2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12866961 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Sen Olcay'ı var olmasını istiyorsan ileride çoğalacaksın. Olcay maalesef hucüm preste etkili adamdır.

Tek pas , ileri ceza sahası içi gol. Tel özelliği bu ama en güzel özelliği de bu. Mesela Olcay İspanya'da çok garip işler yapabilir.  :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı FARUK

Yönetim bir tek Lucescu'yu getirebilseydi transfer için şartları zorlardı bu saatten sonra yerli ya da yabancı kim gelirse gelsin çok iyi transferler beklemiyorum.

Belki yanıltırlar beni diyeyim :)
Ya bir sosa demba ayarında 2 isimle kapatsak yeter benim icin nasıl yaptık geçen sene bilmiyorum :)
Bunlardan biri stoper olmalı diğeri ofansif olabilir sol açık mesela

Çevrimdışı idil

Doğru. Enteresan bir şekilde atıyor. Ama atamayınca bir numarası kalmıyor. Son 3 aylık periyotta da o yüzden çok eleştirildi zaten yoksa Olcay hemen hemen aynı Olcay.

bu yüzden olcayı yedek konuma getircek bi yıldız transfer lazım
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı talha

Ama biz de çizgiye inen adam aranıyor. Ve geriden orta yapabilen bir isim isteniyor.

Biz de genel olarak kanat kurucu isteniyor.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ya bir sosa demba ayarında 2 isimle kapatsak yeter benim icin nasıl yaptık geçen sene bilmiyorum :)
Danny Miguel dediğini duyar gibiyim :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Haftalardır bir sürü isim yazıyoruz söylüyoruz ama bunlardan neredeyse hiçbiri gelmeyecek gibi bir tek Danny'nin oluru var gibi o bile alınsa sevinirim :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

bu yüzden olcayı yedek konuma getircek bi yıldız transfer lazım

Danny Miguel  :tabe:

Çevrimdışı idil

danny de neden bu kdar ısrarcısınız adam YAŞLI

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Demba Ba ve Töre'nin satılması büyük kumardır yalnız.
Fena sonuçlar doğurabilir

Çevrimdışı idil

Çevrimdışı atalay

yaşlı :(

Yaşlı kurt o.

Nikah mı kıyacağız.  :evillol:

2 yıl daha oynasın; yeter.

Çevrimdışı Tolga

danny de neden bu kdar ısrarcısınız adam YAŞLI
32 yaşında 2 sezon çok rahat oynar ayrıca bizim takımın yaş ortalaması zaten düşük böyle 2-3 oyuncuya büyük maçlardaki tecrübesizliğimizi giderebiliriz :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

32 yaşında 2 sezon çok rahat oynar ayrıca bizim takımın yaş ortalaması zaten düşük böyle 2-3 oyuncuya büyük maçlardaki tecrübesizliğimizi giderebiliriz :)
O yüzden diyorum 3-4 sene sonra Sergio Ramos'u almalıyız 2 sene oynasın gitsin :icool:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Tamam işte @idil araya Tecrübeli adamlarda lazım , Geçen sene ve bu sene çok sıkıntı yaşadık bu yuzdeen , Genç takım olduğumuz için çabuk kırılıyoruz , O anlarda takımı ayakta tutabilecek tecrübeli adamlara ihtiyacımız var , Bu arada Danny 31 yaşında değilmi ya , Fazlaysa bilememde 31 Yaş çokda yaşlı kategorisine girmez yani :tabe:

Çevrimdışı FARUK

Danny Miguel dediğini duyar gibiyim :icool:
Bence öncelik stoper olmalı şuan kimse yok 1 numara olarak

Bilicle tek bir gol stratejisi ile bu kadar attiysak daha fazlasını atabiliriz bence bir şekilde ama geriye çözüm yok
Geri 4 lunun hepsi sorunlu suan
Tosic geldi bence bu adam bekten cok göbeğe yerleşir bizde yine dediğim gibi yarım beklerle yola cikmayalim goz gore göre 3. Kez aynı hataya dusulmez

Çevrimdışı Tolga

O yüzden diyorum 3-4 sene sonra Sergio Ramos'u almalıyız 2 sene oynasın gitsin :icool:
2 yıl sonra Çök çök çök :evillol: :evillol:

Bence öncelik stoper olmalı şuan kimse yok 1 numara olarak

Bilicle tek bir gol stratejisi ile bu kadar attiysak daha fazlasını atabiliriz bence bir şekilde ama geriye çözüm yok
Geri 4 lunun hepsi sorunlu suan
Tosic geldi bence bu adam bekten cok göbeğe yerleşir bizde yine dediğim gibi yarım beklerle yola cikmayalim goz gore göre 3. Kez aynı hataya dusulmez
Evet Çok kaliteli Bi stopere ihtiyacımız var , Bu arada Miloseviçi izleme şansımız olmadı Hiç , Ben ondanda bi atılım bekliyorum , Bakarsın Ersanı keser :icool:

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Yabancılar bizim ligleri takip etmiyor.Kadrodaki genç oyuncuların piyasasını yapmak istiyorsak Avrupa Ligi'ne bunlarla çıkmamız lazım en azından grup aşaması bitene kadar..

Milosevic-Oğuzhan-Kerim-Tolgay.
Bunların hepsini iyi paralara okutabiliriz

Çevrimdışı Deniz

ben babel transferine hayır demem desem? :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Yabancılar bizim ligleri takip etmiyor.Kadrodaki genç oyuncuların piyasasını yapmak istiyorsak Avrupa Ligi'ne bunlarla çıkmamız lazım en azından grup aşaması bitene kadar..

Milosevic-Oğuzhan-Kerim-Tolgay.
Bunların hepsini iyi paralara okutabiliriz
Bunu konuşuyoruz işte , Bu adamları parlatıp bize para kazandıracak teknik direktör Şenol Guneş tir :bandit:
Şuanki halleriyle fazla kazandırmazlar ama Şenol hoca elmas gibi işler onları :tabe:
Ts de Bitme noktasına gelen Volkan Şen , Şenol Guneş le birlikte yeniden doğdu , Fb de olmayan , Bizde olmayan Anadolu takımalrında bile bi halt edemeyen Burak yılmazı Gol kralı yaptı , Adamın eline kimi versen yıldız yapıyor :tabe:

Babel e bende hayır demem , Hele bide Şenol hocanın elinde elmas gibi Parlar :bandit:

Çevrimdışı Mehmet K

Ben Babel'in Şenol Güneş'in hızlı atak sisteminde iş yapacağını düşünenlerdenim ki bir de şut özelliği var bu bizim takımda baya eksik olan bi özellik o yüzden bize faydası illa ki olacaktır. Bir de artı olarak hızlı arap sevilmez mi ya

Çevrimdışı idil

Tecrübeli farklı yaşlı farklı. Fark yaratacak bir isim için 30-31 çok sorun edilmeyebilir ama o derece biri değil bence danny??

Çevrimdışı Deniz

Babel e bende hayır demem , Hele bide Şenol hocanın elinde elmas gibi Parlar :bandit:
Babelin daha parlayacağı kalmamış da çok çok 2 gol 2 asist fazla yapar.benim babeli istememdeki amaç olcayın yetersizliği.İstatistik olarak olcay babelden geri kalmasa da her sene 30 maçın 20 sinde oyundan kopuk oynuyor ,kopuk olduğu maçlarda skora katkı yapıyor ama bu yeterli değil.

Bence Babel kesinlikle alınmalı ,özellikle pektemek ismail gibi adamları takasta yollarsak büyük kazancımız olur.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı atalay

Tecrübeli farklı yaşlı farklı. Fark yaratacak bir isim için 30-31 çok sorun edilmeyebilir ama o derece biri değil bence danny??

Pirlo; Lampard ?

Terry, bu sezon Premier ligde bütün maçlarda 90 dakika oynadı. (Yaş 34; yolun yarısı)  :D

Danny iyi profesyonel sakatlanmaz ise 2 yıl götürür.
[ Son Düzenleme: 05 Haziran 2015, 02:11:59 atalay ]