2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12870691 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl

hiç beklemiyorum ama yaparsak iyi olur da gosso falan duydukça inanasım gelmiyor.
Gosso yalanmış sanırım yani bence de imkansız...

Çevrimdışı JoseDemba

ANC birde M'Bia yı alırsa ellerinden  :claps: Belli olmaz bu işler ben M'Bia olsam Beşiktaşa giderim Sevilla dan Trabzona gitmek nedir ?
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Anil

ANC birde M'Bia yı alırsa ellerinden  :claps: Belli olmaz bu işler ben M'Bia olsam Beşiktaşa giderim Sevilla dan Trabzona gitmek nedir ?
Haber var mı düzgün bir kaynaktan yoksa hayal mi ?

Çevrimiçi Samet Ç

Gosso yalanmış sanırım yani bence de imkansız...
Tosic'e eyvallah dedim Babel olursa Olcay'dan iyi diye sesimi çıkarmam ama Gosso veya Lawal gelirse yakarım burayı  :)
Umarım dediğin doğrudur.

Çevrimdışı Alper1903

ANC nun ve FO nun parmaklarını mühürledi İBB , hiç biyerde olamazlar suanda

Nasil yani hocam?

Çevrimdışı Türkay

Twitterda güvendiğim bir kaynak kesinlikle böyle bir şey yok diyor
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Tosice tamam dedik, Bu şartlarda alınabilecek az sol bek vardı, aldık.

Ama bana gosso ve lawalla gelirlerse, ağır konuşurum.

Ama bu demek değildir ki, özellikle gosso çöp oyuncu olsun? Gayet yeterli oyuncudur lakin, Beşiktaş için tosicden sonra gossonun yahut lawalın alınması farklı anlaşılır.

Dilerim yanlış duyumdur diyelim ve yine dileyelim bir son dakika süprizi olsun m bia bir şekilde takımımıza dahil olsun.

Çevrimdışı Fatih Berker

Yav beyler takip etmelik güvenilir bir duyumcu söyler misiniz?

Çevrimdışı Tolga

Güvenilir duyumcu bulmak çok zor :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Haber var mı düzgün bir kaynaktan yoksa hayal mi ?
Şöyle söyleyeyim Ocak ayında herkes Trabzon Tolgay'ı aldı derken o kişi bu iş daha bitmedi demişti ve sonra olanlar malum. Bugün de "Trabzon neden M'bia yı KAP'a bildirmedi acaba ? :)))" diye tweet atmış.

Çevrimdışı Alper1903

Çevrimiçi Samet Ç

Şöyle söyleyeyim Ocak ayında herkes Trabzon Tolgay'ı aldı derken o kişi bu iş daha bitmedi demişti ve sonra olanlar malum. Bugün de "Trabzon neden M'bia yı KAP'a bildirmedi acaba ? :)))" diye tweet atmış.
kim bu adam ?

Çevrimdışı Anıl

Ben twitterda Yağız Çelikyüz'e güveniyorum. Kendisi herkes Lanzini, Ruiz derken Sosa demişti. Herkes Trabzon-Tolgay derken daha bitmedi demişti. Aynı zamanda twitter hesabı da kendisine ait öyle kimliğini gizleyenlerden değil. Aynı zamanda herkes Luce geliyor derken gelmeyecek demişti.

https://twitter.com/yagiz1903
[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2015, 20:55:17 anilt ]

Çevrimdışı Alper1903

Duyumcu ve guvenilir?  :biggrinking:

Çevrimdışı Fatih Berker

Kim hocam o? Bana öyle adamlar lazım takip etmelik.

Çevrimdışı Tolga

Ben twitterda Yağız Çelikyüz'e güveniyorum. Kendisi herkes Lanzini, Ruiz derken Sosa demişti. Herkes Trabzon-Tolgay derken daha bitmedi demişti. Aynı zamanda twitter hesabı da kendisine ait öyle kimliğini gizleyenlerden değil.

https://twitter.com/yagiz1903
Ona da çok güvenmeyin derim ben :icool:

Çevrimdışı Anıl

Ona da çok güvenmeyin derim ben :icool:
Tolga abi tabii ki hep doğruyu söyleyen bulmak zor. Ama genel de doğruları söyleyen bir o var benim bildiğim :)

Çevrimdışı Anıl

Yeni sezon arayışları için Teknik Direktör arayışlarına devam eden Beşiktaş'ta, yeni bir isim gündeme geldi.

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Bir çok teknik adam ile görüşen Beşiktaş Kulübü Yöneticileri, İspanyol Teknik Adam Juande Ramos için nabız yokladı. Yapılan görüşmelerde Ramos'un Beşiktaş Kulübü'nden 4 milyon Euro'ya yakın bir para istediği öğrenilirken, Beşiktaş Yönetiminin bu transfer için zaman istediği bilgisine ulaşıldı.

Juande Ramos, Tottenham, Real Madrid gibi dünyaca ünlü takımları çalıştırmıştı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Çevrimiçi Samet Ç

Haber1903 Juan de Ramos özel haberi yapmış. Bu kadarı bana da saçma gelmeye başladı artık bir günde 4 tane özel haber mi yapılır arkadaş.

Çevrimdışı Anil

[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2015, 21:04:29 Anıl ]

Çevrimdışı Renton

Haber1903 Juan de Ramos özel haberi yapmış. Bu kadarı bana da saçma gelmeye başladı artık bir günde 4 tane özel haber mi yapılır arkadaş.
Menajerlerin onerdigi isimleri yaziyorlar buyuk ihtimal
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tolga

Tolga abi tabii ki hep doğruyu söyleyen bulmak zor. Ama genel de doğruları söyleyen bir o var benim bildiğim :)
:biggrinking:

Çevrimiçi Samet Ç

Benim on birim bu ama yaparlar mı bilemem.

Romero

Maxi ( Glen Jonhson )

Samba ( Kaboul )

Pedro

Tosic ( Mecburen )

Tolgay

Barton ( M'bia çok isterim ama imkansız )

Töre

Babel ( Gelecek gibi Olcay'dan iyidir )

Sosa

Demba

Sosa'yı unutmuşum  :D
[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2015, 21:10:00 Samo1903 ]

Çevrimdışı sosyalkartal

dün dedim haber 1903 iyice saçmaladı haberlerini buraya taşımıcam dedim dün ama gosso lawal diyince yine ortalık karıştı ikiside olmasın ama illa olacaksada lawal olsun ama çok düşük bi ücret olması şart ki bizimkiler yine 900 bin 1 mil euro felan verirler en iyisi gelmesin bu mbia konusu da bence trabzona gelmiyecek ama bize de gelir mi bilmiyorum :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..