2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12869975 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Abi sen şampiyon olmak istemiyor musun anlamadım, ne biçim transfer önerileri bunlar :alala:
Neypni begenmiyorsun Reyesin :alala:
Kaç senedir Sevillada Her sezonda yüksek Gol ve Asist Ortalamasıyla oynuyor :busted_cop:
2 Sezondur da Ust üste Uefa kupasını alan takımın banko Sol açıgı :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Atkar

Cenki 3.cu forvet olarak mı düşünüyorsun :steamed: :steamed:
Yok daha neler , Sanırım Biliçin etkisi altında kaldınız :bandit:

Pektemek varken 3.Forvet olması farklı kaliteli forvet varken 3.Forvet olması farklı.Demba-Adriano-Cenk 3lüsü olsa 2.forvet olabilir mi ? İmkanı yok

Çevrimdışı idil

Kaç senedir Sevillada Her sezonda yüksek Gol ve Asist Ortalamasıyla oynuyor :busted_cop:

reyes yıldız değil ve 33 yaşında bence gereksiz
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Tolga

Reyes'i alacağımıza Danny'i almak daha mantıklı :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı idil

bizim her mevkiye ihtiyacımız olabilir ama en az ihtiyacımız olan forvet şu an. sow gibi adam gelir ona bişey demem tabi ama o paraları yıldız kanat ve yıldız stoper/sağ bek e vermek gerek

Çevrimdışı atalay

Reyes, bitmiş.

Rakam dilinde söyleyeyim.

71 maç 7 gol, 16 asist.

Skor üretemeyen Töre

43 maç 9 gol, 11 asist

Oyun açısından yetersizliğini söylemiyorum bile.

Çevrimdışı FARUK

Rüzgar sağnak luce olmadı demiş biraz önce

Çevrimdışı idil

luce ve klopp ve jesus dışında yabancı almamalıyız bence  :D

Çevrimdışı Tolga

Rüzgar sağnak luce olmadı demiş biraz önce
Şenol Hoca gelsin işte boşuna Lucescu ile uğraşmanın manası yok adam gelmiyor :)

Reyes, bitmiş.

Rakam dilinde söyleyeyim.

71 maç 7 gol, 16 asist.

Skor üretemeyen Töre

43 maç 9 gol, 11 asist

Oyun açısından yetersizliğini söylemiyorum bile.
Orası İspanya , Burası Türkiye :bandit:
Danny nin oluru varsa Danny yi isterim , Reyesede hayır demem , Gayet disiplinli , Profesyonel be kaliteli oyuncu 2 Sene daha ust duzey oynar , Ben Reyesi yılardır takip ederim Bitik falanda değil , Birde ben bu yaş muhabbetini hiç anlamıyorum , 38 lik Luca Toni İtalyada Gol kralı oluyor , 36 lık Pirlo harikalar yaratıyor , Biz 33 yaşındaki Adama Yaşlı diyoruz :bandit:

Çevrimdışı FARUK

Şenol Hoca gelsin işte boşuna Lucescu ile uğraşmanın manası yok adam gelmiyor :)
Zaman kaybı tabi ama luce dışında yerli gelirse yapilacak transfere hiç güvenim kalmadı benim tosic ilk adım gerisi korkutuyor beni

Çevrimdışı EagleForce

Lucescu mu Senol Gunes mi hangisiyse anlassinlar artik. Sonunda Abdullah Avci'yi getirecekler diye korkuyorum. Bu yonetimin yaptiklari yapacaklarinin teminati. Kimler konusulup kimler geliyor her transfer sezonu.

Çevrimdışı atalay

Orası İspanya , Burası Türkiye :bandit:
Danny nin oluru varsa Danny yi isterim , Reyesede hayır demem , Gayet disiplinli , Profesyonel be kaliteli oyuncu 2 Sene daha ust duzey oynar , Ben Reyesi yılardır takip ederim Bitik falanda değil , Birde ben bu yaş muhabbetini hiç anlamıyorum , 38 lik Luca Toni İtalyada Gol kralı oluyor , 36 lık Pirlo harikalar yaratıyor , Biz 33 yaşındaki Adama Yaşlı diyoruz :bandit:

Kendin söylüyorsun işte orası İspanya. Hatta Sevilla. Hücum gücü çok daha yüksek, çok daha geniş alanların olduğu futbol oynamak üzerine kurulu bir lig. Burası alan daraltan, sürekli kanatlara yardım savunması getiren, tekme atan kasapların olduğu bir lig. Ayrıca Beşiktaş'a karşı kapanan anadolu takımları da cabası.

Buraya gelen hangi yıldız kanat oyuncusu bir sezonda 10 gol attı en son? Kanat/ Forvet özellikli oyunculardan bahsetmiyorum.

Bu arada Töre zaten o istatistiğin yarısından fazlasını Avrupa'da yaptı.
[ Son Düzenleme: 05 Haziran 2015, 01:37:46 atalay ]

Zaman kaybı tabi ama luce dışında yerli gelirse yapilacak transfere hiç güvenim kalmadı benim tosic ilk adım gerisi korkutuyor beni
Ben Tosiçi dikkatli izlemedim Ama Şenol Guneş Bursa yönetiminden Tosiçin Alınmasını istemiş , Ben Şenol Hocanın Transferlerine güvenirim Mutlaka birşeyler gormuşki alınmasını istemiş , Pek yanıldığını görmedim ben Şenol hocanın.

Kendin söylüyorsun işte orası İspanya. Hatta Sevilla. Hücum gücü çok daha yüksek, çok daha geniş alanların olduğu futbol oynamak üzerine kurulu bir lig. Burası alan daraltan, sürekli kanatlara yardım savunması getiren, tekme atan kasapların olduğu bir lig. Ayrıca Beşiktaş'a karşı kapanan anadolu takımları da cabası.

Buraya gelen hangi yıldız kanat oyuncusu bir sezonda 10 gol attı en son? Kanat/ Forvet özellikli oyunculardan bahsetmiyorum.
Şimdi Guleceksin hatta ben hala Gülüyorum , Olcay :kop: :kop: :kop:
Şaka gibi her maç yerin dibine sokuyoruz adamı en çok da ben ama Her sezon 10 Gol Barajını Aşıyor Adam :bandit:

Çevrimdışı FARUK

Ben Tosiçi dikkatli izlemedim Ama Şenol Guneş Bursa yönetiminden Tosiçin Alınmasını istemiş , Ben Şenol Hocanın Transferlerine güvenirim Mutlaka birşeyler gormuşki alınmasını istemiş , Pek yanıldığını görmedim ben Şenol hocanın.
Şenol hoca istese imzada Nur Çebi olurdu bence bu transferi kim onayladı ben pek emin değilim

Çevrimdışı TØLGA

Şaka gibi her maç yerin dibine sokuyoruz adamı en çok da ben ama Her sezon 10 Gol Barajını Aşıyor Adam :bandit:
olcay 4 aydır yok  katkı sıfırdı
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

Doğru. Enteresan bir şekilde atıyor. Ama atamayınca bir numarası kalmıyor. Son 3 aylık periyotta da o yüzden çok eleştirildi zaten yoksa Olcay hemen hemen aynı Olcay.

Çevrimdışı Tolga

Yönetim bir tek Lucescu'yu getirebilseydi transfer için şartları zorlardı bu saatten sonra yerli ya da yabancı kim gelirse gelsin çok iyi transferler beklemiyorum.

Belki yanıltırlar beni diyeyim :)

Şenol hoca istese imzada Nur Çebi olurdu bence bu transferi kim onayladı ben pek emin değilim
Devre Arasında Sanrıım Bursa yonetiminden Toşiçin transfer edilmesini istemiş Şenol Guneş :bandit:

Çevrimdışı talha

Tosic olayı çok muallakta ve hoşuma gitmiyor. Şenol hocanın Bursa'da listesindeymiş deniyor. Ayrıca Bilic'in de istediği bir isimmiş.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı atalay

Tosic, Ertan Göksu'nun listesindeydi; getirdi.

Olay bundan ibaret.  :icool:

Çevrimdışı TØLGA

Tosic olayı çok muallakta ve hoşuma gitmiyor. Şenol hocanın Bursa'da listesindeymiş deniyor. Ayrıca Bilic'in de istediği bir isimmiş.
bu yeni yabancı kuralına göre milli takımda bilmem kaç maç oynama zorunluluğu vardı yanılmıyorsam
sırbistaan solbeki hem freee hem milli onun yüzünden alındığını düşünüyorum  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Yönetim bir tek Lucescu'yu getirebilseydi transfer için şartları zorlardı bu saatten sonra yerli ya da yabancı kim gelirse gelsin çok iyi transferler beklemiyorum.

Belki yanıltırlar beni diyeyim :)
Danny , İyi bir Sağbek , Bir stoper yeterli olacak gibi.ç
Danny zaten Sol kanada koyarız , Sağda Töre
Ortada Atiba Tolgay Onlerinde Sosa , İleride Ba
Sagbek ve Stoper Burada kilit rol oynayacak...
Bakalım ben Miloseviçten de bi atak bekliyorum bakarsın Ersanı keser :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

Tosic, Ertan Göksu'nun listesindeydi; getirdi.

Olay bundan ibaret.  :icool:
ertan göksuuuuu  :steamed: :steamed: :steamed:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK