2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12867770 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı GÖRKEM

Lütfen biraz anlayisli olalim artik. evet benim'de elestirdigim bir cok sey oldu. bu genelde Bilic ile ilgiliydi. elbette herkesin gönlünden gecen Oyuncuyu ve Kadroyu yazma hakki var. yazmali da ama bir kac Transfer gerceklesmedi ve bir kac planlama hatasi yapildi diye kimseyi yerden yere vurmayin. burada yazilan Oyuncular'in cogunun alinmasini Yönetim de istiyordur. hatta temasa bile gecmislerdir ama olmayinca olmuyor. gercekten bu Oyunculari bilmediklerini mi saniyorsunuz? sartlar belli ve sorun sadece Para da degil. bir kere her Oyuncu icin önemli bir Faktör olan Sampiyonlar Liginde yokuz. bir de Stadin olmadigini ögrenince bazi Oyuncular gelecekleri varsa da gelmeyebilirler. kimseyi zorla getiremezsin. gelmek istemeyen gelmesin zaten. fazla üstüne varmak da saglikli olmaz.

elestiri yaparken bazi seyleri gözardi etmeyin. Baskan Besiktas'in Gelecegini düsündügü icin Stat yapiyor bu kadar Emek harciyor ve mecburen Borcu cogaltiyor. kendi Gününü kurtarmak isteseydi bunlari yaparmiydi? biraz sabirli olun Vodafone Arena bitsin gelirler artsin. ayni zamanda Baskan tecrübe kazansin. iste o zaman olaylara daha kritik bakma zamani.

Baskanin sucu Futbol anlayisinin yüksek olmamasi mi? bu durumda ne yapilmasi gerekir? isi profesyonellere birakmasi gerekir. yapilmadi mi? yapildi ama Sonuc ortada. Önder Özen büyük bir hataydi. böyle bir tecrübeden sonra Sportif Direktörü secmekte cok temkinli davraniyorlar. kesinlikle bir daha böyle bir yanlis tercih yapmak istemiyorlar. bu dogal bir sey degil mi? farkli yoldan deniyorlar ve bence Özen gittikten beri bir kac hata disinda genel olarak iyi bir izlenim veriyorlar. evet bazi hatalar olamamaliydi ama oldu bir kere. sadece bizde mi oluyor?

Önemli olan niyettir. Kulübü Yönetenler art niyetli degilse ve ellerinden gelenin en iyisini yapiyorlarsa bunu bir nimet gibi kabul etmek gerekir. Kulübün su anki durumunda daha iyi Baskan Adayi yok. olsa gelir kendi Yönetimini kurar Baskan olur. kaldi ki Baskan Yönetimdeki sorunlari cözmek icin harekete gecti. Kongre karari aldi. begenmiyorsaniz gelin beni Oy karariyla Koltuktan indirin demis oldu. bundan iyisi can sagligi.

Duygulariniza kapilarak böyle anlayissiz davranirsaniz bu Kulübün iyiligini düsünen ender Insanlari da Camiya'dan sogutursunuz. sonunda yine Demirören gibilerinin eline düseriz allah korusun. zamaninda Seba'ya yapilanlari söylememe gerek yok. elestirirken bunlari da aklinizda bulundurun.

Çevrimdışı BlackEagle26

Gosso - Lawal'a takmayın Haber1903 dün Casillas dediler beklentiyi yükselttiler bugün bugün gosso yazıp insanlar yönetimi yerin dibine soksun istiyor...

Çevrimiçi mayguntr

Beşiktaş'ın bir kuruşunu çöpe atmam diyen Başkan , gidip daha T.D si yokken , elinde 2 tane sol beki , 2 tane sol stoperi varken yüz bin eurolar yüzünden anlaşmayıp gönderdiği Hilbert,Egemen,Sivok varken gidip anadolu kulübünün sözleşme yenilemediği Tosic'e yıllık 900 bin euroyu net olarak vermiş mi  ? Vermiş bundan sonra Stat, Çatı , Çim kurtarmaz kimseyi kusura bakmasınlar  :akuma:

Çevrimdışı Kadir G.

mbia ya en az 2 milyon euro imza parası vermedilerse ben bırakırım BEŞİKTAŞI niye gelsin yoksa el altından vermişlerdir Ayrıca benim bu durumu savunduğum felan yok ben de isterim 10 numara oyuncular gelsin ama yıldız transferi bir takımı şampiyon yapmaz yapsaydı quaresma gutili dönemde bizim olmamız gerekirdi konoplanka felan diyosunuz ya bu adamın gelme ihtimali var mı allah aşkına  :)

Konoplyankanın gelmeyeceğini yukarda yazmıştım zaten adam kariyeri harcayıp Beşiktaşa mı gelecek. Bir iyi oyuncu daha silinir futbol camiasından gerek yok.

El altından vs beni bağlamaz herkese milyon saçmıyorlar. Hemde uefanın ensesinde olduğu bir kulüpte cesaret edemezler. Hadi birine verdiler maxiye fuchsa hepsine mi verecekler. Yapmayın bu adamlar vergiyi çıkarınca 1 milyona oynuyor sen 2 ver nasıl gelir. Tabi inşaatçıyla çelikçi transfer yönetirsebir şey beklememek gerekir. Onca serbest oyuncu var çöpleri topluyorlar çünkü yetersizler₁ ufuk diye bir şey yok.

Bir takımı yıldızlar şampiyon yapar kim yapacak? Sneijderin musleran varsa şampiyon olursun. Yazdığın guti quaresma mı yıldızdı? Onlardan biri emekli olan realin sadece görev adamıydı diğeri de bitmiş, düşecek başka yeri kalmayıp Türkiyeye gelen bir oyuncuydu. Geçelim onları yıldız dediğin aldığı paranın hakkını verip sana finaller oynatan isimlerdir. Beşiktaşta böyle oyuncu sayısı SIFIR.

Çevrimdışı sosyalkartal

bir de stad stad diye tutturmuşunuz diyenler var evet arkadaş günümüz dünyasında futbolda her şey stad bu sene görmedik mi bunun örneğini deplasmanda kazandığımız kadar içerde verdik puanları baskı kuramıyorsun derbi alamıyoruz diyorsunuz niye alamıyoruz bizde fink varken uğur incemanlarla fenere 3 tane sallamadık mı o zaman takım çok mu iyiydi de kazanıyorduk stad vardı stad bahsettiğiniz adamlar göçebe gibi bir orda bi burda oynamayı düşüneceğini mi sanıyorsunuz
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Kemal

ben bizim yönetimden bir selcuk sahin hamlesi'de bekliyorum.

İşte gerçekleri gören insan mesajı , helal

Vallaha yalan yok bende egemen birlikte bekliyorum

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Gosso - Lawal'a takmayın Haber1903 dün Casillas dediler beklentiyi yükselttiler bugün bugün gosso yazıp insanlar yönetimi yerin dibine soksun istiyor...

Casillas haberi doğru Marca'nın kapağında bile var.
Gosso-Lawal doğruysa yazıklar olsun.

Sıradaki transferlerimiz:

Burhan Eşer,Ekrem Ekşioğlu

Çevrimdışı rawen54

Son Dakika: Beşiktaş, Dusko Tosic ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladığını borsaya bildirdi. Oyuncuya 3 yıl için toplam 2 milyon 750 bin Euro ve maç başı 10 bin Euro ödenecek.

Çevrimdışı ff19

Tosic bitmiş sözleşmesi enteresan değil mi?

Çevrimdışı rawen54

Forza Fikret Orman  :biggrinking:

Çevrimdışı Kadir G.

Lütfen biraz anlayisli olalim artik. evet benim'de elestirdigim bir cok sey oldu. bu genelde Bilic ile ilgiliydi. elbette herkesin gönlünden gecen Oyuncuyu ve Kadroyu yazma hakki var. yazmali da ama bir kac Transfer gerceklesmedi ve bir kac planlama hatasi yapildi diye kimseyi yerden yere vurmayin. burada yazilan Oyuncular'in cogunun alinmasini Yönetim de istiyordur. hatta temasa bile gecmislerdir ama olmayinca olmuyor. gercekten bu Oyunculari bilmediklerini mi saniyorsunuz? sartlar belli ve sorun sadece Para da degil. bir kere her Oyuncu icin önemli bir Faktör olan Sampiyonlar Liginde yokuz. bir de Stadin olmadigini ögrenince bazi Oyuncular gelecekleri varsa da gelmeyebilirler. kimseyi zorla getiremezsin. gelmek istemeyen gelmesin zaten. fazla üstüne varmak da saglikli olmaz.

elestiri yaparken bazi seyleri gözardi etmeyin. Baskan Besiktas'in Gelecegini düsündügü icin Stat yapiyor bu kadar Emek harciyor ve mecburen Borcu cogaltiyor. kendi Gününü kurtarmak isteseydi bunlari yaparmiydi? biraz sabirli olun Vodafone Arena bitsin gelirler artsin. ayni zamanda Baskan tecrübe kazansin. iste o zaman olaylara daha kritik bakma zamani.

Baskanin sucu Futbol anlayisinin yüksek olmamasi mi? bu durumda ne yapilmasi gerekir? isi profesyonellere birakmasi gerekir. yapilmadi mi? yapildi ama Sonuc ortada. Önder Özen büyük bir hataydi. böyle bir tecrübeden sonra Sportif Direktörü secmekte cok temkinli davraniyorlar. kesinlikle bir daha böyle bir yanlis tercih yapmak istemiyorlar. bu dogal bir sey degil mi? farkli yoldan deniyorlar ve bence Özen gittikten beri bir kac hata disinda genel olarak iyi bir izlenim veriyorlar. evet bazi hatalar olamamaliydi ama oldu bir kere. sadece bizde mi oluyor?

Önemli olan niyettir. Kulübü Yönetenler art niyetli degilse ve ellerinden gelenin en iyisini yapiyorlarsa bunu bir nimet gibi kabul etmek gerekir. Kulübün su anki durumunda daha iyi Baskan Adayi yok. olsa gelir kendi Yönetimini kurar Baskan olur. kaldi ki Baskan Yönetimdeki sorunlari cözmek icin harekete gecti. Kongre karari aldi. begenmiyorsaniz gelin beni Oy karariyla Koltuktan indirin demis oldu. bundan iyisi can sagligi.

Duygulariniza kapilarak böyle anlayissiz davranirsaniz bu Kulübün iyiligini düsünen ender Insanlari da Camiya'dan sogutursunuz. sonunda yine Demirören gibilerinin eline düseriz allah korusun. zamaninda Seba'ya yapilanlari söylememe gerek yok. elestirirken bunlari da aklinizda bulundurun.

Stat yokken bile 440 milyon bütçe açıkladıkar stat olunca 1 milyar olacağını mı sanıyorsunuz? Mendese laf etti şimdi çalıştığı menajer iyi mi?

Bu taraftarın biraz daha hakkını yesinler kendileriyle ilgili tek işim burda internette yaptığı mükemmel statta her yerde eleştirmek olacak.

En az demirören kadar kötü bir yönetimi nasıl savunabiliyorsunuz? Namı değer atçı serdal adalı gelse bundan kötü mü olacaktı? Twitter başkanı rüzgar bunlardan kötü olabilir mi?

Çevrimdışı Renton

Adamların ozel haberleri dogru sallamaya gerek yok tosici getirem gossoyu lawalı niye getirmesin
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Kadir G.

Kartal pozuda vermiş romantiklerden methiyeler bekliyorum.

Çevrimdışı idil

Haber1903 provokasyon amaçlı çıkarıyor bu haberleri inanmayın.Ben de güvenmiyorum bu yönetime ama bu kadar da saçmalamazlar heraldi Gosso-Lawall falan

.
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı f_madida

Dusko Tosic'i dunyaca unlu Real Madrid'in elinden kapan Besiktas'ta, Baskan Orman yeni hedeflerini Lawal olarak acikladi...

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı MumbLe

Harbiden Gosso-Lawal gibi adamlarla ilgileniliyorsa büyük yetersizlik₁. Bir de allah muhafaza gelirlerse, Fikret Orman'ı tek kozu olan stat bile kurtaramaz.

Çevrimiçi Samet Ç

Gosso'ya Lawal'a vereceğin parayı git Barton'a ver vallaha yetersiz₁ bunlar terazi lastik cimnastik olduk resmen  :s20: :s20:

Çevrimdışı Jukebox

Yönettiğiniz takım Beşiktaş,menemen belediyespor değil.
Farkında değiller herhalde...
Haberlerin asılsız olduğunu umuyorum ama tosic'i alan yönetim bu adamları mı almayacak ?

Çevrimdışı leylileyli

Ali Riza, Necmi Abi etc. mesajlari olmaza Vallahi bu forumun tati kacti, gelen giten cok kolayca söyvuyor. Gerçekten hic akillanacaksiniz herseyi cok erken unutuyorsunuz. Siz en iyisi Ruzgar Saglam diye baskani secin böyle popülist popülist takilirsiniz. Böyle mantelite oldu zaman sampiyon olsa ne yazar.
[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2015, 19:14:28 leylileyli ]

Çevrimdışı idil

tosic in alacağı ücrette şöyle bir şart var:

Beşiktaş, Dusko Tosic'e ilk yıl 900 bin Euro, ikinci yıl 950 bin Euro garanti ücret ödeyecek.
Dusko Tosic, gelecek sezon Beşiktaş'ta 35 maçta oynadığı takdirde 2017-18 yılında 950 bin Euro maç başı 10 bin Euro alacak.
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Renton

Ali Riza, Necmi Abi etc. mesajlari olmaza Vallahi bu forumun tati kacti, gelen giten cok kolayca söyvuyor. Gerçekten hic akillanacaksiniz herseyi cok erken unutuyorsunuz. Siz en iyisi Ruzgar Saglam diye baskani secin böyle popülist popülist takilirsiniz. Böyle mantelite oldu zaman sampiyon olsa ne yazar.
Sizde sovmeye gelmissiniz ayrıca ruzgar sagnak zatın ismi.
See you in another life,brother.

Çevrimiçi Samet Ç

Tosic gençlerde 300 alıyordu belki bizde 900 bin alacak daha ne diyeyim ki sonra para yok yersen

Çevrimdışı talha

Tosic in antlaşma baştan aşağı fiyasko hadi arap yağı bol bulunca bir tarafına sürermiş bizimkiler neyi bol buldu da böyle yağlı anlaşmalar yapıyor.  Bir de funch alamazmışız şuna 1m vereceğine Fuchs 1.3 ver direk kapında. Seneye destek yerine köstek görürler benden
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Fatih Berker

Yakında olacak olan hücum hattımız:

Kweuke

Babel    Sezer Ö.   Burhan

Ne canlar yakar be.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

İstedikleri kadar yapsınlar o stadı.Bu transferler hiçbir taraftarı motive etmez,kimse kombine almaz