2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12893647 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Alıyor doğru. Ancak onlar da vermiyor o parayı ondan uzatmadı zaten.

3'e filan kapatılır Samba.
:bye:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ne demek kerim gitsin kiralık?

Şenol Güneş gelirse takımın en iyi oyuncusu olur. En iyi hamle oyuncusu olur, en kreatif oyuncusu olur.

Çevrimdışı Renton

En ümitsiz olduğum oyuncu şuan. Gsye kaptırcaz. Devre arasında az kalsın gelecekti gittiler Opare'ye bağladılar rüzgarın tabiriyle. "Müsekkinli" :kop:
Gsde almaz ya sabri götürüyor öyle böyle.Daha mühim bölgeleri var onların gitsinler forvet kanat alsınlar melo giderse orta saha
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Çağrı

Ne demek kerim gitsin kiralık?

Şenol Güneş gelirse takımın en iyi oyuncusu olur. En iyi hamle oyuncusu olur, en kreatif oyuncusu olur.

Bekle bakalım 2 yıldır birileri bekliyor Kerim'i 1 yıl da sen bekle çok mu  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Gsde almaz ya sabri götürüyor öyle böyle.Daha mühim bölgeleri var onların gitsinler forvet kanat alsınlar melo giderse orta saha
Gs sağ bek alacaktır Glen Johnson'ı alma ihtimalleri yüksek.

Çevrimdışı Mehmet K

Başkan 2 dk sonra lig tv ye çıkıyor.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yayın başlıyor lig tvde.

Maxi-Samba-Danny hemfikiriz demi? E yönetim görmüyo mu bu oyuncuları, biz görüyoruz da :bandit: :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Stoper için alabileceğimiz oyuncu şuan için Britos gibi duruyor sadece Samba'yı falan alamayız.

Orta sahaya Belluschi gelir.

Sol kanada da Danny gelse çok iyi olur.

Geriye sadece sağ bek kalıyor ama bence Maxi de gelmeyecek sürpriz biri gelecek transferin son günlerine doğru kiralık da olabilir.

Çevrimdışı Sarp

Şenol Hoca gelirse aklında kimler var acaba.
Umarım bizi birazda olsa analiz etmiştir.

Çevrimdışı Tolga

Herkes Lig Tv'yi izliyor galiba :D

Çevrimdışı Sarp

Şenol Bey güzel konuşuyor  :icool:

Çevrimdışı Renton

Lig tv izleyen biri önemli yerleri yazabilir mi  :)
See you in another life,brother.

Çevrimdışı atalay

Belluschi + Arteta + Tolgay + Sosa + Danny + Veli

Şampiyon takımın orta saha rotasyonu.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu arada Samba bu yüzden çok önemli.

Her sene 5-6 tane yazıyor kafayla mutlaka üzerine düşmeliler.
şartları ne peki bizi zorlar mı ?

Çevrimdışı Furkan Sarper

Fikret orman iyi transfer yapamıyor diyoruz ama şöykedi bişi var.

diyorku q7nin fernandesin ferraninin tüm paralarını ben ödedim. yd böyle yapmasaydı şuan bu paraları yeni oyunculara akıtabilirdik. kızmamak lazım

Çevrimdışı Tolga

Arkadaşlar stat ile ilgili mesajlar stat başlığına....

O değilde bunu söyleyeceğim aklıma gelmezdi :D

Çevrimdışı rawen54

Sen cok yasa emi  :evillol:

Çevrimdışı sosyalkartal

buraya yazıyorum gökhan inlerle anlaşıldı ön sözleşme bile imzalandı bir iki haftaya açıklanacak buda benim bomba iddaam  :tabe:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı TØLGA

RÜZGAR SAĞNAK ‏@ruzgarsagnak  1 dk.1 dakika önce
İNŞAAT dolayısıyla KUPALARA kapalıyız  :biggrinking: :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

buraya yazıyorum gökhan inlerle anlaşıldı ön sözleşme bile imzalandı bir iki haftaya açıklanacak buda benim bomba iddaam  :tabe:
Yok artık :D

Çevrimdışı TØLGA

gelmez ise peki?  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Görevini yapsana kardeşim ben uğraşıyorum :angryrazz: :kop:

Çevrimdışı Tolga

Görevini yapsana kardeşim ben uğraşıyorum :angryrazz: :kop:
Yayına dalmışım  :iblush: :icool:

Çevrimdışı sosyalkartal

Yok artık :D
bu adamın gündeme gelmemesi şaşırtıcı devre arasında sezon sonu için ön sözleşme yapıldı deniyordu hiç ses seda yok bence geldi sağ gösterip sol vuracaklar  :halay:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..