Fikret Ormanın sözüne gerçekten güveniyor musun abi? Adam lafa gelince süper de icraat yok maalesef. Stad Ağustos'ta bitiyor diyen o daha sonra Mayıs'ta bitiyor diyen o,şimdi de ekimde diyor.. Beşiktaş'ın Hakkını yedirmem diyipte beşiktaş doğranırken ortalıkta gözükmeyen o.. Ya siz sözlere çok kolay kanıyorsunuz yada ben çok sorguluyorum.
yada bir çok şeyi bilmeden konuşuyorsun

bazen insanlar söz verir ama tutmasını engelleyecek kontrol dışı bir çok şey olur.
bazen hak yedirmek istemesende daha büyük balık için küçüğünü feda etmek zorunda kalırsın.
hayat sizin düşündüğünüz kadar basit değil ve net çizgiler yok kimsenin bir şeye kandığı yok
böyle düşünerek kendini kandırırsın sen daha yirmi yaşındasın hayat tecrüben okulda öğrendiğinden ibaret
bir insana kolay kanıyorsunuz demeden önce onların hayattan aldıkları tecrübeyi ve verdikleri hükümlerde bu tecrübelerin
ne kadar etkili olduğunu düşün her gün kabullenemesekte hayata bakış açımıza ne kadar ters olsada o kadar çok şeyi
onaylamak zorunda kalıyoruzki bu bazen bizim zararımıza da olsa yani daha büyük zarardan dönmek için küçüğünü kabul ediyorsun
kendinizi dev aynasında görmeyin ama yerlerde süründüğünüzüde düşünmeyin yaşam bir siyasettir doğru oynarsan ayakta kalırsın
bunu onurunu koruyarak yaparsan büyük iş yapmış olursun sizin ne kadar basit verdiği sözü tutmadı demek ya kendinize sorun bu adam bu işden para kazanmıyor
hiç bir menfaati yokken neden böyle davranıpta kendine küfrettirsin bundan zevkmi alıyor. Çokmu önemli Beşiktaşın başkanı olmak
her allahın günü küfür hakaret yesin ne yani siz iyi Beşiktaşlısınızda Başkan renklimi oda bu işi yapıyorsa renklere gönül verdiği için yapıyor
bazen doğru adımlarda atsan doğru sonuçlar vermez bazen hata yaparsın ama doğru yaptığını düşünürsün siz hayatınızda hiç vahim hata
yapmıyormusunuz birde neye göre hata neyin hesabını soracaksın Beşiktaşın haklarını korumak birilerine hesap sormaktanmı geçiyor.
kime hesap soracaksın TFF yemi nasıl soracaksın kardeşim kurumun başında Türkiye yazıyor yani devletin kurumu nasıl hesap soruyorsun
kolaymı bu kimsin sen bazen öyle boş konuşuyorsunuzki nerden biliyorsunuz Beşiktaşın haklarını savunmadığını ben savunuyor demiyorum
ama kapalı kapıların ardında neler olduğunuda bilemem Beşiktaş bir spor kulübüdür yeride gücüde bellidir. Türkiye gerçeklerini görmeden yorum
yapmayın bu ülkede hesap sorarak bir yere gelemezsin bir yere gelmek istiyorsan etek öpmen gerekiyor. Bak adamlar gitti etek öptü şampiyon oldu
ne yapalım bizde gidip etek öpelim olur ben sana söyleyeyim etek öpersek bu stadda 15 Ağustosda maç yaparız seneyede şampiyon oluruz
istermisin bunlar için başkanının gidip etek öpmesini ben istemem. Geriside benim için boş şampiyon olmamışız stadımız gecikmiş zerre kadar umrumda değil
kendimiz yapıyoruz boyun eğmeden yapıyoruz biyat edenler utansın.
@GökhanG