Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Lucescu'yu ikna edebilmek çok zor adamın belli ki hala Türkiye'ye kızgınlığı var asıl gelmeme sebebi bu gibi duruyor gerisi bence hikaye.Kupa finalinden sonra Lucescu teklifi reddettiğini başkana iletir.
ercan taner beşiktaşlımıydı yaa
çok sinirlendiriyosun beni luce gelecek bu takıma asıl sen kabullensen iyi olur
Mechul Haberci @mechulhaberci 1 dk.1 dakika önceÖnümüzdeki Pazartesi Orman Şenol Güneş ile bir görüşme yapacak. Şenol Güneş şartları kabul ederse sözleşme imzalanacak.
El-Kabir haberleri dolasıyor piyasada.. Hoba Yıldız yagacak bu sene Vodafone Arena'ya
el kabir in hikayesi nedir merak ediyorum. adam cidden konuşulduğu gibi beşiktaşlı mı? sempatisi varmı? yada takımda tanıdıgı bi arkadaşı filan?
Burhan sivas la 2 yıllık imzalamış :( potansiyellerimiz bir bir elden kaçıyor 😁😁
el kabir kartal pençesi falan yapmıştı golden sonra.Ama gerçekleşeceğini sanmıyorum bu transferin.Tosicten başka adam gelmez gençlerden diye ümit ediyorum.
kesin konuşamıyon ama ne duruma düştük yaa
Luce fener diyolar ama pek sanmıyorum. Diyen kişi de Demirkol'un ta kendisi.
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım,şöyle bir kadroyla lig+uefa şampiyonluğu hiç zor değil...