2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12859305 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Casillas gelse bizde başarılı olamaz ki. İyi defans arkasında iyi kalecilik yapar o
Haklısın ben yine Cech'i isterim  :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Renton

Essien 1.2 milyona panathinaikosa imza atmis
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Necmi

Hasan Arat çok övülüyor. Gerçekten de o kadar iyi mi gelse mesela iş yapar mı bu seçimlerde benim pek bilgim yok hakkında adamın..
şöyle söyleyeyim sahada kazanarak şampiyon olma umudun yoksa
birilerinin kıçını yalayarak şampiyon olmak istiyorsan Hasan Aratı başkan yaparsın el etek öpmeyi miğden kaldırırsa
zamanında dışlanmıştır. O zamandan beri kulüple ilişkisi yoktur. Bizim kongre yapımız
Değişmediyse Hasan Aratın başkan olma ihtimali yok. Birde bu yönetimi taraftardan uzak diye eleştiriyorsunuz ya birde Hasan Arat başkan olsun uzaklık nedir görün
Hasan Aratı kim olduğunu ne olduğunu bilmeyen genç nesil ister. Ha bir gerçekte varsa bu yönetim giderse bu stadı bir tek o bitirebilir :D başına bir kaza gelmeden
yoksa öyle forzanın desteklediği bir yönetim gelirse bu stad 2020 de bile bitmez :bandit: @Turcia

Çevrimiçi Samet Ç

Haklısın ben yine Cech'i isterim  :evillol:
Tolga Zengin Şenol'un elinde yerli Neuer olacak siz hala Cech falan diyorsunuz.

Çevrimdışı talha

Essien 1.2 milyona panathinaikosa imza atmis

Essien'den bir halt olmaz pili bitik adam o.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı murat_

Onder özen ya da x kisisi benim icin fark etmez.bu sisteme,profesyonellesmeye gectik diyorsun madem,sorarim şu soruyu  ozen gitti nerde aylardir sportif direktor?
bende diyorumki sportif direktorun getirdikleri ortada onsuz gelenler ortada hangileri basarili demekki bizim klube sportif direktor yaramiyor

Çevrimdışı Tolga

Tolga Zengin Şenol'un elinde yerli Neuer olacak siz hala Cech falan diyorsunuz.
Tolga zaten Neuer değil miydi :D :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

Madem bu kadar saçmalayacaklardı Bilic'in kalmasına tavdım ben
gelen gideni aratır her zaman ben biliçin ne olurssa olsun 1 sene daha devam etmesinden yanaydım son söylediklerinden sonra gitmesini istesemde şimdi düşündüğümde kalsın diyorum ama hatalarınıda birinin söylemesi lazımdı olmadı ve gitti yapacak bişey yok tüm beşiktaş camiası gelecek teknik direktörü bekliyor bakalım kim olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

Daha bugun konuştuk bunu,teknik direktorden once sportif direktor getirilmeliydi diye.getirmediler, yine rüzgâr bizi nereye gotururse biz de oraya gidiyoruz.

sportif direktör gelirse altın dokunuşmu yapacak

Çevrimdışı Efe

Tolga zaten Neuer değil miydi :D :D

tolga hepyer diğeri noyer :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı talha

Ya yapmayın gözünüzü seveyim bu kafaadan çıkın artık 90'lar gibi konuşuyorsunuz tabi ki oranın başına Sportif Direktör gerekli. Sportif Direktör'süz klüp mü kaldı dünyada? Yöneticilerin sırf ego tatmin etmek için getirdiği adamlarla mı oynayacağız biz?

Çevrimdışı Efe

yabancı teknik direktör gelecekse biliçi alsınlar nasıl olsa bonservisi elinde :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

bende diyorumki sportif direktorun getirdikleri ortada onsuz gelenler ortada hangileri basarili demekki bizim klube sportif direktor yaramiyor
Peki o zaman ben de diyorum ki madem sportif direktörluk sisteminden vazgeçildi, insiyatifi yonetim aldi ,transferlerin,basarinin ve başarısızligin da bizzat sorumlusu onlardır..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Ya yapmayın gözünüzü seveyim bu kafaadan çıkın artık 90'lar gibi konuşuyorsunuz tabi ki oranın başına Sportif Direktör gerekli. Sportif Direktör'süz klüp mü kaldı dünyada? Yöneticilerin sırf ego tatmin etmek için getirdiği adamlarla mı oynayacağız biz?
fener getirdi 3 ay sonra istifa eder  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Peki o zaman ben de diyorum ki madem sportif direktörluk sisteminden vazgeçildi, insiyatifi yonetim aldi ,transferlerin,basarinin ve başarısızligin da bizzat sorumlusu onlardır..
evt doğru fikret başkanda dedi zaten benim başarız diye bu sezon başarılı olacak mı göreceğiz başaramazsa stad için teşekkür eder seçimde gerekeni yaparız bu kadar basit
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı talha

Şenol ve ANÇ'nin eline mi bakacaz belki akıllarına şu isim gelirde alırlar diye?

Ya da biz allahın kulunun vasfına mı erecez şu altyapıda işleri mükemmelleştirelim diye?

Kusura bakmayın ama S.D. denilen şey bir Futbol klübünün belki de %50'si dir. Biz halen daha göremiyoruz bunu.

Aziz bile farkına vardı olayın. Biz halen daha yok o mu olcakmış yok bu mu olcakmış.

Çevrimdışı idil

O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı murat_

sportif direktorsuz klup olmaz katiliyorum ama suanki mevcut durumda olmuyor denendi olmadi ama keske daha profesyonel olsaydi sportif direktor onder ozen coook buyuk bir hataydi

Çevrimdışı talha

fener getirdi 3 ay sonra istifa eder  :D

Ama getirdi işte, Aziz bir yıl beklesin bekler gidecek Ali Koş her türlü S.D. ile çalışacak adamdır. O zaman bahanemiz ne olacak bizim?

Çevrimdışı Renton

Yine yalan olduk bizi bitirdiler be
See you in another life,brother.

Çevrimdışı talha

sportif direktorsuz klup olmaz katiliyorum ama suanki mevcut durumda olmuyor denendi olmadi ama keske daha profesyonel olsaydi sportif direktor onder ozen coook buyuk bir hataydi

Olmuyorsa bıraksınlar. Ben bunların aklına ya şu isim gelecek mi ya da managerler şu ismi önerecek mi diye bekliyecem.

Kıçı kırık Hurma bile fark attı resmen. Adamlar M'bi Fuch Danny nerde kaliteli adamlar var ilgilenir oldu biz halen daha yok T.D. gelsin bakalım yok bu olsun o olsun. Babel Tosic falan.

Çevrimdışı Necmi

bu haber 1903 iyice saçmalamaya başladı neye kime hizmet ettikleri belli değil casillas ne ya çocuklar güler buna
:alala: peki siz neden buraya ismini taşıyıp ona hizmet ediyorsunuz buraya bir link atıp kaç bin kişiyi o siteye yönlendirdiğinizi biliyormusunuz
ve o sitenin böyle sallama haber yapması için ona bu şekilde ne kadar güç verdiğinizin farkındamısınız onların bir suçu yok bu haberleri insanları sitelerine çekmek için yapıyorlar sizde gidiyorsunuz böyle olunca amaç yerine getirilmiş fayda sağlanmış oluyor atmasyon haberlere devam yani bunu onlar yapmıyor siz yaptırıyorsunuz  @sosyalkartal

Çevrimdışı Efe

Ama getirdi işte, Aziz bir yıl beklesin bekler gidecek Ali Koş her türlü S.D. ile çalışacak adamdır. O zaman bahanemiz ne olacak bizim?

ama olmayacak işte olmuyor sıkıntı çıkıyor 2 başlılık oluyor şuan buna hazır bir kulüp yok maalesef o yüzden zaman kaybı biran önce teknik ekip kurulup onların onayıyla futbolcu alınmalı zaman yok 15 ağustos ligler başlıyor  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Yine yalan olduk bizi bitirdiler be

kimse bizi bitiremez biz beşiktaşız bu kadar umutsuz olmayın herşey düzelecek  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı talha

:alala: peki siz neden buraya ismini taşıyıp ona hizmet ediyorsunuz buraya bir link atıp kaç bin kişiyi o siteye yönlendirdiğinizi biliyormusunuz
ve o sitenin böyle sallama haber yapması için ona bu şekilde ne kadar güç verdiğinizin farkındamısınız onların bir suçu yok bu haberleri insanları sitelerine çekmek için yapıyorlar sizde gidiyorsunuz böyle olunca amaç yerine getirilmiş fayda sağlanmış oluyor atmasyon haberlere devam yani bunu onlar yapmıyor siz yaptırıyorsunuz  @sosyalkartal

Haber1903'ü gram sevmem. Ama duyumlarında hep %100'ü sağlamış adamlardır.

Yani onlar diyorsa inanırım ben.