2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12892225 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Bizim artık bu hücum oyununu oynayabilmemiz lazım.

Defansın orta sahada olduğu, beklerin daha çok ileri çıktığı, rakibi kendi sahasına hapsedebileceğimiz bir oyun.
Ayağı iyi oyuncularımızla topu orda tutabiliriz.
Daha çok pozisyona girebiliriz. Ben önümüzdeki sezon takımda bunu görmek istiyorum.

Gökhan ve Sosa oralara girmiyor sorun orada :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

Beyler Ibrahim Toraman geliyor onu da ekleyin listeye  :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gökhan ve Sosa oralara girmiyor sorun orada :D
Abi girecek artık :D Özellikle Töre. İlla gidiyor taç çizgisine ayağını bi basıyor ya.. Top kenarlardayken mutlaka girmeleri lazım.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ömer

Demirörenin eşi, Haluk Ulusoyun bacısı ve ikisi de aday ne işler dönüyor orada.Eğer Haluğu düşünüyorlarsa Fikret Ormanın ipi çekilmiş ve Çorapörene görev tevdi edilmiş olabilir.
geliyorum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mert_

Abi bu seneki liverpool tottenham gibi "akıllı" oynamamız gereken maçlar illaki olacaktır ama özellikle ligde böyle oyun kazandırır bize :tabe:

Biz bu sene hücum oyununu böyle oynamaya çalıştık. Oyuncular birbirinden uzak, yardımlaşma yok, ceza sahasında tek adam.

Ayrıca o hücumu oynamak için mükemmel dönemlerde olmamız gerekmiyo renkliler böyle oynuyo genelde :)

aslında genel olarak doğru olabilir ama diğer takımlar bize oynadıkları gibi oynamıyorlar renklilere karşı. oynadıklarında bu formasyonla renkliler kevgire dönerler ki zaten zaman zaman özellikle de bursa ve başakşehir maçlarında bunlara şahit olduk.

takımın iyiyse zaten maça böyle başlamasan bile rakibi geriye yaslanmaya zorladıkça maç içinde buna benzer bir düzene dönüyorsun.
[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2015, 12:04:58 kcptl ]

Çevrimdışı Çağrı

Teknik Direktör : Cesur Nevio Scala

Munch bir sol bek nasıl olmalının özeti.

İbrahim Üzülmez'in resmen yardırdığı maç.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Beyler Ibrahim Toraman geliyor onu da ekleyin listeye  :bandit:

Daha onunla uğraşacağız çünkü akıllı yönetimimiz kiralık gönderirken sözleşmesini uzattı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

aslında genel olarak doğru olabilir ama diğer takımlar bize oynadıkları gibi oynamıyorlar renklilere karşı. oynadıklarında bu formasyonla renkliler kevgire dönerler ki zaten zaman zaman özellikle de bursa ve başakşehir maçlarında bunlara şahit olduk.

takımın iyiyse zaten maça böyle başlamasan bile rakibi geriye yaslanmaya zorladıkça maç içinde buna benzer bir düzene dönüyorsun.
Abi işte oraya hapsetmek lazım, ceza sahasında çoğalmak lazım. Beklerin mutlaka ama mutlaka hücuma katılması lazım, pas oyununda iyi olmaları lazım.

Her maç dikkat edin. Buraya bi fotoğraf koymuştum, ceza sahasında 5-6 fenerli, ve sadece 2 stoper var. Keza gsde Selçuk giriyor Umut Burak giriyor o bölgelere. Bizde 2 stoper Demba'yı kontrol altında tutarken onlarda en az 3 kişiyi tutmaya çalışıyolar bence fark burda. Bize de o yüzden onlara daha açık oynuyolar gibi geliyor.

Çevrimdışı Renton

Ba'ya gelen teklif kulüp tarafından kabul edilmiş zaten iş Ba'da 14 üzeri diyor kerim abi
See you in another life,brother.

Çevrimdışı mert_

ne maçtı be :)

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada ilginç tesadüfler var.

Bizden ayrılıp Shakthar'ın başına geçti Luce gibi. O oradan ayrıldıktan sonra Luce geçti oraya.

Lucescu'dan 2 yaş küçük ama 2005'ten beri teknik direktörlük yapmıyormuş.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Shakthar'ın son 15 yıldaki teknik direktörleri

Scala - Lucescu - Schuster  :D

Birileri birilerini kopyalıyor ama kim  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi mayguntr

Ne zaman canım sıkılsa izlerim  :D yanlız çorumluda hayatının maçını oynamıştı  :biggrinking:

Çevrimdışı Renton

Takım 1 temmuzda toplanacak kamp 4 ünde başlıyor.Teknik direktör bugünkü yönetim kurulu toplantısından sonra netleşir Ba satılmazsa free oyunculardan devam bu nedenle çabuk davranmamız gerekli transferler kampa yetişir ama Ba gitmeyi kabul ederse bütçe açılır sarkar transfer.
See you in another life,brother.

Çevrimdışı yedic

Bizim artık bu hücum oyununu oynayabilmemiz lazım.

Defansın orta sahada olduğu, beklerin daha çok ileri çıktığı, rakibi kendi sahasına hapsedebileceğimiz bir oyun.
Ayağı iyi oyuncularımızla topu orda tutabiliriz.
Daha çok pozisyona girebiliriz. Ben önümüzdeki sezon takımda bunu görmek istiyorum.

Bu sistemi 5 sene once Schuster yonetiminde Simao - Ernst - Guti - Quaresma - Fernandes - Almeida ile oynayip 5. olmustuk. Hala hatirliyorum Suster'in "onlari kendi sahalarinda bogacagiz" sozu hala aklimda. Dogru sistemi dogru oyuncularla oynamak onemli. Umarim bu yonde transferler yapilir.

Çevrimdışı TØLGA

Munch ortalara bakıyomda takımda bir tane böyle orta açabilen adam yok
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

2000 yılında Nevio Scala Beşiktaş'a getirildiğinde, Büyük Parma ki o zamanın en zengin kulüplerinden biriydi Serie A da en iyi ligdi, Parma ile 3 Avrupa kupası kazanmıştı.

Onunla da olmadı. Üstelik Nihat Üzülmez Yasin gibi o zaman için yetenekli sayılan genç oyuncuların yanında Munch Nouma gibi oyuncular da vardı.

Demek istediğim mesele para filan değil. Doğru adamı doğru zamanda getirmek takımın başına.

O yüzden Şuan Şenol Güneş diyorum. 3 yıl sonra mali durum düzelirse tartışmasız aradığımız var Unai Emmery olacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

2000 yılında Nevio Scala Beşiktaş'a getirildiğinde, Büyük Parma ki o zamanın en zengin kulüplerinden biriydi Serie A da en iyi ligdi, Parma ile 3 Avrupa kupası kazanmıştı.

Onunla da olmadı. Üstelik Nihat Üzülmez Yasin gibi o zaman için yetenekli sayılan genç oyuncuların yanında Munch Nouma gibi oyuncular da vardı.

Demek istediğim mesele para filan değil. Doğru adamı doğru zamanda getirmek takımın başına.

O yüzden Şuan Şenol Güneş diyorum. 3 yıl sonra mali durum düzelirse tartışmasız aradığımız var Unai Emmery olacak.
sen olsan gelir misin unai emmery yerinde :D
ben gelmem valla  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

Bu sistemi 5 sene once Schuster yonetiminde Simao - Ernst - Guti - Quaresma - Fernandes - Almeida ile oynayip 5. olmustuk. Hala hatirliyorum Suster'in "onlari kendi sahalarinda bogacagiz" sozu hala aklimda. Dogru sistemi dogru oyuncularla oynamak onemli. Umarim bu yonde transferler yapilir.

Schuster'e 3 adam ve 1 sene daha lazımdı ama Demirören finanse edemeyeceğini anlayınca adam istifa etti.

İhtiyacı olan sarkık bir hızlı libero ki o zaman Tino Costa efsaneydi almayı düşünüyorduk.

2 tane de çok iyi bek oyuncusuydu hızlı hücumları kesebilecek ve devamlı bindirecek.

Schuster'in oturtamadığı şey hücum pres oldu.

Almeida ayısı, tembel Quaresma, gecelerin adamı Guti, Gamsız Fernandes gram koşmadılar. Ersnt ve Simao direndi onlar da 2004'te Giunti'nin köpek miyim ben her yere koşacağım onlar ne işe yarıyor tepkisi gibi bıraktılar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mert_

Abi işte oraya hapsetmek lazım, ceza sahasında çoğalmak lazım. Beklerin mutlaka ama mutlaka hücuma katılması lazım, pas oyununda iyi olmaları lazım.

Her maç dikkat edin. Buraya bi fotoğraf koymuştum, ceza sahasında 5-6 fenerli, ve sadece 2 stoper var. Keza gsde Selçuk giriyor Umut Burak giriyor o bölgelere. Bizde 2 stoper Demba'yı kontrol altında tutarken onlarda en az 3 kişiyi tutmaya çalışıyolar bence fark burda. Bize de o yüzden onlara daha açık oynuyolar gibi geliyor.
benim kastım onlara karşı açık oynamaları değil, defanslarından hücuma çıkışlarına kadar renklilere karşı kazanma isteğinin olup olmaması. mesela bizim akhisar maçımızla gesenin akhisar maçını hatırla :)

bursa, başakşehir ve trabzon gibi kazanma motivasyonuyla çıkan takımlar renklileri kevgire çevirdi sonuçta. senin söylediğin şekilde oynayabilmek için oyunun iki yönünü de çok iyi oynayabilen beklere ve ortasahaya sahip olman lazım. yoksa günümüz futbolunda o formasyonla çok zor durumlara düşersin. söylemek istediğin maç içinde hücumda çoğalmak ise kesinlikle haklısın ama direk maça bu formasyonla başlayalım diyorsan işte o zaman oyununun iki yönünü de oynayabilen çok iyi oyunculara sahip olmalısın.

Çevrimdışı Çağrı

sen olsan gelir misin unai emmery yerinde :D
ben gelmem valla  :iblush:

3 sene sonra stadyum, 15-20 civarı bir bütçe verirsek gelir bence.

Çünkü yayın ihalesinden ötürü yayın gelirlerimiz 80 milyon dolara çıkacak 30'dan Beşiktaş'ın bütçesi 250 milyon doları vuracak 2018 Fulya temlikleri de kalkınca.

Yeter ki şuan borçlanmaya devam edip bir 5 yıl daha öldürmeyelim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Schuster'e 3 adam ve 1 sene daha lazımdı ama Demirören finanse edemeyeceğini anlayınca adam istifa etti.

İhtiyacı olan sarkık bir hızlı libero ki o zaman Tino Costa efsaneydi almayı düşünüyorduk.

2 tane de çok iyi bek oyuncusuydu hızlı hücumları kesebilecek ve devamlı bindirecek.

Schuster'in oturtamadığı şey hücum pres oldu.

Almeida ayısı, tembel Quaresma, gecelerin adamı Guti, Gamsız Fernandes gram koşmadılar. Ersnt ve Simao direndi onlar da 2004'te Giunti'nin köpek miyim ben her yere koşacağım onlar ne işe yarıyor tepkisi gibi bıraktılar.

stoperlerde sıkıntılıydı biraz  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

3 sene sonra stadyum, 15-20 civarı bir bütçe verirsek gelir bence.

Çünkü yayın ihalesinden ötürü yayın gelirlerimiz 80 milyon dolara çıkacak 30'dan Beşiktaş'ın bütçesi 250 milyon doları vuracak 2018 Fulya temlikleri de kalkınca.

Yeter ki şuan borçlanmaya devam edip bir 5 yıl daha öldürmeyelim.
İNŞALLAH
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

Giunti, 'Sinan ileride hiçbir şey yapmadı. Ne geriye geldi ne de başka bir şey yaptı. Sadece ileride bekledi. Takımı 10 kişi bıraktın. Oyuna alacağın en son futbolcu Sinan'dı. Her topa ben koştum. Ben köpek miyim?' sözleri ile Lucescu'ya isyan etti. Lucescu, cevap vermeye çalışırken Giunti rest çekip soyunma odasına gitti.

Giunti - 2004
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli