2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12861387 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Tunay Torun.
Babel ile beraber gelebilirler şaşırmam yani :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Babel ile beraber gelebilirler şaşırmam yani :)

Tunay'da gelirsetakımı tutmayı bırakır Altınordu'yu takip etmeye başlarım o kadar ciddiyim. Bir de bunun için Pedro'yu falan kullanırlarsa daha da maç falan izlemem Beşiktaşlılığımı da sonlandırım.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Takım zerre umut vermiyor gelecek sene için.
En son feda sezonunda hiçbir beklentiye girmemiştim tuhaf hissediyordum aynı şeyleri şimdi de hissediyorum.Alsınlar Tosicleriyle Pektemekleriyle Ersanlarıyla Mottalarıyla oynasınlar.Bu takım seneye maximum 3.olur ikinciden de en az 15 puan fark yer.

Çevrimdışı Tolga

Tunay'da gelirsetakımı tutmayı bırakır Altınordu'yu takip etmeye başlarım o kadar ciddiyim. Bir de bunun için Pedro'yu falan kullanırlarsa daha da maç falan izlemem Beşiktaşlılığımı da sonlandırım.
Biz ne dersek diyelim durum ortada maalesef neyse ben artık çok da takılmıyorum kim alınıyorsa alınsın sezon başlayınca değerlendirmemizi yaparız :icool:

Al benden de o kadar son cümle hariç :)

Ama şöyle bir transfer çok nokta olur

Babel-Pektemek+İsmail

Tunay falan gelirse yönetim iyice futboldan,takımdan alakasız olduğunu belli etmiş olur.Defans çürüklerle dolu uğraştığımız adamlara bak.

Çevrimdışı GökhanG

yada bir çok şeyi bilmeden konuşuyorsun :D
bazen insanlar söz verir ama tutmasını engelleyecek kontrol dışı bir çok şey olur.
bazen hak yedirmek istemesende daha büyük balık için küçüğünü feda etmek zorunda kalırsın.
hayat sizin düşündüğünüz kadar basit değil ve net çizgiler yok kimsenin bir şeye kandığı yok
böyle düşünerek kendini kandırırsın sen daha yirmi yaşındasın hayat tecrüben okulda öğrendiğinden ibaret
bir insana kolay kanıyorsunuz demeden önce onların hayattan aldıkları tecrübeyi ve verdikleri hükümlerde bu tecrübelerin
ne kadar etkili olduğunu düşün her gün kabullenemesekte hayata bakış açımıza ne kadar ters olsada o kadar çok şeyi
onaylamak zorunda kalıyoruzki bu bazen bizim zararımıza da olsa yani daha büyük zarardan dönmek için küçüğünü kabul ediyorsun
kendinizi dev aynasında görmeyin ama yerlerde süründüğünüzüde düşünmeyin yaşam bir siyasettir doğru oynarsan ayakta kalırsın
bunu onurunu koruyarak yaparsan büyük iş yapmış olursun sizin ne kadar basit verdiği sözü tutmadı demek ya kendinize sorun bu adam bu işden para kazanmıyor
hiç bir menfaati yokken neden böyle davranıpta kendine küfrettirsin bundan zevkmi alıyor. Çokmu önemli Beşiktaşın başkanı olmak
her allahın günü küfür hakaret yesin ne yani siz iyi Beşiktaşlısınızda Başkan renklimi oda bu işi yapıyorsa renklere gönül verdiği için yapıyor
bazen doğru adımlarda atsan doğru sonuçlar vermez bazen hata yaparsın ama doğru yaptığını düşünürsün siz hayatınızda hiç vahim hata
yapmıyormusunuz birde neye göre hata neyin hesabını soracaksın Beşiktaşın haklarını korumak birilerine hesap sormaktanmı geçiyor.
kime hesap soracaksın TFF yemi nasıl soracaksın kardeşim kurumun başında Türkiye yazıyor yani devletin kurumu nasıl hesap soruyorsun
kolaymı bu kimsin sen bazen öyle boş konuşuyorsunuzki nerden biliyorsunuz Beşiktaşın haklarını savunmadığını ben savunuyor demiyorum
ama kapalı kapıların ardında neler olduğunuda bilemem Beşiktaş bir spor kulübüdür yeride gücüde bellidir. Türkiye gerçeklerini görmeden yorum
yapmayın bu ülkede hesap sorarak bir yere gelemezsin bir yere gelmek istiyorsan etek öpmen gerekiyor. Bak adamlar gitti etek öptü şampiyon oldu
ne yapalım bizde gidip etek öpelim olur ben sana söyleyeyim etek öpersek bu stadda 15 Ağustosda maç yaparız seneyede şampiyon oluruz
istermisin bunlar için başkanının gidip etek öpmesini ben istemem. Geriside benim için boş şampiyon olmamışız stadımız gecikmiş zerre kadar umrumda değil
kendimiz yapıyoruz boyun eğmeden yapıyoruz biyat edenler utansın. @GökhanG
hakkını savunmak derken hesap sorsun demedim ben en kritik haftalarda hakemler doğrarken bizi bi çıkıp açıklama yapsaydı. Yabancı Kuralına göre iki yıldır hazırlık yapıyorsun sonra kural birden Kalkıyor sende itiraz etmiyorsun.
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı talha

Biz ne dersek diyelim durum ortada maalesef neyse ben artık çok da takılmıyorum kim alınıyorsa alınsın sezon başlayınca değerlendirmemizi yaparız :icool:

Abi yapmayın maalesefi yok ya. Getirtmeyin koyun tepkiyi tutmuyoruz diyin. Tunay kimdir gele ya. Kimin yerine gelecek bu adam? Babel ile birliktegeliyorlar bir de. Resmen K.Paşa'nın çöp niyetine bıraktığı adamın peşine koşuyoruz biz.  Tunay gibi adamları daha az maliyetle 10'larcasını Almanya'dan toplarsın ya. Sırf Chelsea'nin gençlerinigetirşu adamdan daha başarılı olur. Artık sinir falan kalmadı bende. Valla yoruldum ya.

Çevrimdışı Tolga

Abi yapmayın maalesefi yok ya. Getirtmeyin koyun tepkiyi tutmuyoruz diyin. Tunay kimdir gele ya. Kimin yerine gelecek bu adam? Babel ile birliktegeliyorlar bir de. Resmen K.Paşa'nın çöp niyetine bıraktığı adamın peşine koşuyoruz biz.  Tunay gibi adamları daha az maliyetle 10'larcasını Almanya'dan toplarsın ya. Sırf Chelsea'nin gençlerinigetirşu adamdan daha başarılı olur. Artık sinir falan kalmadı bende. Valla yoruldum ya.
Bugüne kadar çoğu transfere karşı olduk da ne oldu yönetim yine kendi bildiğini okudu.

Yönetim transfer konusunda taraftarın fikrini zerre dikkate almıyor.

Çevrimdışı Çağrı

Tunay'ın filan geleceğini sanmıyorum da Babel yabancı sınırı yokken kötü transfer olmaz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serkan P.

Andres Chavez River Plate.

Hahahahaha
Ulan bu haber1903 taraftarı mı trollüyor casillas haberi çıkarmışlar özel haber diye

Transfer çalışmalarına Tosic ile hızlı bir giriş yapan Beşiktaş Yönetimi, kaleyi dev bir isme emanet etmek için düğmeye bastı.

Real Madrid'in efsane kalecisi Casillas için İspanyol ekibi ile görüşmeler başlatıldı.

Şampiyonluğu Barcelona'ya kaptıran Real Madrid'in takım içinde büyük bir revizyona başladığı, ilk olarak Manchester United kalecisi De Gea'yı bitirme aşamasına geldiği öğrenildi. Bu transfer sonrası yedeğe düşecek Casillas, menajerler tarafından Beşiktaş'a önerildi.

Casillas'ın kulübüyle iki sene daha sözleşmesi bulunuyor ancak daha evvel 1 sene sözleşmesi bulunan Guti de bu şekilde Beşiktaş'a gelmişti. Görüşmelerin zaman alacağı ancak menajerlerin bu transferi bitirebilmek için büyük çaba sarf ettigi bildirildi.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Çevrimdışı talha

Kendimi resmen D.Bakır'da taraftarı şahlandırmaya çalışan tezemata gibi hissediyorum

http://youtu.be/WdOcEwiXLwY?t=38    :bawling:
[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2015, 07:55:56 kcptl ]

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

A.Avcı ismi tüm sinerjimi götürdü.

Pozitif yaklaşımda bulunamıyorum.  :s20:

Çevrimdışı atalay

Bir varmış; bir yokmuş. Günlerden bir gün  Beşiktaş, Ertan Göksu adlı bir menajerin elinde oyuncak olmuş.  :tabe:

Bilic, Atiba, Enaramo, Opare, Tosic, Ersan, Dany

Adam ya doğrudan ya da dolaylı yoldan bu adamları kulübe getiren isim.

Yok ya tesadüf hem scout ekibi var.  :kop:

Dünyanın her yerinde menajerler piyasayı ele alır hatta baştan aşağıya kadro kurarlar da.

Y.D dönemi Jorge Mendes şimdi de Ertan Göksü çıktı başımıza.

Hadi Jorge Mendes bu işin ağababası. Hakkında 50 tane dosya, suçlama var. Herkesi dolandırıyor. :evillol:

Ertan Göksu kim?

Bir dönemde Juan Fİger vardı.

Bu arada Jorge Mendes ile ilgili bu yazıyı okuyun: http://www.yarisaha.com/futbolun-en-guclu-adami/
[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2015, 07:47:07 atalay ]

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı Çağatay

Sezon bitmeden once buralarda yanlislari, yapilmasi gerekenleri yazardik bazende sezon bitsin konusuruz derdik sezon bitti yine yanlislar son surat dewam ediyor bunu da sezon baslayinca mi konusacagiz. Lutfen artik baskan mıdır Anc midir basin sozcusu müdür her kim yapiyorsa ciksin acik acik klubun durumunu soylesin. Biz burda neticemizi de yırtsak yok şu adami niye almiyolar diye, klupten net bir aciklama gelmedikce de kendi kendimize çalıp söylemeye dewam ederiz. Ama su bi gercek malesef bu mantalite ile dewam edersek yakinda sadece "3.büyük" olarak kalacak büyüklüğümüz
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı kaanzor

Günaydın forum

Abdullah hoca olmaz 3 isimden biri olacak ama hangisi o meçhul

%20 luce

%30 Mustafa

%50 Şenol Hoca

Bu arada şu gelirse bu giderse takımı bırakırım felan diyen olmuş kardeş sen boşuna tutma zaten bu takımı yenilirken sırtını dönen bir taraftar topluluğuna sahip bir klüp var zaten buyur seni oraya alalım
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Akil Emre

Bir sabahta Beşiktaşla ilgili güne güzel başlamak bize harammı. Bir tarafta stadla alakalı mühürleme , durdurma olayları, diğer tarafta 3 yıldır aynı transfer hatalarına devam eden yönetim.
Bizlerin baya çekilecek çilesi varmış.

Çevrimdışı Kemal

Mustafa Denizli hayırlı olsun diyebiliriz sabahki haberle

Çevrimdışı TØLGA

Gel şenolum gel biz çektik birazda sen çek  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı kaanzor

Mustafa Denizli hayırlı olsun diyebiliriz sabahki haberle

Özellikle yorumculuk günlerinden ve söylediği laflardan sonra ne yüzle gelir çok merak ediyorum zaten sene sonuda sağlığım kötü der kaçar kesin
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı TØLGA

Tunay'ın filan geleceğini sanmıyorum da Babel yabancı sınırı yokken kötü transfer olmaz.
pedro+şişmanoğlu diyo badem :D
babel muslera gibi maça etki eden biride benmi bilmiyorum  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Dusko Tosic hayırlı olsun bu arada pek takip etmedim ama iyi diyolar görecez
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK