2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12857342 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Kabullenmicem öyle hemen 😡😭😭
İyi sen bilirsin zaten haftaya Şenol Hoca imzayı atar :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serkan P.

Sakin beyler. Daha aksam baktim yav simdi girdim 15 sayfa olmus. Bu arada Obi Mikel tarzi bi adam gelse super olur ya kendiside olurdu...

Çevrimdışı idil

o eskidendi iki senedir bir tane doğru haberini gördünmü eskiden öyleydi
ne zaman birilerinin adamı oldu musluklar kapandı yanlış ata oynadı şimdi haber falan yapamıyor
sadece yönetim düşmanlığı yapacağım diye Beşiktaş düşmanlığı yapıyor bu nedenle sürekli kan kaybediyor.
umarım toparlarlar yoksa gittikleri yol yol değil kendi iplerini çekiyorlar farkında değiller ama internet ortamında siteler bir günde tarih olur.

Noktasına virgülüne katılıyorum
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimiçi Samet Ç

niye yok sebada 6 yil sampiyon olamadi son 8 senesinde 1sampiyonluk gordu ee senin mantila odami basarisiz
ben başarısız demiyorum zaten Seba  6 yıl sonra şampiyonluk aldı diye şu yönetime sabretmek hatadır keza bu Bilic'de de gündeme gelde yok Gordon 3 sene olamadı Bilic kalsın falan filan

Çevrimdışı talha

o eskidendi iki senedir bir tane doğru haberini gördünmü eskiden öyleydi
ne zaman birilerinin adamı oldu musluklar kapandı yanlış ata oynadı şimdi haber falan yapamıyor
sadece yönetim düşmanlığı yapacağım diye Beşiktaş düşmanlığı yapıyor bu nedenle sürekli kan kaybediyor.
umarım toparlarlar yoksa gittikleri yol yol değil kendi iplerini çekiyorlar farkında değiller ama internet ortamında siteler bir günde tarih olur.

Ne eskisi abi daha kış sezonunda Milos gelebilir dediler inanmamıştımgeldi adam bildiğin.  :evillol:
Ayrıca Tolgay'ı da ilk duyuranlar bunlardı.

Valla Beşiktaş gibi bir yapının içinden haber sızdırmak cidden çocuk oyuncapı o yüzden pek kan kaybedeceklerini inanmıyorum bu konuda.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Efe

İyi sen bilirsin zaten haftaya Şenol Hoca imzayı atar :icool:

bare o atsına gelmeye başladık abdullah avcı falan olmaz yani garip garip işler yapmadan getirip koysunlar şenol hocayı iyi olur kötü olur tercihler arasında en iyi seçenek o bence :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı idil

Neyse herkese iyi geceler yarın güzel şeyler olsun artık...
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Noktasına virgülüne katılıyorum

Dalga geçiyor olmalısın, ben bir tane virgül göremedim  :kop:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

Sakin beyler. Daha aksam baktim yav simdi girdim 15 sayfa olmus. Bu arada Obi Mikel tarzi bi adam gelse super olur ya kendiside olurdu...
tam ateşili zaman ben bile stadı biraktım yardırıyorum zevkli oluyor geceleri :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Samet Ç

Ben kendimi en kötüsüne hazırlıyorum Abdullah Avcı'ya nitekim ikinci başkanımız Fikret Orman çok istiyormuş kendilerini. Hadi herkese iyi geceler.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bu hafta daha hareket falan olmaz. Kuş dahi uçmaz kulupte. Herkes işine dönsün artık. Gerçi stadı takip edeceğime transfer takip ederim, daha iyi ama.. Yinede ikisinide takip etmesek ne harika olur aslında.  :lol:

Çevrimdışı Renton

Bu hafta daha hareket falan olmaz. Kuş dahi uçmaz kulupte. Herkes işine dönsün artık. Gerçi stadı takip edeceğime transfer takip ederim, daha iyi ama.. Yinede ikisinide takip etmesek ne harika olur aslında.  :lol:
Yarın öğlen git 10 tane menajer görürsün kulüpte  :lol:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ben kendi adıma umutsuz değilim. Fikret Orman'ın kimsenin tartışmayacağı bir TD lafı kafamı karıştırdı aslında. İlk akla Luce geldi ama Luce o malum sözleri söylemişse eğer bu saatten sonra gelmesin. Şenol Hoca yı oldum olası istemedim. Yani Rıza'dan hangi yönü üstün ? Kadromuza güveniyorum ama bu aşamada hiç kimse satılmaz değil başta Töre olmak üzere değerini bulduğunda satılabilir. Sonuçta biz Anadolu takımı değiliz.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı muhalefet

Biz son dakikada gelen edulara fatih tekkelere alışkınız. sezonu açmadan 2 gün önce öğreniriz yeni teknik direktörümüzü

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yarın öğlen git 10 tane menajer görürsün kulüpte  :lol:

menajer her daim olur.

Ben Tosic gibi bir olaydan söz ettim. TD vs vs.

Hepsinin 1 haftası var.

Çevrimdışı talha

Biz son dakikada gelen edulara fatih tekkelere alışkınız. sezonu açmadan 2 gün önce öğreniriz yeni teknik direktörümüzü

Yok kupa maçından sonra belli olur. Şenol hoca kesin gelecek.  :evillol:

Çevrimdışı GökhanG

Fikret Ormanın sözüne gerçekten güveniyor musun abi? Adam lafa gelince süper de icraat yok maalesef. Stad Ağustos'ta bitiyor diyen o daha sonra Mayıs'ta bitiyor diyen o,şimdi de ekimde diyor.. Beşiktaş'ın Hakkını yedirmem diyipte beşiktaş doğranırken ortalıkta gözükmeyen o.. Ya siz sözlere çok kolay kanıyorsunuz yada ben çok sorguluyorum.
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı atalay

İtalyan basını Sinisa Mihajlovic, FB diyor. Bu adam Napoli'ye gidecekti.

Eğer böyle olursa Unai Emery zu Napoli.

Fb'nin teknik adamları belli ki İtalyan mantalitesine sahip hatta direkt İtalyan olacak. Sportif Direktör boşuna gelmemiş.

1-Spaletti
2-Di Matteo
3-Mihajlovic

Di Matteo dışında diğer ikisi iyi teknik adam.

Çevrimiçi Necmi

Gelecek pazartesiye kadar TD falan belli olmaz.

Yönetim, paralı uşakları bazı gazetecilere isimleri pompalar, sonra uğraştık istedik olmadı olur.

Herşeylerine tamam da, abdullah avcı falan düşünüyorlarsa, bak eğer getirirlerse değil, düşünüyorlar dahi ise, iki elim yakalarında olacak.
senin elin yakalarında olsun ben o kadar iyimser olmam :bandit:  @Armağan Bozkurt
saçmalamanında bir sınırı var.

Çevrimdışı seçkin_

hayırlı olsun mu?  :D

Çevrimdışı GökhanG

almanyadan arkadaşlar. O geleceğine Babel gelsin hem
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı GD8

Sanmam, arkadaşlar basit bir buluşmadır.

Çevrimdışı seçkin_

Fotoğrafı çeken babel mi?

nette gördüm babel mi bilmem

Çevrimdışı talha

Çevrimiçi Necmi

Fikret Ormanın sözüne gerçekten güveniyor musun abi? Adam lafa gelince süper de icraat yok maalesef. Stad Ağustos'ta bitiyor diyen o daha sonra Mayıs'ta bitiyor diyen o,şimdi de ekimde diyor.. Beşiktaş'ın Hakkını yedirmem diyipte beşiktaş doğranırken ortalıkta gözükmeyen o.. Ya siz sözlere çok kolay kanıyorsunuz yada ben çok sorguluyorum.
yada bir çok şeyi bilmeden konuşuyorsun :D
bazen insanlar söz verir ama tutmasını engelleyecek kontrol dışı bir çok şey olur.
bazen hak yedirmek istemesende daha büyük balık için küçüğünü feda etmek zorunda kalırsın.
hayat sizin düşündüğünüz kadar basit değil ve net çizgiler yok kimsenin bir şeye kandığı yok
böyle düşünerek kendini kandırırsın sen daha yirmi yaşındasın hayat tecrüben okulda öğrendiğinden ibaret
bir insana kolay kanıyorsunuz demeden önce onların hayattan aldıkları tecrübeyi ve verdikleri hükümlerde bu tecrübelerin
ne kadar etkili olduğunu düşün her gün kabullenemesekte hayata bakış açımıza ne kadar ters olsada o kadar çok şeyi
onaylamak zorunda kalıyoruzki bu bazen bizim zararımıza da olsa yani daha büyük zarardan dönmek için küçüğünü kabul ediyorsun
kendinizi dev aynasında görmeyin ama yerlerde süründüğünüzüde düşünmeyin yaşam bir siyasettir doğru oynarsan ayakta kalırsın
bunu onurunu koruyarak yaparsan büyük iş yapmış olursun sizin ne kadar basit verdiği sözü tutmadı demek ya kendinize sorun bu adam bu işden para kazanmıyor
hiç bir menfaati yokken neden böyle davranıpta kendine küfrettirsin bundan zevkmi alıyor. Çokmu önemli Beşiktaşın başkanı olmak
her allahın günü küfür hakaret yesin ne yani siz iyi Beşiktaşlısınızda Başkan renklimi oda bu işi yapıyorsa renklere gönül verdiği için yapıyor
bazen doğru adımlarda atsan doğru sonuçlar vermez bazen hata yaparsın ama doğru yaptığını düşünürsün siz hayatınızda hiç vahim hata
yapmıyormusunuz birde neye göre hata neyin hesabını soracaksın Beşiktaşın haklarını korumak birilerine hesap sormaktanmı geçiyor.
kime hesap soracaksın TFF yemi nasıl soracaksın kardeşim kurumun başında Türkiye yazıyor yani devletin kurumu nasıl hesap soruyorsun
kolaymı bu kimsin sen bazen öyle boş konuşuyorsunuzki nerden biliyorsunuz Beşiktaşın haklarını savunmadığını ben savunuyor demiyorum
ama kapalı kapıların ardında neler olduğunuda bilemem Beşiktaş bir spor kulübüdür yeride gücüde bellidir. Türkiye gerçeklerini görmeden yorum
yapmayın bu ülkede hesap sorarak bir yere gelemezsin bir yere gelmek istiyorsan etek öpmen gerekiyor. Bak adamlar gitti etek öptü şampiyon oldu
ne yapalım bizde gidip etek öpelim olur ben sana söyleyeyim etek öpersek bu stadda 15 Ağustosda maç yaparız seneyede şampiyon oluruz
istermisin bunlar için başkanının gidip etek öpmesini ben istemem. Geriside benim için boş şampiyon olmamışız stadımız gecikmiş zerre kadar umrumda değil
kendimiz yapıyoruz boyun eğmeden yapıyoruz biyat edenler utansın. @GökhanG