2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12869839 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şimdi Kartalbaşıkı Özel haber olarak geçmiş , Şenol Hoca gelirse Fernandao için Atletico paranenseye teklif yapılacakmış , Demba ba satılıp Fernadao alınacakmış tabi fernadaoyu Güneş ikna edecekmiş :photo:
Bana uyar vallaha , Demba ba yı 13 -15 e araplara satarsak , 5 e Fernadaoyu alıp, Üzerinede 8-10 milyon + ya geçeriz :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı idil

bir çok takip ettigim west ham sayfası var, hepsi hayal aleminde :D bilic gelsin yanında birkaç iyi oyuncu da getirsin mesela demba ba deyip duruyolar olacağından değil  :lol:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Atkar

Eğer hala Luce şansı var ise;
Ba 13
Töre 10+
Pedro 4.5
Ozi 4+
Kerim 3+
ya satılabilirse eğer 30-35M bütçe oluyor.Luceye yeterde artar 1-2 tanede bonservissiz oyuncu alabilirsek (Adriano-Maxi vb vb) tamamdır.
Uğur Boral ve Sivok zaten gitti.Dediğim bütçe ve Luce olursa Atiba-Pektemek-Motta-Tolga-Cenk-Necipte satılarak veya ülke içinde takasta kullanılarak çok kaliteli kadro yapmış oluruz.+Enaramo,Ömer,Demirci vb takaslık futbolcularda var.Yazdıkların büyük ihtimal gerçekleşmicek hayal ama Luceyi çok çok istiyorum.Luce ismi atıldıktan sonra ortaya kim gelse memnun olmayacağız zaten

Çevrimiçi Samet Ç

Şimdi Kartalbaşıkı Özel haber olarak geçmiş , Şenol Hoca gelirse Fernandao için Atletico paranenseye teklif yapılacakmış , Demba ba satılıp Fernadao alınacakmış tabi fernadaoyu Güneş ikna edecekmiş :photo:
Bana uyar vallaha , Demba ba yı 13 -15 e araplara satarsak , 5 e Fernadaoyu alıp, Üzerinede 8-10 milyon + ya geçeriz :icool:
Fener aldı Fernandoa çöp arkadaş aylardır söylüyorum bırakın fener kazıklansın Şenol gelirse umarım transfere karışmaz.

Çevrimdışı idil

yahu saçmalamayın allah aşkına fernandao küçük maçların oyuncusu bunu nasıl göremiyorsunuz bizim almaya çabaladıgımız adamlar demba ayarında siz gönderme peşindesiniz. ne avrupa maçlarında ne de derbilerde hiçbir şey yapamaz fernandao

West Ham'da para boldur belli olmaz.  :evillol: Ama en fazla 7M pound gibi bir teklif gelir en iyisi o olur.
7 milyon Paund 12-13 milyon € ya eşdeğer değilmi zaten :money:

Çevrimdışı idil

Eğer hala Luce şansı var ise;
Ba 13
Töre 10+
Pedro 4.5
Ozi 4+
Kerim 3+
ya satılabilirse eğer 30-35M bütçe oluyor.Luceye yeterde artar 1-2 tanede bonservissiz oyuncu alabilirsek (Adriano-Maxi vb vb) tamamdır.
Uğur Boral ve Sivok zaten gitti.Dediğim bütçe ve Luce olursa Atiba-Pektemek-Motta-Tolga-Cenk-Necipte satılarak veya ülke içinde takasta kullanılarak çok kaliteli kadro yapmış oluruz.+Enaramo,Ömer,Demirci vb takaslık futbolcularda var.Yazdıkların büyük ihtimal gerçekleşmicek hayal ama Luceyi çok çok istiyorum.Luce ismi atıldıktan sonra ortaya kim gelse memnun olmayacağız zaten

şu an kadroda satılması mümkün olmayan 3 kişi var demba ba, töre, tolgay....... bunların yeri doldurulamaz

Çevrimdışı atalay

Demba giderse free Guidetti nasıl olur diye düşünüyorum da bu sene pek fazla izleyemedim Guidettiyi.

Guidetti bu yıl toparladı lakin gelip 20 tane oyuncu değil. City, alt lige kiralayacak onu.

Fener aldı Fernandoa çöp arkadaş aylardır söylüyorum bırakın fener kazıklansın Şenol gelirse umarım transfere karışmaz.
Ben tam tersini düşünüyorum :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fener bu seneki gibi oynarsa fena etkili olur.

Ama seneye yeni takım kurcak adamlar, o yüzden etkili olması meçhul :tabe:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

7 milyon Paund 12-13 milyon € ya eşdeğer değilmi zaten :money:

9-9.5M  :dontknow:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Samet Ç

Guidetti bu yıl toparladı lakin gelip 20 tane oyuncu değil. City, alt lige kiralayacak onu.
lyon devreye girmiş herhalde geçen gün fransız basınında okumuştum Demba satılırsa en az onun kadar kaliteli oyuncu lazım ama bizimkiler gider sırf 22 gol attı diye Fernandoa'yı almaya çalışır. En iyisi Demba'nın satılmaması.
[ Son Düzenleme: 05 Haziran 2015, 00:59:34 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Ç

aldım ismini devre arası fener yeni forvet ararken hatırlatırım sana.  :D

şu an kadroda satılması mümkün olmayan 3 kişi var demba ba, töre, tolgay....... bunların yeri doldurulamaz
Töre Ayarında Bir Açık Alabileceksek Demba ba da satılır , Değerini bulan her oyuncu satılır :ok:
Demba bayı 12-13 Milyon € ya satarsın , Oparaya Çok kaliteli bir Açık ve Forvet Alırsın :bandit:

Çevrimiçi Samet Ç

Töre Ayarında Bir Açık Alabileceksek Demba ba da satılır , Değerini bulan her oyuncu satılır :ok:
Demba bayı 12-13 Milyon € ya satarsın , Oparaya Çok kaliteli bir Açık ve Forvet Alırsın :bandit:
hacı o kaliteli oyuncuların hiç birini getiremezsin hepsinin idealleri pl la liga bundesliga Tr değil. En basiti Konoplyanka adam free istediğin kadar para ver gelmez Tadic ile ilgilendik teklifimizi  kabul etmedi

Çevrimdışı ferdi1903

selamün aleyküm arkadaslar, yeni hoca halen belli deilmi, varmi yeni bir gelisme? transfer falan?

Çevrimdışı Atkar

Ben tek Töre satılırsa yerini dolduramayız diyorum fakat 10-12M'a satılırsa hem ayağımız alışmış olur.Ba bu sene olsa bile çok iyi bir golcü gerek yedeğe.Çünkü Ba ligte 18 tane salladı 5i penaltıdan.Orta sahamızın skora katkısı çok az zaten.Ba ligde 15 sallayıp-yedeğinin 8-9 tane sallayıp,Cenkinde en az 4-5 tane sallaması lazım ki şampiyon olalım

Çevrimdışı idil

değerini bulan her oyuncu satılır da, demba bizim klüp transferinde bi miattır. kolay kolay o tipte aktif bir yıldız oyuncu alamayız bir daha çok zor. ba transferi de nasıl oldu onu da bilmiyorum ya...

Çevrimdışı idil

Ben tek Töre satılırsa yerini dolduramayız diyorum fakat 10-12M'a satılırsa hem ayağımız alışmış olur.Ba bu sene olsa bile çok iyi bir golcü gerek yedeğe.Çünkü Ba ligte 18 tane salladı 5i penaltıdan.Orta sahamızın skora katkısı çok az zaten.Ba ligde 15 sallayıp-yedeğinin 8-9 tane sallayıp,Cenkinde en az 4-5 tane sallaması lazım ki şampiyon olalım

bu sezon cenk i izle sadece :tabe:

hacı o kaliteli oyuncuların hiç birini getiremezsin hepsinin idealleri pl la liga bundesliga Tr değil. En basiti Konoplyanka adam free istediğin kadar para ver gelmez Tadic ile ilgilendik teklifimizi  kabul etmedi
Reyes :icool:

Çevrimdışı sosyalkartal

haberlerimden sonra italyan ön liberoları şöyle bir araştırdım bu sene sözleşmesi bitenleri ledesmanın sözleşmesi bitiyor aquliani derken bu olmasın ama premier ligde oynamamış üstelik yıldız mı bilemedim  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Cenki 3.cu forvet olarak mı düşünüyorsun :steamed: :steamed:
Yok daha neler , Sanırım Biliçin etkisi altında kaldınız :bandit:

Çevrimdışı FARUK

lyon devreye girmiş herhalde geçen gün fransız basınında okumuştum Demba satılırsa en az onun kadar kaliteli oyuncu lazım ama bizimkiler gider sırf 22 gol attı diye Fernandoa'yı almaya çalışır. En iyisi Demba'nın satılmaması.
Dün hakan gün doğar periscope da fenere gitmiş dedi fernandao için önceki gece aynı mekana denk gelmişler sormuş
Ama kafası iyiydi baya ne kadar dogru bilmem :)

Çevrimdışı Anıl

Reyes :icool:
Abi sen şampiyon olmak istemiyor musun anlamadım, ne biçim transfer önerileri bunlar :alala:

Çevrimdışı Tolga

Yine Ba'yı satmışsınız :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...