Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Y.D nasıl 8 yıl başkan oldu sorusunun cevabı ile aynı aslında sadece bu kadarını söylüyorum.
Madrid ekibi, geçen sezon 1 milyon euro karşılığında Casemiro'yu Porto'ya kiralarken, Portekiz kulübünün 15 milyon euro ödemesi halinde bu futbolcunun bonservisini satın alabileceği yönünde anlaşmaya varmıştı. Aynı anlaşmada, Real Madrid'in Casemiro'yu Porto'ya satmaktan vazgeçmesi durumunda 7,5 milyon euro ödemesi gerektiği maddesi konulmuştu. Bu hakkını kullanan Real Madrid, 2013'te Sao Paulo'dan 6 milyon avroya transfer ettiği Casemiro için bu kez Porto'ya 7,5 milyon euro daha ödemiş oldu.Adamlar kiraladıkları adamı geri verirken bile para kazanıyorlar.
masadan kalkamayan yonetimi begenin sizdevam böyle
ingilterenin serdar kurtuluşu
elin fenerlisi sevilla hocasıyla ugrasır alamaz biz senolla ugrasıp alamıyoruz aradaki farka bakın
Bu araştırmayı yazıyordum ama gerek kalmadı.Danny vs babel ..
Arkadaşlar bir yanlış anlama var sanırım.Okan buruk ismi beşiktaşla değil, şenol güneş yerine Bursaspor ile geçiyor. Bir diğer isim de Denizli, Denizli ismi de bursaspor ile geçiyor.
Yalnız fener kanada Campbell'ı alacak Gs Boateng veya Podolski alacak bizde Babel'i alabilir miyiz diye düşünüyoruz.
bizde ucunu diye yazmanı bekliyordum
@ZEKI abi de Danny ile anlaşıldığını söylemişti
Gs tabiki alır bu saydıgın futbolcuları !! 3 Senedir 45 Trilyonu Altın tepside sunuyoruz adamlara
Danny yaratıcı, Babel bireysel.
Sosa Oğuzhan Tolgay gibi yaratıcı oyuncularımız var zaten.Bize biraz da bireysel lazım..
Türkiyenin Serdar Kurtuluşu Türkiyede gayet iş yapıyorsa İngilterenin Serdar Kurtuluşu Türkiyede çok daha iyisini yapar.Gelsin.
Gidişat gösteriyor ki Babel , Kaboul falan keşke alınsaydı diyeceğiz Toraman , Sezer le devam ederiz