Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mustafa Denizli haberi skorer in , başkannın dünkü açıklamalarıda Şenol Güneşin olmayacağı ama yerli bir hoca olacağı yönündeydi .
Skorer Serdar kolpasının gazetesi inanmayın şu adamlara. Denizli rahatı buldu Lig Tv'de bir yere kıpırdamaz.
Skorer Yd nin değil mi?Ama bence Şenol hoca olmayacak ,Denizlide değilse geriye Ertuğrul Sağlam,Rıza Çalımbay,Abdullah Avcı kalıyor.
Günaydın herkeseGünün ilk haberi Ntvspor'dan Manchester City Töre için 7 milyon euro verdi.
Niyeyse bana az geldi bu rakam ya.23 yaşında iyi maçlar çıkartmış (son maçlar hariç) Bu teklifler As oyuncu olarak düşünmediklerini yedek olarak almaya çalıştıklarını gösteriyor.As olarak almak isteyen 10un üstünde teklif getirir Töre'ye.
Yd'nin gazeteciside durmadan yalan haber yazan Serdar Sarıdağ'ın bu adam Şenol'un alternatifi Bielsa diyor sence mantıklı mı ? Denizli dediğim gibi rahatı buldu hiçbir yere kıpırdamaz. Rıza ile Ertuğrul'da olmaz ama başkan Abdullah'ı getirebilir o zaman sı...rız işte.
Beşiktaş Yönetim Kurulu Toplantısı'nda net bir karar çıkmadı. Başkan Orman, yönetim kurulu üyelerine teknik direktör adayları konusunda bilgi verdi. Şenol Güneş ve Mustafa Denizli isimlerinin öne çıktığı toplantıda kesin bir sonuca varılamadı. Özellikle Denizli ve Güneş hakkında fikir alış verişinin yapıldığı toplantı sonrası yeni teknik adam konusunda görüşmelere bir süre daha devam edilecek.
Tarihe not düşülmesi açısından söylüyorum.Mustafa Denizliyi zerrece istemiyorum, zamanında karşıydım, beğenmiyordum. Şampiyon yapma ihtimali olsada istemiyorum. 34 maç ızdırap yaşamak istemiyorum.
Markovic gibi bir hıyara 25 milyonun verildiği yerde Gökhan Töre en azından bi 15 etmeli
Bende hala lucescu umudu var dün başkan olmuyacak bişey olsa görüşmedim derdi falan trt haber yaptı gelmiyeceğim demiş dediler yok öyle bişey dedi kupa finalide dün akşam oynandı galiba shaktar'ın bugün yarın bi hareket olabilir bence demedi demeyin
güvendiğim biri başkan strateji yapıyor dedi ama benim hiç inanasım yok hayırlısı neyse o olsun modunda beklemedeyim.