2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12885442 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı sosyalkartal

nası kadro cech haricinde diğerlerinin bonservisi yokmuş twitterda gördüm
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Çağrı

muhakkak izleyici kitlesi en buyuk fark birkere fakat hergun yagmur gunes yuzu gormuyorsun
istediğin parayı alamazsın vergiler fena boyutta o sebeble ben topcu olsam herturlu ucarım türkiyeye:)

imkansız cnk winner değil onuda geçtim yine bu alınacak oyuncular takımı bi tık ileri goturmucek o sebeble hoca iyi olsa ne yazar kafasındayım artık cnk
kadro kendini cok onceden belli ediyor
bizimkiler kaliteyi koruyalım diyorlar ileriye tasıyalımı dusunmuyorlar

Benim hiç işim olmaz Türkiye'de.

Öyle düzenli rekabetin olduğu ve gerçek anlamda medeniyetin olduğu yerden buraya  :evillol:

Her şey para değil ama tabi haklısın Türkiye parası olan için çok güzel bir ülke olmayan için işkence  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Christian Fuchs Trabzon'a giderse ağlarım yav

Çevrimdışı Tolga

nası kadro cech haricinde diğerlerinin bonservisi yokmuş twitterda gördüm
Kadroda problem yok da bunları almamız çok zor :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Forum bi acaipsin forum. :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Christian Fuchs Trabzon'a giderse ağlarım yav

ağlama yahu.

İngiltere ligini kasıp kavuran efsane leicester city e gitti.

Çevrimdışı talha

Gökhan Keskin'e çok büyük saygım var. Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi defasnlarından biridir. Hatta Libero olarak en iyisidir bile denilebilir. Beşiktaş'a katkısı çoktur. Efendiliğine,saygısına, karakterine tek laf bile edilemez ama ne bilim Scout S.D. falan olur mu ki bilemiyorum.

Gerçi Gökhan Keskin'e ya hacı seni İngiltere'ye eğitime gönderelim desen. Benim gibi adam eğitim almaz demez mesela kesinlikle gider. Bence o noktadan başlayalım.  :lol: :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

Açıkçası örnek alınması gerekn kulüp Porto değil Benfica bizim için.

Porto olamazsın zaten ne ülke müsait ne biz ne toplum.

Benfica iyi incelenmeli. Fuchs'un peşinden filan koştuğunu gördünüz mü adamların? De Jong'un?

Tamamiyle Güney Amerika ve Balkan pazarındalar. Yaşlı oyuncu çok nadir transfer ediyorlar.

Her sene 2-3 tane hem potansiyelli hem de geldiği anda oynayabilecek latine toplam 25 milyon civarı para ödeyip en az birinden o paranın tamamını çıkarıyorlar 2 yıl içinde.

3 yılda 1 minimum şampiyon oluyor devamlı şampiyonlar liginde elendiğinde ise Uefa'da en az yarı final görüyor.

Ulaşmamız gereken nokta budur 5 yıl içinde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Celestine Babayaro

ağlama yahu.

İngiltere ligini kasıp kavuran efsane leicester city e gitti.
İstanbul'a gelirmiş o zaman her türlü yine ağlarım :(

Çevrimdışı Renton

See you in another life,brother.

Çevrimdışı ozan062

Türkiye parası olan için çok güzel bir ülke olmayan için işkence  :D

aynen öyle yıllar oncesinin bi sözü vardı
japonlar ekipce türkiyeye geliyorlar, kalacakları yere kara yoluyla gidiyorlar ve geçtikleri yerde haylice yazlık görüyorlar
donup bizimkilere diyorlarki, siz ne kadar zenginsiniz çalısmaktan vakit ayırıpta buralarda kalabiliyorsunuz, bizde bunlar imkansız
ve böyle sansımızda yok diyorlar

siz anlayın yorumların,,, bizimkiler hazırı yemekten hiç yatırım yapmadıklarından dolayı geleceğimiz yok..bi yere kadar yicez yicez sonra sıfırı tuketicez
futbolda bana sorarsanız sıfıra geldik az kaldı ve halada elde mal mülk varken yatırım yapmıyoruz....neyse sinirlendim yine
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

Yayın gelirleri

Bizimkinin 3 katını alıyor Leicester  :kop: :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Bugünkü yönetim kurulu toplantısında hiç karar çıktı mı acaba ?

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı Çağrı

1 sene sonra bizim 80 civarı Fener ve Galatasaray'ın 100 milyon dolar civarı olacak yayın gelirleri.

Tüm sponsoları, kombineleri, gişesi vs 70 milyon dolar da stadyum bırakacak.

Sadece bu ikisi 150 milyon dolar. Buna artı 100 milyon dolar civarı Avrupa gelirleri ve diğer gelirlerimiz var.

250 milyon dolar ile hala Uefa'ya 4.turda veda eden bir takım olursak sözün bittiği yer olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Muhtemelen tek konu başlığı, erken seçim kararı olacaktır. Gidilsin mi, gidilmesin mi, gidilecekse tarih ne olsun vs.

Çevrimdışı Çağrı

Çıktı abi.

İçeride konuşulanları kimse bilmeyecek kararı  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Muhtemelen tek konu başlığı, erken seçim kararı olacaktır. Gidilsin mi, gidilmesin mi, gidilecekse tarih ne olsun vs.

kasımdan once gitmicekler bunu bi netleştirelim
onlar hocayı ve ekibi dusunuyorlar
fakat sd konusunda cok ama cok rahatsızım hiçbir plan hazırlıkları yok size diyorum işte
bizim burda dırdır yapmamız bosuna adamlar iş bilmezlere teklif yapıyorlar
korkut kimdir arkadas,,ona sen gel diyorsun sıfır tecrübe al işte onderi getirdin hala akıllanmamıssın
işte diyorum size bu ekipten hayır gelmez,,,biran once gitmeleri lazım ama biran once

Çevrimdışı Tolga

1 sene sonra bizim 80 civarı Fener ve Galatasaray'ın 100 milyon dolar civarı olacak yayın gelirleri.

Tüm sponsoları, kombineleri, gişesi vs 70 milyon dolar da stadyum bırakacak.

Sadece bu ikisi 150 milyon dolar. Buna artı 100 milyon dolar civarı Avrupa gelirleri ve diğer gelirlerimiz var.

250 milyon dolar ile hala Uefa'ya 4.turda veda eden bir takım olursak sözün bittiği yer olur.
Bence yine farketmeyecek çünkü bizim kulüplerin hiçbirinde futbol aklı yok rastgele yapılanma var.

Nadiren Avrupa'da Çeyrek Final falan görürüz biz bu kafalarla.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Leicester City - Yayın Geliri - 71,608,240 milyon pound.   :evillol:

Çevrimdışı talha

Bence yine farketmeyecek çünkü bizim kulüplerin hiçbirinde futbol aklı yok rastgele yapılanma var.

Nadiren Avrupa'da Çeyrek Final falan görürüz biz bu kafalarla.

Var mı ki.  :D :D
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

Leicester City - Yayın Geliri - 71,608,240 milyon pound.   :evillol:

Allah'tan düzenli ülkeler ve yarısı vergiye gidiyor çoğu gelirin yoksa var ya Dünya'da kaliteli futbolcu bırakmazlardı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

yönetim kurulundaki herkesin gorevi değişti yani kimse yerinde durmuyor bu durumda nasıl secim yapılmaz
nasıl planlama olmadan hareket edilir size diyorum acayip bir sezon daha yolda
ve siz hala onu alalım bunu alalım diyorsunuz...siz bi once konuyu idrak edin ondan sonra dogru teshisi koyalım
ilk once bi yonetici kadrosu belli olsun kimin ne yapacagını bilmiyoruz
sen nediyon değişik derseniz en buyuk ornegi
tosicin imzadaki yoneticileri
birisi basketboldan sorumlu oburude basın sozcusu
ki bu zamana kadar hiçbiri imzada bulunmadı cnk işleri o değildi...
anlıyorsunuz dimi hersey .... bi stada baglı işte simdi esas bombaya geleyim hay ben senin gibi stada:))
senin yüzünden herseyimiz berbat oldu...

:bawling: :bawling: :bawling:

Çevrimdışı Çağrı

Valla ben bile spor kulübünde çalışmak istediğim için İngiltere'ye gidip iş izni almanın bir yolunu arayacağım bunu elin Avusturyalısı niye yapmasın bunu düşünün yeter  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli