzatanlara. Yönetimi eleştiricek şeyler de belli eleştirilmicek şeyler de.

Kardeşim ben haklı oldukları neyi eleştiriyorum onu yazsanız anlaşacağız. Stadı yapıyorlar eyvallah ama geriye 30 konu varsa hepsinde eksileri artılarının misli misli fazlası.

Senin takımın yasaklarla sınırlamalarla boğuşurken danny almama şansın olamaz. Hulk değil bu 32 yaşındaki anlaşıldı denilen danny neden getirilemiyor?

3. lüğe abone olmuşsun şampiyon olmadığın her yıl biraz daha eriyorsun artık bir şeyler yapman lazım. Önümüzdeki yıllarda böyle serbest oyuncu bolluğu da bulamayacaksın bari teklif gönder adamlara, yokla. Burda yazılan oyuncuların hepsi 5 er milyon maaş mı alıyor hayır en pahalısı 2.5 a oynar hadi en fazlası 3tür.  O da bir kişi olur. Aynı bölgeye 3 yılda 2 oyuncuya birer küsür milyon vereceğine TAM birine 2 verip 3 sene oynatmak mı sıkıntı?

Burda kimse istediği oyuncu alınmadı diye eleştirmiyor. 1) o isimlerde nerdeyse herkes mutabık 2) yönetimin dannyleri onu bunu dillendirip babel ve türevleri için nabız yoklaması gerçekse kimin başının altından çıkıyorsa aşağılık bir harekettir gözümde. İnsanların umutlarıyla oynamaya 8-10 yaşındaki çocukların umutlarıyla oynamaya kimsenin hakkı yok.

Çevrimdışı Efe

4 Saat nöbeti devrettik.

Bir Danny'e sahip çıkamamışsınız.  :bawling:

Hepinize yazıklar olsun.  :D

O değilde biz kimi alacağız?  :alala:

Maxi'yi de unutun. EPL'ye ya da Juve'ye gider o da.
kimsenin beklemediği adamlar gelecek şoka girebiliriz iyi yada kötü yönde ama ilk şu teknik adamı açıklasınlar kanser etmesinler bizi :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Bu adamla oynarken zirvedeydik ne zaman kestiler yenilgiler geldi. Çocuğa kestiler faturayı olan o oldu.

Tolga'dan da çok çekti.
:claps: :claps: :claps:
Bence Ligin En sogukkanlı , En iyi kademe ve Markaj ve pozisyon bilgiaine sahip stoperi franco :ok:
Sadec hava topu kotu diye Kotu stoper diyorlar , Yahu her stoperin hava topu iyi olacak diye bişey mi var , Pedro kademeleri alır markajını yapar yanındaki Adamda Hava toplarını alır yani birbirinin açıgını kapatır olay bu :bandit:
Pedroyla oynayacaksan yanına mutlaka hava topunda sağlam bir stoper koymak zorundasın....

Çevrimdışı talha

Ozaman Yılmaz Vural hayırlı olsun :D

Yav arpayla goncayı karıştırıyorsunuz ha. Yılmaz Hoca niye hiçbir zaman ciddiye alınmadı? Çünkü hiçbir zaman 1 seneden uzun süre takım çalıştırmadı ve yarısını küme düşme potasında aldı.  :kop:

Hikmet Hoca'da aynı.

Ama Abdullah Hoca farklıdır. Ciddi söylüyorum öyle çok küçümsenecek bir adam değil.

Çevrimdışı Anıl

Kardeşim ben haklı oldukları neyi eleştiriyorum onu yazsanız anlaşacağız. Stadı yapıyorlar eyvallah ama geriye 30 konu varsa hepsinde eksileri artılarının misli misli fazlası.

Senin takımın yasaklarla sınırlamalarla boğuşurken danny almama şansın olamaz. Hulk değil bu 32 yaşındaki anlaşıldı denilen danny neden getirilemiyor?

3. lüğe abone olmuşsun şampiyon olmadığın her yıl biraz daha eriyorsun artık bir şeyler yapman lazım. Önümüzdeki yıllarda böyle serbest oyuncu bolluğu da bulamayacaksın bari teklif gönder adamlara, yokla. Burda yazılan oyuncuların hepsi 5 er milyon maaş mı alıyor hayır en pahalısı 2.5 a oynar hadi en fazlası 3tür.  O da bir kişi olur. Aynı bölgeye 3 yılda 2 oyuncuya birer küsür milyon vereceğine TAM birine 2 verip 3 sene oynatmak mı sıkıntı?

Burda kimse istediği oyuncu alınmadı diye eleştirmiyor. 1) o isimlerde nerdeyse herkes mutabık 2) yönetimin dannyleri onu bunu dillendirip babel ve türevleri için nabız yoklaması gerçekse kimin başının altından çıkıyorsa aşağılık bir harekettir gözümde. İnsanların umutlarıyla oynamaya 8-10 yaşındaki çocukların umutlarıyla oynamaya kimsenin hakkı yok.
Ya abi mesela Töre'yi 7.5 olsa, Demba Ba'yı 12 olsa alabilir miydik demek saçma. Adam zaten pazarlık yapmış ama aracıyla ama aracısız indirmiş 6 milyona getirmiş ve adam 30'a yakın gol atmış. Töre'yi indirmiş 4.5'a almış yani üstüne yorum yapacak birşey yok.

Çevrimdışı Anıl

kimsenin beklemediği adamlar gelecek şoka girebiliriz iyi yada kötü yönde ama ilk şu teknik adamı açıklasınlar kanser etmesinler bizi :icool:
Özele gel @Efe abi :D :D

Çevrimdışı Celestine Babayaro

İstediği kadar iyi olsun.Bu adam saf Galatasaraylıdır.Zamanında yere yatsana diye bağırdığımız,IBB zamanlarında bize ve Fb'ye kök söktürürken Gs'ye yatan adamı takımın başına getiremezler yok öyle bir dünya.
Bu takımdan ve yönetimden hiçbir şey olmaz.Biraz akıllırlarsa Şifo ile anlaşırlar ne kimseyi beklentiye sokarlar ne de biz sene sonu üzülürüz.FEDA vol2'yi çeksinler böyle transfer yapacaklarına

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:claps: :claps: :claps:
Bence Ligin En sogukkanlı , En iyi kademe ve Markaj ve pozisyon bilgiaine sahip stoperi franco :ok:
Sadec hava topu kotu diye Kotu stoper diyorlar , Yahu her stoperin hava topu iyi olacak diye bişey mi var , Pedro kademeleri alır markajını yapar yanındaki Adamda Hava toplarını alır yani birbirinin açıgını kapatır olay bu :bandit:
Pedroyla oynayacaksan yanına mutlaka hava topunda sağlam bir stoper koymak zorundasın....

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

O degilde Babel de olmazsa sıkıntı Ozaman ne yapacağız :alala:
Aatıf olmazmı Aatıf :bandit: Soyadını yazmaya üşendim :icool:
[ Son Düzenleme: 05 Haziran 2015, 23:56:34 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Türkay

O degilde Babel de olmazsa sıkıntı Ozaman ne yapacağız :alala:
Aarıg olmazmı Aatıf :bandit: Soyadını yazmaya üşendim :icool:

Danny Ayew'den Aatıf'a kadar düştük  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı talha

Katılın katılmayın öyle.

Bu adamın yapabildiğini çoğu adam yapamıyor. Bu adam Fernandao'ya nefes aldırmadı. GS defansı adamı tutamadı bile. Adam o kadar sıkıştı ki sonunda dayanamadı çocuğu öldürecekti.  :lol:

Markajda ben üstüne TR'den oyuncu tanımam. Sadece soğukkanlılığıyla bize 4 puan getirmiştir onu da unutmayın. Tak diye indiriyor çocuk affı yok. Neyse gidince daha iyi anlarsınız değerini.

Danny Ayew'den Aatıf'a kadar düştük  :bandit:
Ne kadar Ekmek O kadar köfte @Türkay
Bugün şampiyon olup O 45 trilyonu biz alsaydık bambaşka isimler konuşuyor olurduk burada :ok: