2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12873573 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Mustafa Denizli haberi skorer in , başkannın dünkü açıklamalarıda Şenol Güneşin olmayacağı ama yerli bir hoca olacağı yönündeydi .
Skorer Serdar kolpasının gazetesi inanmayın şu adamlara.  :) Denizli rahatı buldu Lig Tv'de bir yere kıpırdamaz.

Çevrimdışı ahmetx

Skorer Serdar kolpasının gazetesi inanmayın şu adamlara.  :) Denizli rahatı buldu Lig Tv'de bir yere kıpırdamaz.
Skorer Yd nin değil mi?
Ama bence Şenol hoca olmayacak ,Denizlide değilse geriye Ertuğrul Sağlam,Rıza Çalımbay,Abdullah Avcı kalıyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

gelmiş mi gelmiş mi ?

Çevrimiçi Samet Ç

Skorer Yd nin değil mi?
Ama bence Şenol hoca olmayacak ,Denizlide değilse geriye Ertuğrul Sağlam,Rıza Çalımbay,Abdullah Avcı kalıyor.
Yd'nin gazeteciside durmadan yalan haber yazan Serdar Sarıdağ'ın bu adam Şenol'un alternatifi Bielsa diyor sence mantıklı mı ? Denizli dediğim gibi rahatı buldu hiçbir yere kıpırdamaz. Rıza ile Ertuğrul'da olmaz ama başkan Abdullah'ı getirebilir o zaman sı...rız işte.  :)

Çevrimdışı Aykutt

Günaydın herkese

Günün ilk haberi Ntvspor'dan Manchester City Töre için 7 milyon euro verdi.
Niyeyse bana az geldi bu rakam ya.23 yaşında iyi maçlar çıkartmış (son maçlar hariç) Bu teklifler As oyuncu olarak düşünmediklerini yedek olarak almaya çalıştıklarını gösteriyor.As olarak almak isteyen 10un üstünde teklif getirir Töre'ye.

Çevrimiçi Samet Ç

Niyeyse bana az geldi bu rakam ya.23 yaşında iyi maçlar çıkartmış (son maçlar hariç) Bu teklifler As oyuncu olarak düşünmediklerini yedek olarak almaya çalıştıklarını gösteriyor.As olarak almak isteyen 10un üstünde teklif getirir Töre'ye.
Töre'yi satacaksam 10'dan aşağıya satmam

Çevrimdışı ahmetx

Yd'nin gazeteciside durmadan yalan haber yazan Serdar Sarıdağ'ın bu adam Şenol'un alternatifi Bielsa diyor sence mantıklı mı ? Denizli dediğim gibi rahatı buldu hiçbir yere kıpırdamaz. Rıza ile Ertuğrul'da olmaz ama başkan Abdullah'ı getirebilir o zaman sı...rız işte.  :)
Abdullah Avcının sözleşmesi devam etmiyor mu? Başakşehir yönetimi günahını vermez Beşiktaşa
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Türkay

Günaydın herkese

Günün ilk haberi Ntvspor'dan Manchester City Töre için 7 milyon euro verdi.

Kurtarmıyoooo   :money:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ahmetx

ntv de Mustafa hocanın tercihlerden biri olduğunu söylemiş ama şunu net söylüyorum Şenol hocayı başkan istemiyor.

Alıntı
Beşiktaş Yönetim Kurulu Toplantısı'nda net bir karar çıkmadı.

Başkan Orman, yönetim kurulu üyelerine teknik direktör adayları konusunda bilgi verdi. Şenol Güneş ve Mustafa Denizli isimlerinin öne çıktığı toplantıda kesin bir sonuca varılamadı. Özellikle Denizli ve Güneş hakkında fikir alış verişinin yapıldığı toplantı sonrası yeni teknik adam konusunda görüşmelere bir süre daha devam edilecek.

Çevrimdışı ahmetx

city için 10 milyon € çerez parası versin de bizim de elimizi rahatlatsın.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Tarihe not düşülmesi açısından söylüyorum.

Mustafa Denizliyi zerrece istemiyorum, zamanında karşıydım, beğenmiyordum. Şampiyon yapma ihtimali olsada istemiyorum. 34 maç ızdırap yaşamak istemiyorum.

Çevrimdışı Türkay

Fransız le küp gaztesi Simon Kjaer i yazmış bize.

Edit: Şimdi baktım 2017 de bitiyormuş sözleşmesi. Geç geç geç..

Çevrimdışı Türkay

Bence Maxi gelmeyecek Şampiyonlar Ligin de olan biri takıma gidecek. Galatasaray a gidebilir mesela ama bize gelmez  :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Markovic gibi bir hıyara 25 milyonun verildiği yerde Gökhan Töre en azından bi 15 etmeli :bandit: :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Jorge Jesus, 2.9 milyon euro yıllık ücret karşılığında benficanın ezeli rakibi sporting lizbona geçti.

Çevrimdışı kaanzor

Tarihe not düşülmesi açısından söylüyorum.

Mustafa Denizliyi zerrece istemiyorum, zamanında karşıydım, beğenmiyordum. Şampiyon yapma ihtimali olsada istemiyorum. 34 maç ızdırap yaşamak istemiyorum.

:claps: :claps: :claps: :claps:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu şarkı da benden Lucescu'ya gelsin.

Ayrılmasaydık kupalara ambargo koyarmıydık ey Luce! :evillol: :evillol:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağatay

Markovic gibi bir hıyara 25 milyonun verildiği yerde Gökhan Töre en azından bi 15 etmeli :bandit: :biggrinking:

adamlar sadece 7m yi gözden çıkarmışlar şaka gibi
hadi 7m nin yanında 2 de topçu verseler neyse
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Burak Akay

Bende hala lucescu umudu var dün başkan olmuyacak bişey olsa görüşmedim derdi falan trt haber yaptı gelmiyeceğim demiş dediler yok öyle bişey dedi kupa finalide dün akşam oynandı galiba shaktar'ın bugün yarın bi hareket olabilir bence demedi demeyin
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Çağatay

hala risk almadan da başarının geleceğine inanıyorlarsa biz kapatalım buraları

neyin tartışmasını yapıyoruz ki

sen free adamları böyle birer ikişer alman gerekirken alayını kaçırıyorsun

neyin peşindeler anlamıyorum

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Samet Ç

Bende hala lucescu umudu var dün başkan olmuyacak bişey olsa görüşmedim derdi falan trt haber yaptı gelmiyeceğim demiş dediler yok öyle bişey dedi kupa finalide dün akşam oynandı galiba shaktar'ın bugün yarın bi hareket olabilir bence demedi demeyin
güvendiğim biri başkan strateji yapıyor dedi ama benim hiç inanasım yok hayırlısı neyse o olsun modunda beklemedeyim.  :)
[ Son Düzenleme: 04 Haziran 2015, 11:21:22 Samet Ç ]

Çevrimdışı Burak Akay

güvendiğim biri başkan strateji yapıyor dedi ama benim hiç inanasım yok hayırlısı neyse o olsun modunda beklemedeyim.  :)
Bi an önce yapıyorsada şu stratejiyi uygulasın bir sene daha kaybetmeye lüksümüz kalmadı artık
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ahmetx

evet lucescudan hala umudu var başkanın ama bence bu karşılıksız bir aşk .

Çevrimdışı Kemal

Başkan dun çok içten bişey söyledi hatta hiç düşünmeden pat diye söyledi,  yok o teklif yok bu teklif diyolar daha bize elimize 1 tane teklif gelmedi dedi, gelse satacak adam :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Luce defteri kapanmış arkadaşlar boşuna beklemeyelim :)

Başkan yeni stada çıkmak isteyecek, çok hırslı bir hoca bekliyor bence :) Luce'de o ışığı alamamış ki şevkim kaçtı o konuyla ilgili dedi :tabe: