2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12858640 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Efe

antalya geldi bir yeni stad daha geldi süper lige :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Samet Ç

Rolando ve Skrtel :icool:
Kule diyince direk ikisi geliyor aklıma :bandit:
para yok diyorsun Skrtel yazıyorsun  :D

Çevrimdışı Kadir G.

bedava oyuncuları tak tak pesisıra duyurdular fakat devamı gelmiyor
niye acaba bi dusunun,, cnk masadan kalkamıyorlar neden cnk haddinden fazla pazarlık yapıyorlar
buda adamın sevkini kırar aynı bizimkilerin lucede kırılan sevki gibi,, biraz karsı taraftanda baksalar olaya zaten kazanan taraf olurlar
fakat ilk senede savurup sonra toparlamaya calısıp ikisindede uç noktada olmaları iş bilmezliklerinin en büyük örneği
tekrarlıyorum siz hala bu yonetimi savunun devam böyle

Şu maaş konusunu millet görmüyor körü körüne savunuyor. Mustafaya 1.6 vermesini biliyorlar fakat işe yarar adamları 300-400 bin euro için kaçırıyorşar. Bunu görmek bilmek içinde içerde tanıdık olmasına gerek yok her şey ortada.

Sonra bu kadar amatörlüğü eleştirmememizi istiyorlar. Kombineyi formayı alan taraftara ne cevap verecekler? Şahsım adına ne kadar hakkım varsa şu transfer işlerinde zarar görmemize neden olan herkese haram ediyorum.

Çevrimdışı Tolga

süper ligi bir taraftarı olmayan takım daha çıktı kayseri osmanlıdan sonra antalya  :bandit:
Daha Play Off'lar oynanmadan önce Antalya çıkacak demiştim :bandit:

Kadrosunda tecrübeli isimler olduğu için.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

antalya geldi bir yeni stad daha geldi süper lige :D
yeni ama boş stat samsun gelseydi iyi olurdu  :)

Çevrimdışı ferdi1903

Sana tek bir soru soracam lütfen tek kelime ile yanıt verir misin @ozan062 ?

bu Yönetimin babelden daha iyi bir oyuncu transfer etme ihtimali var mı?
Evet ya da hayır lütfen?

yok o yüzden babel candir

Çevrimiçi Samet Ç

Daha Play Off'lar oynanamadan önce Antalya çıkacak demiştim :bandit:

Kadrosunda tecrübeli isimler olduğu için.
tecrübe ile alakası yok be samsunun tdsi nerede yeteneksiz var onlara penaltı attırdı adam defanslara penaltı attırdı şaka gibi.  :)

Çevrimdışı Factatum

Cincon Benteke ve Podolski ile ilgileniyormuş. Adamlar vites büyüttü resmen. Alamasalar bile şanları yürüyor.  :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

süper ligi bir taraftarı olmayan takım daha çıktı kayseri osmanlıdan sonra antalya  :bandit:
Stadla Beraber Belli bir taraftar kitlesi oluşacaktır Antalyanında , Nitekim onlarda bizden farksız Kaç tane farklı stadda oynuyorlar yıllardır :tabe:
Konyada boş tribünlere oynuyordu ama Stadla beraber iyi bir kitle oluşturdu ve Bu sezon en fazla taraftara oynayan takım oldu :)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

tecrübe ile alakası yok be samsunun tdsi nerede yeteneksiz var onlara penaltı attırdı adam defanslara penaltı attırdı şaka gibi.  :)
Bu maçla sınırlı değil söylediğim genel olarak bahsediyorum. :)

Çevrimdışı Efe

yeni ama boş stat samsun gelseydi iyi olurdu  :)

boş kalmaz bence sadece antalyalılar gitmez diğer takım taraftarlarıda gelir o stada iyi stad yaptılar sezona hazır stad
Şampiyon Beşiktaş JK

para yok diyorsun Skrtel yazıyorsun  :D
Franco kozumu kullanıyorum :D

Çevrimiçi Samet Ç

Stadla Beraber Belli bir taraftar kitlesi oluşacaktır Antalyanında , Nitekim onlarda bizden farksız Kaç tane farklı stadda oynuyorlar yıllardır :tabe:
Konyada boş tribünlere oynuyordu ama Stadla beraber iyi bir kitle oluşturdu ve Bu sezon en fazla taraftara oynayan takım oldu :)
hacı antalyada taraftar yok bugün o maça gidenlerin yarısı kocaelispor taraftarıydı bunu bilin :) Orası turistlik şehir ne işi olur adamların futbolla.  :)

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Ç

Bu maçla sınırlı değil söylediğim genel olarak bahsediyorum. :)
o zaman doğru diyorsun ne diyeyim  :)

Çevrimdışı talha

Franco para yapıyorsa ne diye satıyoruz. Franco'yu sattık hadi yeni adamın yanına kimi koyacaz Ersan'ı mı?  :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Franco para yapıyorsa ne diye satıyoruz. Franco'yu sattık hadi yeni adamın yanına kimi koyacaz Ersan'ı mı?  :evillol:
Necip'i :biggrinking:

skrtel 10 milyon euro yalnız  :D
Başkan , Onu 6 milyona düşürüp 3 Taksit yapar alır :icool:
Ba yada 13 istiyorlardı , Başkan Gitti 6,5 milyona 3 Taksitle aldı geldi :bandit:

Çevrimiçi Samet Ç

Başkan , Onu 6 milyona düşürüp 3 Taksit yapar alır :icool:
Ba yada 13 istiyorlardı , Başkan Gitti 6,5 milyona 3 Taksitle aldı geldi :bandit:
:tabe: :tabe:

Çevrimdışı Efe

Franco kozumu kullanıyorum :D
franco iyi stoper canlı seyrettik o kadar yanına iyi ve tecrübeli bi stoper lazım alınırsa francoda ersanda toparlanacak :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Samet Ç

delinin biri kuyuya skrtel diye bir taş attı millet onun peşinden gidiyor daha ne diyeyim ben size.  :)

franco iyi stoper canlı seyrettik o kadar yanına iyi ve tecrübeli bi stoper lazım alınırsa francoda ersanda toparlanacak :ok:
da kaynak yok işte abi , Francoyu satmadan Stoper transferi  yapma ihtimalimizi çok düşük görüyorum ben..
Yoksa Franco çok iyi stoper bunda hemfikiriz :tabe: Ama bizim lige uygun bir stoper tipi değil yumuşak kalıyor , Franco tam La ligalık abi :bandit:

Çevrimdışı Kadir G.

Danny i alamayan adamlardan skrtel bekleniyor. Hayal etmek güzel.