2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12840360 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Süleyman Hurma Beşiktaş haberleri çıktığında bizim taraftar her zaman olduğu gibi duygusal davrandı ve istemedi. Adamın Trabzondaki ilk icraatı M'bia. Şimdi de Fuchs'u istiyorlarmış. Geçen sene taraftar istemedi diye gönderilen Yalçın'ın bu sezonki performansı da ortada. Aynen devam :)
Onu hurma degil para getiriyor anilim.parayi veren dudugu calar.ts bizden beter olacak.her sene 20 transferle bu cark donmez.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Fatih Berker

Bizim de acil Mbia'ya teklif götürmemiz lazım.Şenol Hoca Mbia'yı istemeyecek değil ya.

Çevrimdışı Deniz

Valla ne zaman iyi şeyler düşünmeye çalışsam aklıma ANÇ ve o müthiş futbol yönetimi geliyor. Onlar giderse bu seferde Serdar Adalı ve onun ondan da müthiş finansal yönetimi geliyor insan ister istemez daralıyor.

Ne diyeyim abi Tosic ve Babel bize layık gördükleri adamlara bakın. Şenol'a sen ne diye transfer yaptırırsın? Getireceksen getir adamı. Transferi ona yaptırmak zorunda değilsin. İlla gertireceksin yani adamı. ANÇ bu klübün kanseridir.
Tranafee sartlarina bakmak lazim.mesela pektemek vs babel takasini yaparlarsa abartmiyorum messi gelmis kadar sevinirim
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Onu hurma degil para getiriyor anilim.parayi veren dudugu calar.ts bizden beter olacak.her sene 20 transferle bu cark donmez.
Tamam da Deniz abi, Trabzon 2 milyon verebiliyorsa biz de verebiliriz ? Pektemek'in 1.7 aldığı yerde M'bia da bi zahmet 2 milyon alsın

Çevrimdışı Tolga

Tamam da Deniz abi, Trabzon 2 milyon verebiliyorsa biz de verebiliriz ? Pektemek'in 1.7 aldığı yerde M'bia da bi zahmet 2 milyon alsın
Aynen öyle mesela sadece para değil Mbia yıllık 2 m euroya burada çok rahat oynar Ts ile görüştüğüne göre.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Tosic, Sırp. Ülkesinin en büyük takımlarından Kızılyıldız ile 50 küsur maça çıktı. Orada pozisyon oyunları oynandığından stabil bir oyun oynaması normal.

Tosic'in en fazla forma giydiği takım Gençlerbirliği (94). Sonra Sochaux (40)

Yani İngiltere gördü (OPR- 5 maç) İspanya gördü (2 maç), Almanya gördü (32 maç) Geçiniz! -Hiçbirinde tutunamadı.-

Bunlarda önemli değil. Şu kısım önemli.

Sağ bekin atletik değil. Hücumlarda çıkışları problemli. Çizgiye inemez; öyle Caner gibi çizgiye inmeden adamın kafasına ortalarda açamaz.

Sol bekin aynı şekilde (Motta) savunma arkasına sarkmaz, müthiş ortalar açamaz ve atletik değil. Arada sürpriz şutları ve gününde olursa da savunmada ki agresifliği dışında ön plana çıkan bir özelliği yok.

Şimdi sen hangi akla hizmet atletik olmayan, hücum çıkışları sıkıntılı, ağır bir Tosic'i transfer ediyorsun?

Motta / Tosic hangisi hücumcu. Geriden top çıkarırlar mı? Ancak 3.bölgeye top atarlar. Peki, bunu Caner kadar yaparlar mı?

E o zaman ne halt yemeye aldınız bunu? 

Sol stoper oynayacaksa kontratını uzattığınız bir Ersan var.(1)

Millonarios kariyerinin yarısından fazlasını sol stoper oynamış bir Pedro var.(2)

Atınç Nukan var.

Bir de -benim hiç umudum yok; defalarca izledim- Milosevic var. Hem sağ; sol stoper oynar.

Ben size söyleyeyim Tosic'in stoper performansı bunlardan iyi filan değil. En azından Beşiktaş seviyesinde değil. Ki gerekli olan bu.

Aldıktan sonra satamayacağın; piyasası olmayan bir oyuncu olduğunu söylemem bile gerek yok.

Hayırlı olsun.  :s20:

Çevrimdışı ozan062

babel denen herifle tosici begenen bu topluluk beni cok ama cok rahatsız ediyor
anadoludan topcu alıyoruz gozuyle bakacaksınız olaylara bu kadar basit
bu sebeble hayırı basıcakken
"bu kosullarda" iyi transfer deniliyorya deliriyorum arkadas
sen eldeki ismailleri mottaları yollarsın alırsın bu adamı anlarım
ama sen eldekileri cogaltırsan daha onları yollamamısken

artııı
scout denen bi olusum vardı ve baskan trilyonlarca dakika adam izliyordu
ama sonucu gorduk işte siz boyle bir baskana ve onun ekibine layıksınız...

sanki bu tosicin talipleri coktuda hemen kaptık tobeee
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Türkay

Trabzon'un Mbia'yı 2 milyon euro'ya oynattığı ülkede Tosic transferi başarısızlıktır bence.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı idil

haklı olarak her başlıkta kara bulutlar esiyor. geleceğe umutla bakmamız engellendi resmen, bu sezonu hiç unutmayacağım.
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Renton

Senol Gunes hayirli olsun bugun kesinlesti
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

hiç bir zamanda olamaz zaten ben Mustafayla değerlendirmiyorum sadece Denizin söylemesine örnek verdim
ömer kesinlikle çöp Beşiktaşa neleri yakıştırıyorsunuz anlamıyorum bak kendin söylüyorsun yedek diye sor kendine o zaman madem yedekken bu kadar gol atıyor bunu ilk onbirde oynatmayan hocaların aklından zorumu var neden oynatmıyorlar çünkü oynayamaz mustafa kadar bile gol atamaz diri takım karşısına çıkartınca zaten on dakikada biter ondan sonra unut gitsin
ya burda o kadar çıplak gözle maçını seyrettim millet bunu yürüyerek geçiyor boşunamı oynatmıyorlar sanıyorsun yada boşunamı gönderdiler  @Serhat Akkaya
Ben pektemekle karşılaştırıyorum abi yoksa ben de beşiktaş'ın adamı olmadığının farkındayım. Demek istediğim Pektemek bu takımda bu kadar süre alıyorsa Ömer fazlasıyla alır.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Fatih Berker

Luce'nin gelmemesi değil de Mbia'nın Trabzon'a gitmesi ciğerimi yakar.NET.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

babel denen herifle tosici begenen bu topluluk beni cok ama cok rahatsız ediyor
anadoludan topcu alıyoruz gozuyle bakacaksınız olaylara bu kadar basit
bu sebeble hayırı basıcakken
"bu kosullarda" iyi transfer deniliyorya deliriyorum arkadas
sen eldeki ismailleri mottaları yollarsın alırsın bu adamı anlarım
ama sen eldekileri cogaltırsan daha onları yollamamısken

artııı
scout denen bi olusum vardı ve baskan trilyonlarca dakika adam izliyordu
ama sonucu gorduk işte siz boyle bir baskana ve onun ekibine layıksınız...

sanki bu tosicin talipleri coktuda hemen kaptık tobeee
Tosic'e karşı çıkanların en önemli argümanı da bu ki ben de bunların içerisindeyim. Sen eldekileri gönderirsin Tosic'i alırsın anlarım ama elinde bir alt lige kiralık olarak gönderdiğimiz oyuncumuz dahil 3 tane sol bek var biz üstüne bir 4.sünü alıyoruz ki hiç birinden aman aman süper diyemiyoruz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tosic, Sırp. Ülkesinin en büyük takımlarından Kızılyıldız ile 50 küsur maça çıktı. Orada pozisyon oyunları oynandığından stabil bir oyun oynaması normal.

Tosic'in en fazla forma giydiği takım Gençlerbirliği (94). Sonra Sochaux (40)

Yani İngiltere gördü (OPR- 5 maç) İspanya gördü (2 maç), Almanya gördü (32 maç) Geçiniz! -Hiçbirinde tutunamadı.-

Bunlarda önemli değil. Şu kısım önemli.

Sağ bekin atletik değil. Hücumlarda çıkışları problemli. Çizgiye inemez; öyle Caner gibi çizgiye inmeden adamın kafasına ortalarda açamaz.

Sol bekin aynı şekilde (Motta) savunma arkasına sarkmaz, müthiş ortalar açamaz ve atletik değil. Arada sürpriz şutları ve gününde olursa da savunmada ki agresifliği dışında ön plana çıkan bir özelliği yok.

Şimdi sen hangi akla hizmet atletik olmayan, hücum çıkışları sıkıntılı, ağır bir Tosic'i transfer ediyorsun?

Motta / Tosic hangisi hücumcu. Geriden top çıkarırlar mı? Ancak 3.bölgeye top atarlar. Peki, bunu Caner kadar yaparlar mı?

E o zaman ne halt yemeye aldınız bunu? 

Sol stoper oynayacaksa kontratını uzattığınız bir Ersan var.(1)

Millonarios kariyerinin yarısından fazlasını sol stoper oynamış bir Pedro var.(2)

Atınç Nukan var.

Bir de -benim hiç umudum yok; defalarca izledim- Milosevic var. Hem sağ; sol stoper oynar.

Ben size söyleyeyim Tosic'in stoper performansı bunlardan iyi filan değil. En azından Beşiktaş seviyesinde değil. Ki gerekli olan bu.

Aldıktan sonra satamayacağın; piyasası olmayan bir oyuncu olduğunu söylemem bile gerek yok.

Hayırlı olsun.  :s20:
Genç adamlara yönelip onları parlatıp satacağız deniyordu. Şimdi 30 yaşında bizden sonra piyasası olmayacak bir adamı 1.opsiyon olarak alıyoruz. Kimse çıkıp bu yazının altına uefa kısıtları filan demesin geleceği düşünüp 1 milyon euro fazla verilip çok daha katkı sağlayabilecek ve soru işareti yaratmayacak bir adam alınabilirdi. Yine günü kurtarıyoruz sonra elimizdeki bi sürü çöple bu borçlar neden böyle arttı bu stat niye bitmiyor diye söylenip duruyoruz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı blackeagle35

Tosic,Motta,İsmail üçüne toplamda 3 milyon avro civarı para verilecek..Üç tanesinden hangisi tam olarak ihtiyacımızı karşılayacak,hiçbiri..Bu planlama işi çok sıkıntılı bizde..Olur iyi bir sol bek alırsın Tosic'i mevcut kuralda..Tosic fena oyuncu değil kabul ancak direk sol bek çıkmaz..As sol bek olarak düşünülüyorsa Motta'dan az para alması yine planlama hatası..Maxi yedeği Serdar,Caner yedeği Tosic bunlar olur..

Çevrimdışı Renton

Tosici stoper oynatmak için almıştır şenol hoca.Belluschide imzalamadı daha oda gelir büyük ihtimal
See you in another life,brother.

Çevrimiçi Samet Ç

Şimdi de Mesut Hoşçan'ı tebrik ettiler hadi Dursun'u da tebrik edin  :kop:

Çevrimdışı Paolo Maldini

hadi tamam tosici bir şekilde kabul ettik tamamda sağbeke kesinlikle maxi pereira gerekiyor artık başka birisini getirip bunla idare ederiz filan demesinler.Biz iki sene free adamlarla takılacaktık herhalde bu olay seneyede geçerli olmalı seneye euro2016 var beleş adam alamazsın bu sene adam gibi takımdaki delikleri kapatmalıyız.Ayrıca mbia ts'ye giderse çok net ağlarım.Ts alabiliyorsa hayli hayli alırız :s20: :s20:

Çevrimdışı Fatih Berker

Ulan şimdi Şenol hoca da Tolga'yı göndermez ya kaleci de gelmez.Hay  :s20:

Çevrimdışı talha

Eğer M'bia cidden 2M'e falan gidiyorsa ve biz şuan bu adam 1.8M civarında bir teklifte bulunamıyorsak bilmiyorum ama...

Bari gidin şu Rus çocuğu getirin profilini izledim biraz yükselen bir grafiğe sahip Rusya gibi kısır bir ülkede bile yaptıkları belli.

Ama tabi o da olmayacak çünkü Şenol ve ANÇ yöne gider de Lawal'ı falan getirir. Artık komedi resmen.

Şenol'a transfer yapıtırıyruz. Güya F.D. getireceğiz dediniz sene başından beri oyaladınız durdunuz.

Beşiktaş sizin ego kasma yeriniz değil. Olayı ya profosyonellere bırakın ya da terkedin gidin orayı.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sağ bekte üç senedir günü kurtarıyoruz. Sol bekte yine günü kurtarmak için bir hamle yapıyoruz. Tüm bunlar olurken Sezer Öztürk, Enaramo gibi adamları tek maç oynatmayıp parasını verip kiraya gönderiyoruz. Mustafa Pektemek ve Ersan'la sözleşme yeniliyoruz. Sonra biz niye günü kurtarıyorsunuz adam gibi birisini alın dediğimiz de de para yok deniyor. Para var ama sen doğru düzgün kullanamıyorsan bundan bize ne. Bunun gibi çöpe atılan paralara takımın çok kritik yerlerine nokta transferler yapılabilirdi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Lucescu bu kadar dillendirildikten sonra Şenol Güneş'de olmazsa şubeyi kapatıp gidelim bence. Yine ülkeyi ve futbolcuları tanımayan bir adam getirilecek ve yine seneleri kaybedeceğiz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sağda solda bakıyorum millet sıkıntıyı parasızlık zannediyor.Asıl sıkıntı futboldan anlamayan yönetim.Bu yönetime arap sermayesi bağla yine gider takımı çöplüğe çevirir.
Doğru tespit.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Factatum

Hep aynı transfer hataları! Belli ki, ortada yönetici zaafiyeti ve koordinasyon bozukluğu var. Zaten Önder Özen de bu yüzden istifa etmemiş miydi?

Kimsenin günahını falan almak istemem. Ancak insan başka şeylerden şüphelenmiyor değil!

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hep aynı transfer hataları! Belli ki, ortada yönetici zaafiyeti ve koordinasyon bozukluğu var. Zaten Önder Özen de bu yüzden istifa etmemiş miydi?

Kimsenin günahını falan almak istemem. Ancak insan şüphelenmiyor değil!
Bizim bilmediğimiz pek çok şey dönüyor. Şeffaf değiliz diğer takımlar şeffaf mı hayır onlar daha kötü belki ama bir şekilde başarı elde ediyorlar biz de bu da olmayınca durum kötü bir noktaya gidiyor.
Korku akıl katilidir.