2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12876823 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Bakın önce şurada anlaşalım biz Bilici winner değil diye göndermedik. Bilic Şenol Güneşin defalarca bitiremediği finale gelemedi bile. Bu sene Bursa Fener ve Gs ile 7 maç yaptı. 4 ünü kaybetti 2 sinde berabere kaldı 1 inde yendi. Bu maçlar da 9 gol attı, 11 gol yedi. Ve oynadığı futbolla her maçı kazanabilir havası verdi. Biz ne yaptık ? 4 maç. Kaç gol yedik ? 6. Kaç attık ? 0. Kaç maçta yenebilir havası verdik ? Hiç. Birisi anadolu takımı, diğeri BEŞİKTAŞ.

Bu mu yani Şenol Güneş'in başarısı? FB ve GS'ye karşı 7 maçta 1 kez kazanmış. Bize ve Trabzon'a karşı oynadığı maçları da yazsaydınız keşke.

Ligde İBB'nin bile arkasında 6.'lık, Avrupa'da ilk turdan isimsiz bir takıma elenmek, kupada öne geçtiği maçı kaybetmek...

Tekrar söylüyorum, tarafsız gözle izlerken oynattığı futbol çok keyifli geliyor da şu üst satırda yazdıklarımı Beşiktaş'ta yapmayacağı ne malum?
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Anıl

winner ne ya?

Herkes bir winner deyip duruyor.

Ben winner mı vaat ettim.

Bunlar iyi hoca diyorum!
Pardon Şenol Güneş winner değil diyen başkasıydı hatlar karıştı :D

Çevrimdışı Efe

Bize şuanda uyan tek hoca Şenol Güneş. Başka hiçbir hoca uymaz şuan.
artık gelsede işimizze baksak kimler alınacak  hemen karar verilsin zaman az
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Bu mu yani Şenol Güneş'in başarısı? FB ve GS'ye karşı 7 maçta 1 kez kazanmış. Bize ve Trabzon'a karşı oynadığı maçları da yazsaydınız keşke.

Ligde İBB'nin bile arkasında 6.'lık, Avrupa'da ilk turdan isimsiz bir takıma elenmek, kupada öne geçtiği maçı kaybetmek...

Tekrar söylüyorum, tarafsız gözle izlerken oynattığı futbol çok keyifli geliyor da şu üst satırda yazdıklarımı Beşiktaş'ta yapmayacağı ne malum?
Tamam Şenol Güneş gelmesin, öneriniz kim ?

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bu arada Gs'nin süper kupa da garanti gibi insan gerçekten hayret ediyor

Çevrimdışı acan07

bilic bize ne miras bıraktı abi  , takım oyunu takım defansı kontra atak futbolu demi .
eldeki mevcut kadro bunu oynamayı biliyo 2 senedir ezberledirler.
 şimdi şenol hoca gelipte bursadaki gibi oynatamaz abicim orda beklenti yok bişi yok sadece keyif alamaya oyuncu kazanmaya çalıştığı ortada.
bize geldiğinde öyle allah ne verdiyseyle oynamaz çünkü şampiyon olmak zorunda . haa yapacağı iş belli bilic in mirasının üzerine bu takıma hücum oynatmayı öğreticek ve mevcut olan oyunla harmanlıycak . takım üzerindeki aşağılık kompleksini  , 3. büyük ezikliğini silicek
bunun sonucunda da ortaya çok güzel birşeylerin çıkacağını düşünüyorum .

Çevrimdışı Çağrı

bilic bize ne miras bıraktı abi  , takım oyunu takım defansı kontra atak futbolu demi .
eldeki mevcut kadro bunu oynamayı biliyo 2 senedir ezberledirler.
 şimdi şenol hoca gelipte bursadaki gibi oynatamaz abicim orda beklenti yok bişi yok sadece keyif alamaya oyuncu kazanmaya çalıştığı ortada.
bize geldiğinde öyle allah ne verdiyseyle oynamaz çünkü şampiyon olmak zorunda . haa yapacağı iş belli bilic in mirasının üzerine bu takıma hücum oynatmayı öğreticek ve mevcut olan oyunla harmanlıycak . takım üzerindeki aşağılık kompleksini  , 3. büyük ezikliğini silicek
bunun sonucunda da ortaya çok güzel birşeylerin çıkacağını düşünüyorum .

Aynen düşündüğüm budur benim de.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bu arada Gs'nin süper kupa da garanti gibi insan gerçekten hayret ediyor
Bursa ile oynayacaklar işte :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bursa ile oynayacaklar işte :icool:
Yani kazanırlar heraldi Bursa'nın kadro dağılacak baya.

Çevrimdışı f_madida

Yani kazanırlar heraldi Bursa'nın kadro dağılacak baya.

Olumlu tarafi su, Hamzaya ve dandik kadrolarina olan yersiz guvenleri artiyor, umarim bu transfer stratejilerini de etkiler...Bu balonla ciksinlar Avrupa'ya 5-6 yer gelirler.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Renton

Şenol Güneş geldi bile hala tartışıyoruz winner mı değil mi göreceğiz.Herkes çok gol yediğini söylüyor adam bursaya oynattığı oyunu bize oynatacak değil ya bakıcaz hele gelsin lig başlasın
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Çağrı

Olumlu tarafi su, Hamzaya ve dandik kadrolarina olan yersiz guvenleri artiyor, umarim bu transfer stratejilerini de etkiler...Bu balonla ciksinlar Avrupa'ya 5-6 yer gelirler.

Farketmiyor burada yine şampiyon oluyorlar.

Artık şunu görüp hiç olmazsa bu sene adam akıllı 3-4 kaliteli oyuncu almak ZORUNDAYIZ.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı idil

umarım umarım dualarım bu yönde..renklerine ettiğimin takımından nefret ettiğim kadar kimseden nefret etmiyorum
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Tamam Şenol Güneş gelmesin, öneriniz kim ?

Şu mantığı aşın artık, birini eleştirmek için illa alternatifini sunmak gerekmiyor. Biz burada adı geçen isimleri tartışıyoruz. Kaldı ki benim önerimle hoca getirecek değiller herhalde.

Şenol Güneş'in oynattığı açık ve keyifli futbol başarısızlığını görmenizi engelliyor, anlatmaya çalıştığım şey bu. Kusura bakmayın da ligi 6. bitiren, Avrupa'da isimsiz takıma elenen hocanın başarılıymış gibi dillendirilmesine itiraz etme hakkımız olsun.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Çağrı

Şu mantığı aşın artık, birini eleştirmek için illa alternatifini sunmak gerekmiyor. Biz burada adı geçen isimleri tartışıyoruz. Kaldı ki benim önerimle hoca getirecek değiller herhalde.

Şenol Güneş'in oynattığı açık ve keyifli futbol başarısızlığını görmenizi engelliyor, anlatmaya çalıştığım şey bu. Kusura bakmayın da ligi 6. bitiren, Avrupa'da isimsiz takıma elenen hocanın başarılıymış gibi dillendirilmesine itiraz etme hakkımız olsun.

Problem bu değil.

Benzer futbolu Trabzon'da bu kadar açık oynamadna bazen 7-0'lık maçlar kazanıp sadece 23 gol yedi.

Egemen ve Giray gibi iki ağır stoperle yaptı bunu. Buna ne dersin?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Factatum

"Ben Bursaspor'la ilgili düşüncelerimi ilk geldiğimde de söyledim. Eldeki oyuncuların tutulmasını istedim. Bunu söyledim. Ben bugün yarın anlaşmaya imza atsam yine aynı şeyi söyleyeceğim. Bu olmadan bir şey konuşmak bir şey değil. Bana tekliflerin olması önemli değil başka takımlardan. Beşiktaş'ın adı geçti, öyle bir teklif almadım. Ben kalsam da kalmasam da bunlar önemli, bunları söyledim. Ekonomimiz ne, kadromuz ne, ne planlıyorsunuz, nereye gitmek istiyorsunuz, bütün bunları başkanla konuştuk. Benim kalıp gitmemden çok, buradayken elimden geleni yapmaya çalıştım. Onun için üzgünüm. Daha üstte olmamız gerekiyordu onun için üzgünüz. Ben gittiğimiz zamanda bir hocanın bunları yapması gerekiyor. Gitsem de söyleyeceğim, kalsam da söyleyeceğim."

Bir de konuşabilse çok iyi olacak :evillol:

Çevrimdışı Anıl

Düşüncelerinize katılmıyorum :)

Çevrimdışı atalay

Oyuncu grubu değişmeden tek adam sihirli bir dokunuş yapamaz bu takıma.

Bizim takımda en büyük başarısı Beşiktaş'ta oynayabilmek olan ve bununla yetinen önemli sayıda oyuncu var.

Winner diye içini boşalttığınız kavram bu işte.

Onca başarıya rağmen yenisini istemek, kazanmak ve kaybettikten sonra yeniden ayağa kalkmak.

Camia olarak yönetici, teknik heyet, oyuncu kaç kişi var bizde bu tanıma uygun?

Çevrimdışı Renton

"Ben Bursaspor'la ilgili düşüncelerimi ilk geldiğimde de söyledim. Eldeki oyuncuların tutulmasını istedim. Bunu söyledim. Ben bugün yarın anlaşmaya imza atsam yine aynı şeyi söyleyeceğim. Bu olmadan bir şey konuşmak bir şey değil. Bana tekliflerin olması önemli değil başka takımlardan. Beşiktaş'ın adı geçti, öyle bir teklif almadım. Ben kalsam da kalmasam da bunlar önemli, bunları söyledim. Ekonomimiz ne, kadromuz ne, ne planlıyorsunuz, nereye gitmek istiyorsunuz, bütün bunları başkanla konuştuk. Benim kalıp gitmemden çok, buradayken elimden geleni yapmaya çalıştım. Onun için üzgünüm. Daha üstte olmamız gerekiyordu onun için üzgünüz. Ben gittiğimiz zamanda bir hocanın bunları yapması gerekiyor. Gitsem de söyleyeceğim, kalsam da söyleyeceğim."

Ben kaçar demiş
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tolga

Gs'nin son 4 yılda aldığı kupa sayısının haddi hesabı yok yalnız.

3 lig şampiyonluğu, 2 Türkiye Kupası ve 2 Süper Kupa tabi arada 2 kez Ş.Ligi gruplarından çıktığını da atlamayalım.

Maalesef son dönemde çok başarılılar :akuma:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

senin mantıgına  göre abdullah avcı bizi şampiyon yapar .

Çevrimdışı Efe

Farketmiyor burada yine şampiyon oluyorlar.

Artık şunu görüp hiç olmazsa bu sene adam akıllı 3-4 kaliteli oyuncu almak ZORUNDAYIZ.
aynen 4 tane tecrübeli ve kaliteli nokta transfere ihtiyaç var
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

konuşamıyor 2002 de de aynıydı :evillol: konuşamasın ama gelsin bizi şampiyon yapsın :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tguesbb

Şenol güneş ile oğuzhan sınıf atlar bunu yazın kenara sol açığa alınacak ortalama 8-10 gole etki eden ve adam geçebilen hızlı bir oyuncu ile alır gideriz ligi vs

Çevrimdışı Çağrı

Kimse kimseye yüklenmesin eleştiriyor diye eleştirenler de haklılar.

Barcelona dışında hiçbir takım sadece hücum ile şampiyon olamadı olamaz da zaten Bursa da olamazdı.

Ama Bursa Beşiktaş formasını taşıyor olsaydı bu sene bizden fazla puan toplardı bunu da yazın bir yere.

Savunması iyi olan hücumcuları fizikli ve yetenekli olan takımlar şampiyon olur hep.

Ama eleştirenlerin atladığı bugün gördüğü futbolu aynen bizim oynayacağımızı düşünmeleri.

Şenol Güneş elbet değiştirecek bir şeyler ve oyuncu da gelecek.

He ne olur Veli Atiba yerine Tolgay Belluschi gibi bir ikiliye dönersin.

İlk golü atınca çekilmez daha da yüklenirsin bize katacakları bunlar. Zaten bloklar arası savunma ve kondisyon Bilic'in bize ezberlettikleri.

Enkaz almıyor Şenol Güneş.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli