Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çıktı abi.İçeride konuşulanları kimse bilmeyecek kararı
Allah'tan düzenli ülkeler ve yarısı vergiye gidiyor çoğu gelirin yoksa var ya Dünya'da kaliteli futbolcu bırakmazlardı.
Valla ben bile spor kulübünde çalışmak istediğim için İngiltere'ye gidip iş izni almanın bir yolunu arayacağım bunu elin Avusturyalısı niye yapmasın bunu düşünün yeter
Lassana Diarra Boşta oyuncu. Sözleşmesi yok hiç bir kuluple. 30 yaşında henüz. Sıkı bir yaz antremanı yerse, bomba gibi olur.
1 sene sonra bizim 80 civarı Fener ve Galatasaray'ın 100 milyon dolar civarı olacak yayın gelirleri.Tüm sponsoları, kombineleri, gişesi vs 70 milyon dolar da stadyum bırakacak.Sadece bu ikisi 150 milyon dolar. Buna artı 100 milyon dolar civarı Avrupa gelirleri ve diğer gelirlerimiz var.250 milyon dolar ile hala Uefa'ya 4.turda veda eden bir takım olursak sözün bittiği yer olur.
Ahahaha adam işin İSİD'e katılmış diyorlar.
Ne güzel işte, yabancısı değil coğrafyanın iklimin.
Açıkçası örnek alınması gerekn kulüp Porto değil Benfica bizim için.Porto olamazsın zaten ne ülke müsait ne biz ne toplum.Benfica iyi incelenmeli. Fuchs'un peşinden filan koştuğunu gördünüz mü adamların? De Jong'un?Tamamiyle Güney Amerika ve Balkan pazarındalar. Yaşlı oyuncu çok nadir transfer ediyorlar.Her sene 2-3 tane hem potansiyelli hem de geldiği anda oynayabilecek latine toplam 25 milyon civarı para ödeyip en az birinden o paranın tamamını çıkarıyorlar 2 yıl içinde.3 yılda 1 minimum şampiyon oluyor devamlı şampiyonlar liginde elendiğinde ise Uefa'da en az yarı final görüyor.Ulaşmamız gereken nokta budur 5 yıl içinde.
adam 10 dk'da 5 net gol pozisyonuna girdi laa
Ayew zu Roma.
Ah @Tolga ah sen alıştırdın hep
Numan Akpınar @numanakpinar 8 dk.8 dakika önceBjk Yönetim kurulu toplantısı bitti; Başkana hoca konusunda yetki verildi,Seçim yok,Resmi Açıklama siteden !başkana yetkiyi kim verdi çok merak ettim
ANÇ tabi ki