2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12843869 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı idil

şenol hoca olacak gibi ama ısınamıyorum bir türlü olmuyor. bu kadroyla yine harcanacak bir sene olacak dayanamıyorum artık. bile bile lades yapmayalım artık yalvarıyorum ya. avrupa da bizi finale götürecek hoca istiyorum lig bir şekilde olur.
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

ysariusta

• Ziyaretçi

Yd den daha kötüsü olabilir mi diyordum oluyormuş. Stadları batsın.
"Statları" derken. O stat Beşiktaş'ın stadı. Başkan bitince oraya yerleşmeyecek. Söylemek istediğinle söylediğinin arasında dağlar var diye düşünüyorum. Haddini aşan bir laf etmişsin.

Çevrimdışı Jukebox

2004'te takım dağıldıktan sonra takımın geri 5'lisinde gerekli hamleler hiç yapılmadı. Sürekli yetersiz futbolcularla oynadık. Sol bekimiz sağ bekimiz stoperlerimiz kalecimiz hep vasattı. Şaka gibi halen aynı hatta aynı sorunları yaşıyoruz. Defans hattından Pedro'yu çek, geri neyi kalır kiiiiii? Motta bomba, Ersan bomba, Atınç kısıtlı ama nispeten daha iyi, İsmail niye bu takımda, Serdar çok kısıtlı, Tolga Cenk için diyecek bir şey yok, Günay belli belirsiz. Yahu 1 tanecik adam yahu. 1 tane adam söyleyin şu bölge de oynayıp ta herkesin hemfikir olacağı kalitede olsun. Transfer olayında %100 başarı beklemek aptalca olur, birçok değişken var bilinemez ama şu bölgeye eli ayağı düzgün 1 adam alın artık yahu. Konuştukça sinirlerim bozuluyor.
Pedro iyi mi ?Bence oldukça kötü. Hantal,zayıf,top dağıtamıyor,pozisyon takip özelliğinin de çok iyi olduğu söylenemez.Ben Bizim geri 5'limiz hakkında olumlu yorum yapacak bir oyuncu bulamıyorum maalesef.
[ Son Düzenleme: 01 Haziran 2015, 23:33:01 Jukebox ]

ysariusta

• Ziyaretçi

Bu planla,vizyonla bu sene ilk 3'ü zor görürüz.İçimi çok fena karamsarlık sardı bugün yav.Daha 3 gün öncesine kadar Luceler,İlhanlar,İbolar,Zagolar,Metin Tekinler,Mbialar,Dannyler hayali kuruyorduk geldiğimiz nokta Tosic,Babel.OF OF.
Futbolu bırakan ne kadar adam varsa yazmışsın. İbo'dan ne bekliyorsunuz anlamadım. Benim hatırladığım tüm kariyeri boyunca 3 isabetli orta yaptı.

Çevrimdışı Fatih Berker

Şenol hocaya çok saygı duyuyorum hatta en büyük adaylardan bir tanesi ama Luce hayali kurarken Şenol hocayı getirtince insanı bir umutsuzluk kaplıyor.İnşallah bu işi başarır Şenol hoca.

Çevrimdışı Fatih Berker

Futbolu bırakan ne kadar adam varsa yazmışsın. İbo'dan ne bekliyorsunuz anlamadım. Benim hatırladığım tüm kariyeri boyunca 3 isabetli orta yaptı.
Hocam onlar teknik heyet için.Luce gelmediğine göre onlarda gelmez artık.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Yd den daha kötüsü olabilir mi diyordum oluyormuş. Stadları batsın.

Demekki YD nin Beşiktaş'a başkan olmasından daha kötüsü Federasyona başkan olmasıymış. Fikret Orman bir otelini stad şeklinde yaptırmışsa bir şey diyemem. Ama Şeref Bey stadı senin, benim, hepimizin  :tabe:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Deniz

Dengesiz kaleci, ilk macta da bugun oynadigi gibi oynasa rahat gecerdi turu..
Aynen yakti bizi.ilk mactaki rezil hakem de cabasi..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Dediğim gibi sezona başlamaya bile gerek yok böyle mantıksız işler yapılacaksa. Bunlara 50 milyon euro ver yine gidip Tosic Babel alıp gelirler kusura bakmasın hiç kimse stat yapıyorlar diye sineye çekemem ben.

ysariusta

• Ziyaretçi

Ya Luce'den de ben memnun değildim. Bi bekleyin daha bir transfer yapıldı. Birde şunu görmek lazım. Bu takımdan beğendiğiniz adamlarda "satılabilir" satılmalıdır da. Taraftar tepkisinden korkup Fernandes denen şaklabandan 8 milyon zarar ettik. Adam ön libero geldi 10 numara olarak gitti.  :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

Tek korkum Töre ve Demba'nın satılması içimde böyle bir his var eğer satılırsa bu adamlar o zaman .....

Çevrimdışı Orhan_

Pedro iyi mi ?Bence oldukça kötü. Hantal,zayıf,top dağıtamıyor,pozisyon takip özelliğinin de çok iyi olduğu söylenemez.Ben Bizim geri 5'limiz hakkında olumlu yorum yapacak bir oyuncu bulamıyorum maalesef.

"1 tane adam söyleyin şu bölge de oynayıp ta herkesin hemfikir olacağı kalitede olsun"

Herkesin hemfikir olmayacağını biliyorum Pedro konusunda. Aslında asıl mesele yukarda söylediğim şey. Pedro diğerlerine göre daha iyi geliyor bana  :ok:

Çevrimdışı Kadir G.

Bu isimlerle değil bu anlayışla yine 3. veya 4. olur bu takım. Birde stat bitince 3 yıl daha seçilirler etti 4 yıl. Minimum 4 yıl daha 3. lük. Diğerleri 25 kez olunca belki 2 tane hediye edilir.

Çevrimdışı Deniz

Bademi bosa beklemeyin.ben satir baslarini verim

1.tosicin aldigi ucreti yazacak tabi sallama 800.000 falan der muhtemelen.

2.luce olmuyor senol gelecek diyecek.

3.x memleketli bir oyuncuyla ilgileniyoruz.

4.babel iddialari ciddi takas düşünüyorlar .

5.iyi geceler minnoslarim
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek korkum Töre ve Demba'nın satılması içimde böyle bir his var eğer satılırsa bu adamlar o zaman .....
Eğer durumlar böyleyse varsın satılsınlar. Bu sene başarısız olup 3 kuruşa gideceklerine hemen gitsinler daha iyi. Hem yerine oynayacak olanlar takıma bir sene önceden ısınmış olurlar
Tek Büyük Beşiktaş

ysariusta

• Ziyaretçi

Sağdan soldan ne idüğü belirsiz adamların söyledikleri üzerinden kafanızı karıştıryorsunuz. Ben bu forumda bize hiç yalan söylememiş birinin defalarca Luce bitti dediğini biliyorum. Sizin inandığınız twetter gezginlerinden çok daha güvenilir biri benim için. Hiç hezeyan yaratmadım içimde. Bi sakin daha 2 ay var. Çok menajer haberi okuruz daha

Çevrimdışı talha

"1 tane adam söyleyin şu bölge de oynayıp ta herkesin hemfikir olacağı kalitede olsun"

Herkesin hemfikir olmayacağını biliyorum Pedro konusunda. Aslında asıl mesele yukarda söylediğim şey. Pedro diğerlerine göre daha iyi geliyor bana  :ok:

Yanlız tamam hantal çocuk ama top dağıtma ve müdahele konusunda bence ondan iyisi yok şuan ligde. Özellikle top dağıtma konusunda.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Renton

Bademi bosa beklemeyin.ben satir baslarini verim

1.tosicin aldigi ucreti yazacak tabi sallama 800.000 falan der muhtemelen.

2.luce olmuyor senol gelecek diyecek.

3.x memleketli bir oyuncuyla ilgileniyoruz.

4.babel iddialari ciddi takas düşünüyorlar .

5.iyi geceler minnoslarim
2,4,5 bankosu olanlar
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Kadir G.

Bari kimseyi almasalarda borç artmasa. Sermaye arttırımı yapa yapa kulübün içini boşalttılar paraları ersana ismaile pektemeke tosice yatırsınlar. Ceplerinden çıkmayınca kolay kolay harcanıyor çünkü.

ysariusta

• Ziyaretçi

Şenol hocaya çok saygı duyuyorum hatta en büyük adaylardan bir tanesi ama Luce hayali kurarken Şenol hocayı getirtince insanı bir umutsuzluk kaplıyor.İnşallah bu işi başarır Şenol hoca.
ikizler burcu musun sen?

Çevrimiçi Samet Ç

Eğer durumlar böyleyse varsın satılsınlar. Bu sene başarısız olup 3 kuruşa gideceklerine hemen gitsinler daha iyi. Hem yerine oynayacak olanlar takıma bir sene önceden ısınmış olurlar
Kim oynayacak işte gidip anadoludan topçu alırlar. Sen Töre'yi satıp bonservisini Dzudszsak'a veya Konoplynka'ya yatırırsan iyi iş yapmış olursun gidip Babel'i üç kuruşa almakla iyi iş yapmış olmazsın. Yönetimde bunu akıl edebilecek bir insan var mı bence yok olsa zaten Demba'yı devre arası elden çıkarıp free olacak Adriano'ya veya Pato'ya yönelirler hepsi boş adam hepsi başkanından amatör şubesinin yöneticilerine kadar.

Çevrimdışı Anıl

M'bia Trabzonspor'da.

RE-ZA-LET.

Çevrimdışı JoseDemba

Mustafa Çevik güvenilir midir yoksa sallıyormu ? Glen Johnson an meselesi demiş
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Tolga

Mbia gitmiş valla Trabzon'a yazık oldu.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Mustafa Çevik güvenilir midir yoksa sallıyormu ? Glen Johnson an meselesi demiş
Kim için ? Bizim içinse kolpadır.