2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12886196 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı idil

Lucescu'yu ikna edebilmek çok zor adamın belli ki hala Türkiye'ye kızgınlığı var asıl gelmeme sebebi bu gibi duruyor gerisi bence hikaye.

Kupa finalinden sonra Lucescu teklifi reddettiğini başkana iletir.

çok sinirlendiriyosun beni  :akuma: :akuma: :akuma: luce gelecek bu takıma asıl sen kabullensen iyi olur  :D
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı TØLGA

ercan taner beşiktaşlımıydı yaa  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı idil

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ercan Taner başkadır ya :D Yazılarından da anlaşılacağı üzere Beşiktaşlı olsa gerek ben gsli sanıyodum :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

çok sinirlendiriyosun beni  :akuma: :akuma: :akuma: luce gelecek bu takıma asıl sen kabullensen iyi olur  :D
Keşke gelse de ben yanılsam :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı muhalefet

Mechul Haberci ‏@mechulhaberci  1 dk.1 dakika önce
Önümüzdeki Pazartesi Orman Şenol Güneş ile bir görüşme yapacak. Şenol Güneş şartları kabul ederse sözleşme imzalanacak.

Çevrimdışı rawen54

El-Kabir haberleri dolasıyor piyasada.. Hoba  :biggrinking:

Yıldız yagacak bu sene Vodafone Arena'ya  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı rawen54

Mechul Haberci ‏@mechulhaberci  1 dk.1 dakika önce
Önümüzdeki Pazartesi Orman Şenol Güneş ile bir görüşme yapacak. Şenol Güneş şartları kabul ederse sözleşme imzalanacak.

FO bir görüsme yapacaksa 'Haftaya Netlesir'  :biggrinking:

Çevrimdışı idil

El-Kabir haberleri dolasıyor piyasada.. Hoba  :biggrinking:

Yıldız yagacak bu sene Vodafone Arena'ya  :evillol: :evillol: :evillol:

el kabir in hikayesi nedir merak ediyorum. adam cidden konuşulduğu gibi beşiktaşlı mı? sempatisi varmı? yada takımda tanıdıgı bi arkadaşı filan?

Çevrimdışı TØLGA

el kabir in hikayesi nedir merak ediyorum. adam cidden konuşulduğu gibi beşiktaşlı mı? sempatisi varmı? yada takımda tanıdıgı bi arkadaşı filan?
doğuştan kartal  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Bu transfer döneminde basın herhalde tüm G.Birliği'nin oyuncularını bize yazacaklar :evillol:

Çevrimdışı muhalefet

Mechul Haberci ‏@mechulhaberci  5 dk.5 dakika önce
Orman yönetimi, Şenol Güneş'in kendi ekibine ek antrenör olarak Üzülmez ve Mansız isimlerini düşünüyor. Tümer falan hikaye..

Çevrimdışı muratkoc

Burhan sivas la 2 yıllık imzalamış :(  potansiyellerimiz bir bir elden kaçıyor 😁😁

Çevrimdışı TØLGA

Burhan sivas la 2 yıllık imzalamış :(  potansiyellerimiz bir bir elden kaçıyor 😁😁
:kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

el kabir kartal pençesi falan yapmıştı golden sonra.Ama gerçekleşeceğini sanmıyorum bu transferin.Tosicten başka adam gelmez gençlerden diye ümit ediyorum.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

el kabir kartal pençesi falan yapmıştı golden sonra.Ama gerçekleşeceğini sanmıyorum bu transferin.Tosicten başka adam gelmez gençlerden diye ümit ediyorum.
kesin konuşamıyon ama ne duruma düştük yaa  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bir iki maç oynasa yeter aslında  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Luce fener diyolar ama pek sanmıyorum. Diyen kişi de Demirkol'un ta kendisi.

Çevrimdışı Metin

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım,şöyle bir kadroyla lig+uefa şampiyonluğu hiç zor değil...

Çevrimdışı Tolga

Luce fener diyolar ama pek sanmıyorum. Diyen kişi de Demirkol'un ta kendisi.
Lucescu bu ülkeye gelmek istemiyor bu yüzden de sürekli bahane uyduruyor o yüzden bundan sonra biz de dahil Fb ve Gs'nin Lucescu için uğraşacağını sanmıyorum.

Özellikle de Aziz varken Fener'e hiç gelmez.

Çevrimdışı Kadir G.

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım,şöyle bir kadroyla lig+uefa şampiyonluğu hiç zor değil...

Hoşgeldin.

Lig+uefa zor olur mu olmaz mı bilmemde o kadroyu (muadilini) veya bir tık altını kurmak yönetime zor gelir.

Çevrimdışı Tolga

:hosgeldin