Bize taktik bilgisi yuksek olan adam lazim.. A plani B plani veya C plani olan birisi.. Senol Gunes iyi bir teknik direktor ama taktikte supelerim var.. bize kurt hoca lazim.. Turkiyede iyi futbol oynamak yetmiyor turk liginide bilmek yetmiyor.. yoksa zaten 2 sene arka arka sampiyon olmustuk iyi futbolla .. Biraz hakemle oynucan biraz tffle... Mustafa denizli, fatih terimin sahadaki yaratdigini baskiyi bu hakemlerde olsun meyda olsun tff olsun Senol Gunes yaratamiyor.. zaten bu zamana kadar bu yuzden sampiyon olamiyoruz..
Bu iş böyle olmaz. Olanı da ben istemem zaten kaldı ki olan da kalıcı olmaz.
Denizli zamanında oynana rezalet futbolu hatırlıyorum ben maçlarda 3 şut atıyorduk 1-0 kazanmak için. Sonraki sene çıktı bütün defolar o yüzden.
Baskıyla filan değil futbolla gömmeden MAF Döneminde olduğu gibi bu işten hiçbir şey anlamayız.
Lobi şu bu geçeceğiz o iş olmuyor her türlü bizden iyiler.
Bizim iyi olabileceğimiz tek şey var o da saha içi ve transfer.
Zaten futbol da eğlence oyunudur lobilerle paralarla gelecek kupalar diğer iki takımı tatmin eder ama bizi etmez.
101. yıldaki gibi eze eze yenersek zaten moral kalmıyor adamlar yerin dibine giriyorlar.
Ya 2004 yılında adamlar biz ne olsa Beşiktaş'ı yenemeyiz diye korkudan titriyorlardı. Beşiktaş Real gibi moda olmuştu resmen çok farklı havası vardı.
Bunu lobi şampiyonluk filan yaratamaz.