2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12858734 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı doganay

Bir kere bu eldeki kadro yetersiz, kim gelirse gelsin 3.lukten ote goturemez. En az 4-5 tane ust sinif oyuncu lazim. Ondan sonra sampiyonluk bekleyebiliriz.

Çevrimdışı ahmetx

Fikret Orman  acı konuştu: Kan, gözyaşı vaat ediyorum. Kulübü yoğun bakıma alacağız..
adam sözünde durdu  :bandit:

http://spor.mynet.com/besiktas/7548-size-kan-ve-gozyasi-vaat-ediyorum.html
Yönetim çok zayıf etkili isimler girmediler yönetime.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı TØLGA

Spor Online ‏@sporonlinecom  2 dk.
Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Beşiktaş'ın teklifini reddetti.

bişey derdim şimdi de forumda küfür yasak bunlara prim verenler utansın kimsin lan sen töbe töbeee
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Spor Online ‏@sporonlinecom  2 dk.
Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Beşiktaş'ın teklifini reddetti.

bişey derdim şimdi de forumda küfür yasak bunlara prim verenler utansın kimsin lan sen töbe töbeee
Eğer teklif gittiyse bizimkilerin vizyonuna ....

Çevrimdışı talha

Eğer teklif gittiyse bizimkilerin vizyonuna ....

Yalan haber Abdullah'a teklif gönderecez reddecek. Çok kapılmayın her yazılana.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Fikret Orman  acı konuştu: Kan, gözyaşı vaat ediyorum. Kulübü yoğun bakıma alacağız..
adam sözünde durdu  :bandit:

http://spor.mynet.com/besiktas/7548-size-kan-ve-gozyasi-vaat-ediyorum.html
Keşke öyle yapsaydı. Yoğun bakımdaki hastayı dışarıya gezdirmeye çıkardı..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı doganay

Yalan haber Abdullah'a teklif gönderecez reddecek. Çok kapılmayın her yazılana.

Aynen yoksa ucarak gelir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ya varya işinize geleni begeniyorsunuz gelmeyeni başarı yok diyosunuz ertugrul gelse onuda begenmıyosunuz ama bursaspor gibi takımı şampyon yaptı herkes kendi sevdıgı adam gelsin istiyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Başkan'ın vaatleri ve sözleriyle icraatları arasında çok çelişkiler var ve olmayada devam ediyor. Bunun belli başlı etmenleri olabilir ama ne olursa olsun bazı şeylerin arkasında durması gerekirdi. İlk ufak sarsıntıda herşeyi yıktı. İhsan Kalkavan, Önder Özen v.b..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Başkan'ın vaatleri ve sözleriyle icraatları arasında çok çelişkiler var ve olmayada devam ediyor. Bunun belli başlı etmenleri olabilir ama ne olursa olsun bazı şeylerin arkasında durması gerekirdi. İlk ufak sarsıntıda herşeyi yıktı. İhsan Kalkavan, Önder Özen v.b..

ilk seçimi kazandıgı  yönetim güçlü bi yönetimdi sonra fikir ayrılıkları yasandıkca  yavas yavas güç kalmadı şimdi ise  yonetimde orman ve cebiden baska adam kalmadı.

Çevrimdışı atalay

Jose Sosa

Kanat oyuncular ve bekler savunma arkasına sızma koşular yapsa. Bir bu kadar daha istatistik yapmıştı.

Çevrimdışı federo

Şuan Türk hoca olarak Şenol Güneş dışında bir ismin gelmesinin hiç bir manası yok. Ben iyi bir yabancı hocadan yanayım ama şu maddi süreçte imkanlarda zor gözüküyor. Zaten bu yönetim yabancı olarak Biliç ten iyisi zor getirir. O yüzden maceraya gerek yok Şenol Hoca hem bize yakışır hem de gayet güzel futbol ile şampiyonluğa oynarız. Ne kadar kalıcı olur bilemem. Ama M.Denizli, Rıza Hoca, Ertuğrul Hoca veya diğer konuşulanlar geleceğine Sergen Yalçın gelsin daha iyi olur.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Jose Sosa

Kanat oyuncular ve bekler savunma arkasına sızma koşular yapsa. Bir bu kadar daha istatistik yapmıştı.

asistin pasını  yaptıgı cok pozisyon var  muthis zeki bi oyuncu inşallah uzun yıllar formamızı gyer.

Çevrimdışı ahmetx

Önder ÖZen yönetime iyi çakmış Biliçe vedasında

''Dostluğun için teşekkür ederim. Yolun açık olsun dostum. Umarım "geçici çözümleri değil kalıcı ve gerçekçi planları olan" bir ailenin parçası olmak üzere tekrar yolun düşer İstanbul'a."
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Anil

47 milyon 321 bin tl Borç var teknik kadro ve futbolculara, ödenen rakam 314 bin TL

Personele yapılanı ise hiç saymıyorum.

Evet arkadaşlar, yanan eve girdik, stat yapıyoruz borç ödüyoruz ya bi geçin. Nereye ne ödüyorsunuz.

Yazıklar olsun.

Şu tabloya bakıp, ba-Töre ikilisini satıp teknike ekipler oyuncular ve personelin tüm borçları kapatılmalıdır.

Yerine free adamlar getirilebilir. ama bu borçlarla oyuncularda ne huzur kalır ne birşey

Töre-Ba satılsın ya hiç sorun değil.Mağlubiyetler gelmeye başlayınca eleştiririz geçer :)
[ Son Düzenleme: 05 Haziran 2015, 18:22:14 Anıl ]

Çevrimdışı talha

Önder ÖZen yönetime iyi çakmış Biliçe vedasında

''Dostluğun için teşekkür ederim. Yolun açık olsun dostum. Umarım "geçici çözümleri değil kalıcı ve gerçekçi planları olan" bir ailenin parçası olmak üzere tekrar yolun düşer İstanbul'a."

Yönetim ne alaka? Yönetime taraftar baskı yapmasın her türlü Bilic bir sene daha kalırdı. Gönderen taraftar Bilic'i.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yönetim ne alaka? Yönetime taraftar baskı yapmasın her türlü Bilic bir sene daha kalırdı. Gönderen taraftar Bilic'i.
Yapmayın bunu lütfen ya. Önder Özen'de taraftar mı baskı yaptı gitmesi için? İhsan Kalkavan ın gitmesi için taraftar mı baskı yaptı? Ne taraftarmış ya, baskı yapalım da Mourinho'yu getirelim madem bu kadar etkiliyiz. AYnı taraftar değil miydi basında sosyal medyada imza kampanyası yapan Bilic gitmesin diye? Yorum yapıyorsunuz ama havaya.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı talha

Yapmayın bunu lütfen ya. Önder Özen'de taraftar mı baskı yaptı gitmesi için? İhsan Kalkavan ın gitmesi için taraftar mı baskı yaptı? Ne taraftarmış ya, baskı yapalım da Mourinho'yu getirelim madem bu kadar etkiliyiz. AYnı taraftar değil miydi basında sosyal medyada imza kampanyası yapan Bilic gitmesin diye? Yorum yapıyorsunuz ama havaya.

Önder Özen falan bilemem. Bilic'in gitmesinde ki %70 etken taraftarın istememesidir. Bilic kalsa il maçta Yönetim gitsin﹗ seslerinin nasıl yükseleceği belliydi.

Körebecilik oynamayalık burada.

Çevrimdışı Anil

Önder Özen falan bilemem. Bilic'in gitmesinde ki %70 etken taraftarın istememesidir. Bilic kalsa il maçta Yönetim gitsin﹗ seslerinin nasıl yükseleceği belliydi.

Körebecilik oynamayalık burada.
Bilicin kalmasını en çok isteyenlerden biri olarak söylüyorum.Bilic kendi istedi gitmeyi son 4 maçtaki oyunuyla.Açıklamalarıyla.

Çevrimiçi Samet Ç

Babel'i yalanladı kulüp

Çevrimdışı GÖRKEM

Türk Hoca'ya neden bu kadar sartlanildigini anlamis degilim.

Ligi tanimasi zayif bir argümandir. en kisa sürede isi cözmek kaliteli bir Teknik Direktör'ün görevidir zaten. bunu yapamyini zaten almayacaksin.

Göreve gelebilecek belki bir cok Aday varken BIR kisiye bu sekilde endekslenmemek lazim. nerden biliyorsunuz Adaylar arasinda daha iyilerin olmadigini? bu verecekleri karardan daha önemlisi bir sey yok. ne kadar iyi düsünürsen o kadar saglikli karar verirsin. Teknik Direktör 2-3 Gün gec gelse ne olacak? Bugün daha Haziranin 5'i.

Lütfen Yönetime baski yapmayin.

Çevrimdışı ahmetx

İhsan Kalkavan  :D

Çevrimdışı canU

Panik yapmadan sakince ama seri bir şekilde karar verip teknik direktörü almak lazım. Ertan göksu denen kan emiciden kurtulup bir an önce kontratı biten işimizi görücek adamlarla anlaşıp işi kampa kadar bitirmemiz lazım her geçen gün aleyhimize işliyor free topçu kalmayacak. Başkan seçime gidicekse takım kamptayken gitmeli seri bi şekilde yönetimi güçlendirmeli. Basit ama tak tak seri bi şekilde yapılması gereken işler var. Ba'ya varsa 13 milyon euroluk bir teklif pazarlıkla yükseltilebildiği kadar yükseltilip satılmalı ayrıca bence. Gideriz 12-13 milyonu free oyunculara imza parası veririz kaliteli alırız belki 1-2 de bonservis veririz elimiz rahatlar.

Çevrimdışı talha

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İhsan Kalkavan  :D
yanlış oldu o :D İbrahim Altınsay diyecektim :D
Korku akıl katilidir.