2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12876688 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Alper1903

Şenol güneş ile oğuzhan sınıf atlar bunu yazın kenara sol açığa alınacak ortalama 8-10 gole etki eden ve adam geçebilen hızlı bir oyuncu ile alır gideriz ligi vs

Saglam defanssiz+ onliberosuz patates oluruz

Çevrimdışı BlackEagle1989

Bize taktik bilgisi yuksek olan adam lazim.. A plani B plani veya C plani olan birisi..  Senol Gunes iyi bir teknik direktor ama taktikte supelerim var.. bize kurt hoca lazim.. Turkiyede iyi futbol oynamak yetmiyor turk liginide bilmek yetmiyor.. yoksa zaten 2 sene arka arka sampiyon olmustuk iyi futbolla .. Biraz hakemle oynucan biraz tffle... Mustafa denizli, fatih terimin sahadaki yaratdigini baskiyi bu hakemlerde olsun meyda olsun tff olsun Senol Gunes yaratamiyor.. zaten bu zamana kadar bu yuzden sampiyon olamiyoruz..

Çevrimdışı tguesbb

Onların alınacağını varsayarak yazmıştım haklısın yani hele ki yeni stadla akarız

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Problem bu değil.

Benzer futbolu Trabzon'da bu kadar açık oynamadna bazen 7-0'lık maçlar kazanıp sadece 23 gol yedi.

Egemen ve Giray gibi iki ağır stoperle yaptı bunu. Buna ne dersin?

O takımın başarısı nedir peki? Şampiyon mu oldular, kupayı mı aldılar? Az önce de yazdım, o sene en az FB kadar kirli işlerin içindeydi Trabzonspor.

Düşüncelerinize katılmıyorum :)

Olabilir, sağlık olsun. Her konuda hemfikir olmak zorunda değiliz. Beşiktaş başarılı olsun, ben haksız olmaya razıyım.

senin mantıgına  göre abdullah avcı bizi şampiyon yapar .

Yazdıklarımdan bunu anladıysanız çok farklı dünyalardayız demektir, tartışmak gereksiz.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı blackeagle35

Problem bu değil.

Benzer futbolu Trabzon'da bu kadar açık oynamadna bazen 7-0'lık maçlar kazanıp sadece 23 gol yedi.

Egemen ve Giray gibi iki ağır stoperle yaptı bunu. Buna ne dersin?
Yalnız o sezon Ts'nin attığı 69 gol biraz yanıltıcı..Sezonun genelini çok golcü geçirmediler..Fb lider olduktan sonra lig sonlarında rahatlamış maçlarla ve 2-3 maç farklı galibiyetle o gol sayısı geldi..Sezonun geneli 1-0,2-1 gibi maçlardı..
[ Son Düzenleme: 04 Haziran 2015, 00:12:19 blackeagle35 ]

Çevrimdışı idil

Bize taktik bilgisi yuksek olan adam lazim.. A plani B plani veya C plani olan birisi..  Senol Gunes iyi bir teknik direktor ama taktikte supelerim var.. bize kurt hoca lazim.. Turkiyede iyi futbol oynamak yetmiyor turk liginide bilmek yetmiyor.. yoksa zaten 2 sene arka arka sampiyon olmustuk iyi futbolla .. Biraz hakemle oynucan biraz tffle... Mustafa denizli, fatih terimin sahadaki yaratdigini baskiyi bu hakemlerde olsun meyda olsun tff olsun Senol Gunes yaratamiyor.. zaten bu zamana kadar bu yuzden sampiyon olamiyoruz..

NOKTAAA.
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı idil

mustafa denizli hakkındaki düşünceleriniz nedir??????

Çevrimdışı Efe

alınacaktır ama alacakları adamlar çok önem arz ediyor saatli bomba ersan ve pedroyu toparlayacak bi tane çok tecrübeli bi adam şart yabancı olarak hatta 2 tane
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sağlık durumu gayet iyiye gidiyo :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

O takımın başarısı nedir peki? Şampiyon mu oldular, kupayı mı aldılar? Az önce de yazdım, o sene en az FB kadar kirli işlerin içindeydi Trabzonspor.

Olabilir, sağlık olsun. Her konuda hemfikir olmak zorunda değiliz. Beşiktaş başarılı olsun, ben haksız olmaya razıyım.

Yazdıklarımdan bunu anladıysanız çok farklı dünyalardayız demektir, tartışmak gereksiz.

O takımın başarısı şampiyon ile aynı puanı yani 82 puanı toplamak.

Şike kısmına girmiyorum ben çıkamayız.

Eğer şampiyon olmadı diye başarısız göreceksek zaten yeryüzündeki hocaların %90'ını gömeriz çime.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

gelmez net :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı idil

Çevrimiçi Samet Ç

Mustafa Denizli yaşlandı olmaz artık zaten gelmez adamın lig tv deki yorumlarını dinledikçe kahroluyorum.

Çevrimdışı Factatum

konuşamıyor 2002 de de aynıydı :evillol: konuşamasın ama gelsin bizi şampiyon yapsın :)

Aklıma "Mustafa Denizli, şampiyon yap bizi" tezahüratı geldi.  :ok: Şenol Güneş'in doğru isim olup olmadığından emin değilim.

Ancak Fikret Başkan'ın bugün Lig TV'de verdiği röportajı izledim ve futbol takımına dair yaptığı açıklamada tamamen onunla aynı fikirdeyim. Tarif ettiği teknik adam pek Şenol Güneş tarifine uymuyordu sanki. Aklında daha çok yabancı bir teknik adam var gibi geldi bana.

Bugün oynanacak Ukrayna Kupa maçı sonrasında -bu hafta- Luce müjdesi gelebileceğine dair az da olsa bir ümidim var. (umudumuzu elimizden alamazlar  :D

Çevrimdışı Attila

Kimse kimseye yüklenmesin eleştiriyor diye eleştirenler de haklılar.

Barcelona dışında hiçbir takım sadece hücum ile şampiyon olamadı olamaz da zaten Bursa da olamazdı.

Ama Bursa Beşiktaş formasını taşıyor olsaydı bu sene bizden fazla puan toplardı bunu da yazın bir yere.

Savunması iyi olan hücumcuları fizikli ve yetenekli olan takımlar şampiyon olur hep.

Ama eleştirenlerin atladığı bugün gördüğü futbolu aynen bizim oynayacağımızı düşünmeleri.

Şenol Güneş elbet değiştirecek bir şeyler ve oyuncu da gelecek.

He ne olur Veli Atiba yerine Tolgay Belluschi gibi bir ikiliye dönersin.

İlk golü atınca çekilmez daha da yüklenirsin bize katacakları bunlar. Zaten bloklar arası savunma ve kondisyon Bilic'in bize ezberlettikleri.

Enkaz almıyor Şenol Güneş.
Ben bu sene Senol Gunes'in biraz sov yaptigini dusunuyorum. Senol hoca her daim pozitif futbol oynatmistir ama buradakilerin dedigi gibi geriyi ihmal etmez, bu sene Bursaspor'da yaptigi gibi. Ornegin sampiyon oldugu senenin ertesi sene takimi daha defansif oynatti, cunku kadrosu daha zayifti. Sampiyonlar Ligi gruplarinda Inter'i deplasmanda yendiginde veya Trabzon'da berabere kaldiginda da cok sikici ve defansif bir futbol oynatmisti. Yani aslinda bir nevi elindeki kadroya gore hareket ediyor diyebiliriz.

Bu sene Bursaspor'un averaji Bilic'li Besiktas'tan daha iyi ve bence sovunu yapti, yoksa geriyi o kadar boslamaz ve istese defansif oynatabilirdi, tipki daha once de yaptigi gibi.
[ Son Düzenleme: 04 Haziran 2015, 00:16:31 Attila ]
Senol Gunes

Çevrimdışı kyiv

Eğer Teknik Direktör olarak Şenol Güneş ile anlaşıldıysa Şenol Hocanın ismi biran önce açıklanıp yeni transferler son dakikaya bırakılmadan TAM KADRO kampa hazır edilmeli. Alınacak oyuncular için birşey diyemem ancak hedef başta doğru konulmalı.Önümüzdeki sene TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK olmalı. Türkiye kupası, Avrupada başarı falan geçelim bunları.Önümüzdeki senenin tek hedefi  TÜRKİYE LİGİ ŞAMPİYONLUĞUDUR.Biz bu sene çok üzüldük çok şey kaybettik ama asla enkaz yok elimizde. Bu takım futbolu bilen tecrübeli bir hocayla yeni başlayacak sezonda şampiyon olur.

Çevrimdışı Tolga

Aklıma "Mustafa Denizli, şampiyon yap bizi" tezahüratı geldi.  :ok: Şenol Güneş'in doğru isim olup olmadığından emin değilim.

Ancak Fikret Başkan'ın bugün Lig TV'de verdiği röportajı izledim ve futbol takımına dair yaptığı açıklamada tamamen onunla aynı fikirdeyim. Tarif ettiği teknik adam pek Şenol Güneş tarifine uymuyordu sanki. Aklında daha çok yabancı bir teknik adam var gibi geldi bana.

Bugün oynanacak Ukrayna Kupa maçı sonrasında -bu hafta- Luce müjdesi gelebileceğine dair az da olsa bir ümidim var. (umudumuzu elimizden alamazlar  :D
Lucescu'yu geçelim de :D başka bir yabancı için uğraşıp zaman kaybetmeye hiç gerek yok bence zaten ANÇ ikna edecektir bu konuda başkanı bence :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Bu iş böyle olmaz. Olanı da ben istemem zaten kaldı ki olan da kalıcı olmaz.

Denizli zamanında oynana rezalet futbolu hatırlıyorum ben maçlarda 3 şut atıyorduk 1-0 kazanmak için. Sonraki sene çıktı bütün defolar o yüzden.

Baskıyla filan değil futbolla gömmeden MAF Döneminde olduğu gibi bu işten hiçbir şey anlamayız.

Lobi şu bu geçeceğiz o iş olmuyor her türlü bizden iyiler.

Bizim iyi olabileceğimiz tek şey var o da saha içi ve transfer.

Zaten futbol da eğlence oyunudur lobilerle paralarla gelecek kupalar diğer iki takımı tatmin eder ama bizi etmez.

101. yıldaki gibi eze eze yenersek zaten moral kalmıyor adamlar yerin dibine giriyorlar.

Ya 2004 yılında adamlar biz ne olsa Beşiktaş'ı yenemeyiz diye korkudan titriyorlardı. Beşiktaş Real gibi moda olmuştu resmen çok farklı havası vardı.

Bunu lobi şampiyonluk filan yaratamaz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

bilic bize ne miras bıraktı abi  , takım oyunu takım defansı kontra atak futbolu demi .
eldeki mevcut kadro bunu oynamayı biliyo 2 senedir ezberledirler.
 şimdi şenol hoca gelipte bursadaki gibi oynatamaz abicim orda beklenti yok bişi yok sadece keyif alamaya oyuncu kazanmaya çalıştığı ortada.
bize geldiğinde öyle allah ne verdiyseyle oynamaz çünkü şampiyon olmak zorunda . haa yapacağı iş belli bilic in mirasının üzerine bu takıma hücum oynatmayı öğreticek ve mevcut olan oyunla harmanlıycak . takım üzerindeki aşağılık kompleksini  , 3. büyük ezikliğini silicek
bunun sonucunda da ortaya çok güzel birşeylerin çıkacağını düşünüyorum .

Biliç tutacak kadroyu güçlendirecektin...!
Şimdi yeni hoca yeni hayatlar yeni tarzlar...!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu arada Şenol Güneş jübilesini bir Beşiktaş maçıyla yapmış 87'de :D

Çevrimdışı Efe

neden???
adamın sorunlaarı var sağlık açısından bu stresi kaldıramaz zaten dünyanın en sıkıntılı takımıyız her maç ölüm tehlikesi var :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

Biliç tutacak kadroyu güçlendirecektin...!
Şimdi yeni hoca yeni hayatlar yeni tarzlar...!

Bilic kendi gitti @ALI RIZA efendi gönlü ingiliz kızında şubattan beri.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı idil

Bu iş böyle olmaz. Olanı da ben istemem zaten kaldı ki olan da kalıcı olmaz.

Denizli zamanında oynana rezalet futbolu hatırlıyorum ben maçlarda 3 şut atıyorduk 1-0 kazanmak için. Sonraki sene çıktı bütün defolar o yüzden.

Baskıyla filan değil futbolla gömmeden MAF Döneminde olduğu gibi bu işten hiçbir şey anlamayız.

Lobi şu bu geçeceğiz o iş olmuyor her türlü bizden iyiler.

Bizim iyi olabileceğimiz tek şey var o da saha içi ve transfer.

Zaten futbol da eğlence oyunudur lobilerle paralarla gelecek kupalar diğer iki takımı tatmin eder ama bizi etmez.

101. yıldaki gibi eze eze yenersek zaten moral kalmıyor adamlar yerin dibine giriyorlar.

Ya 2004 yılında adamlar biz ne olsa Beşiktaş'ı yenemeyiz diye korkudan titriyorlardı. Beşiktaş Real gibi moda olmuştu resmen çok farklı havası vardı.

Bunu lobi şampiyonluk filan yaratamaz.

şimdi öyle olan gs......

Çevrimdışı Efe

Eğer Teknik Direktör olarak Şenol Güneş ile anlaşıldıysa Şenol Hocanın ismi biran önce açıklanıp yeni transferler son dakikaya bırakılmadan TAM KADRO kampa hazır edilmeli. Alınacak oyuncular için birşey diyemem ancak hedef başta doğru konulmalı.Önümüzdeki sene TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK olmalı. Türkiye kupası, Avrupada başarı falan geçelim bunları.Önümüzdeki senenin tek hedefi  TÜRKİYE LİGİ ŞAMPİYONLUĞUDUR.Biz bu sene çok üzüldük çok şey kaybettik ama asla enkaz yok elimizde. Bu takım futbolu bilen tecrübeli bir hocayla yeni başlayacak sezonda şampiyon olur.
katılıyorum tek hedef lig şampiyonluğu futbolcularla konuşup anlatılması lazım :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK