2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12894300 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

bu adamın gündeme gelmemesi şaşırtıcı devre arasında sezon sonu için ön sözleşme yapıldı deniyordu hiç ses seda yok bence geldi sağ gösterip sol vuracaklar  :halay:
Ben de sandım ki bir yerlerden duyum aldın sanmıyorum geleceğini :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

bu adamın gündeme gelmemesi şaşırtıcı devre arasında sezon sonu için ön sözleşme yapıldı deniyordu hiç ses seda yok bence geldi sağ gösterip sol vuracaklar  :halay:
o zaman yabancı kuralı vardı uçuk kuçuk paralara gelecekse gerek yok  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Sarp

F.O.:"Beklentilerimiz var. Bilic çağdaş futbolu çok iyi uyguladı. 2 senede üstüne konularak gidildi. Sistem takımı haline gelindi. Bu nedenle avrupa'da iyi sonuçlar alındı. Dünyadaki tüm iyi takımlara
bakın içlerindeki en iyi oyuncular Brezilyalıdır. Ama dünya kupasında brezilya takım oyunu oynayan almanya'dan fark yedi. Bilic takımı doğru sistemle doğru oynattı. Bilic'in arkasından konuşmam.
Kendisi ile konuşup ayrıldık. Bu sistemi devam ettirebilecek, üstüne koyacak birisi ile devam edilecek. Mart ayında Bilic'in gidişini tartıştık. Pozitif bir görüş çıkmadı. Ben başkanım ama görüş yönetim
kurulunun. Şampiyon olsaydık %99 kendisi ile devam ederdik."

Çevrimdışı Mehmet K

Başkan üstü kapalı olarak dedi ki "Bilic'i ben istiyor ve destekliyordum. ANÇ istemiyordu."

Çevrimdışı Tolga

Başkan: Mart ayındaki yönetim kurulunda Bilic ile ilgili pozitif birşey çıkmadı.

Çevrimdışı mehmetthedum

RÜZGAR SAĞNAK ‏@ruzgarsagnak  1 dk.1 dakika önce
İNŞAAT dolayısıyla KUPALARA kapalıyız  :biggrinking: :biggrinking:

Stada giden parayla transfer ve kupaların alakası yok. Neyin alakalı olduğunu az önce söyledi başkan. Alınan ve sayesinde koltuk edinilen yıldızların parasını ödemek Fikret başkana kaldı. O parayla kendi döneminde yıldız almasının önüne geçilmiş oldu. Bu haksızlık ortada iken ve tribünler o zamanlar  imza töreninde çıldırt bizi başgan diye bağırmışken alttan vurmaya gerek yok. Hepimiz oradaydık.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Kadir G.

Fikret orman iyi transfer yapamıyor diyoruz ama şöykedi bişi var.

diyorku q7nin fernandesin ferraninin tüm paralarını ben ödedim. yd böyle yapmasaydı şuan bu paraları yeni oyunculara akıtabilirdik. kızmamak lazım

Piyasası olan adamları milletin üzerine işiyor diye göndermeyecekti o zaman satacaktı 3 e 5 e. Bahane üretmekte üstüne yok. İnşaattan anlıyorsa inşaatla ilgilensin futbolu bilenlere bıraksın.

Çevrimdışı Sarp

F.O.:"Geçen senede şampiyon olabilirdik. Sonunu getiremedik. Bu sezon Avrup'da iyi işler yaptık. Lig'de sonuna kadar geldik ama sonunu getiremedik. Beşiktaş gibi
bir camiida gün yüzü görmek istiyorum. Ayağımı uzatmak istiyorum. Herşey ile ilgileniyorum. Bazı açılışlar camiade para bulmak. Bıktım artık. Artık sayfayı çevirip
beyaz sayfadan başlamak lazım.

Çevrimdışı TØLGA

BARÇA MÜNİH CHELSEA  bu sezon çok zorda açılışı seneye yazın yapacaklar ise
bu grupta tahmini -12 averaj ile sonuncu oluruz nasıl yorumluyonuz  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Furkan Sarper

veee lucescu sorusu geldi :)

Çevrimdışı Furkan Sarper

lucescu istanbula gelse bjk dışında bir klube gelmez dedi :)

Çevrimdışı sosyalkartal

oww başkan luceskudan haber bekliyoruz kupa finalinden sonra dedi inanalım mı  :icool:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı TØLGA

oww başkan luceskudan haber bekliyoruz kupa finalinden sonra dedi inanalım mı  :icool:
inanma  :evillol: :evillol:
haftaya netleşirrrrr
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Furkan Sarper

lucescu yalan olmuş heralde :)

Çevrimdışı Tolga

Lucescu istekli değilmiş ki zaten asıl sebepte buydu galiba adam buraya gelmeyi istemiyor maalesef. :)

Çevrimdışı Furkan Sarper

Fikret Orman : Futbolu çok severim ve çok iyi bilirim .
:))))))

Çevrimdışı Furkan Sarper

yerli hocaya önde bakarım dedi. şenol güneş olur artık diyebiriliz heralde?

Çevrimdışı Burak Akay

Helal olsun başkana benımle aynı düşüncelerde bilic konusunda derbi sonrası yazmıstım fb o kadar eksık yeneceksın demiştim oda aynısını söylüyor derbiye kazanmak ıcın cıkmalıyız dedı ama cıkmıyorduk demeye getırdı çok doğru tespit

bu arada bence luce gelir ya konuşmasında kesınlıkle yok gelmem demedi
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Tolga

Yerli de yabancı da olabilir fakat yerliyi daha ön planda tutuyorum dedi başkan.

Çevrimdışı TØLGA

Fikret Orman : Futbolu çok severim ve çok iyi bilirim .
:))))))
o zaman bende inşaattan çok iyi anlarım diyorum  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

Yerli de yabancı da olabilir fakat yerliyi daha ön planda tutuyorum dedi başkan.
:lol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

Şenol Hoca yeni hocamız oldu bile bence :D

Çevrimdışı leylileyli

Aha Senol Günesi sorusu geldigi zaman bir gülüs verdi Fikret Orman :)
[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2015, 15:12:04 leylileyli ]

Çevrimdışı TØLGA

Şenol Hoca yeni hocamız oldu bile bence :D
kupayı alırsa akşam kesinnnnnnnnn :D
ama geldi bile tabi  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Furkan Sarper