@Necmi abi ben golcüyü attığı gol sayısına göre değerlendiririm. Ömer son üç sezonda, ki geçen sezon çoğu zaman hatta hep yedekti 26 gol 10 asist yapmış bizim çok koşan Mustafa Pektemek ise 10 gol 6 asist yapmış. Devamlı sakatlanması cabası. Şimdi senin değerlendirmene göre Mustafa'yı sahaya seyirci olarak bile almamak lazım
Ömer'in de Mustafa Pektemek gibi hep sonradan oyuna girdiğini de hatırlatmak isterim. Hiç bir zaman ilk 11 oyuncusu olmadı.
hiç bir zamanda olamaz zaten ben Mustafayla değerlendirmiyorum sadece Denizin söylemesine örnek verdim
ömer kesinlikle çöp Beşiktaşa neleri yakıştırıyorsunuz anlamıyorum bak kendin söylüyorsun yedek diye sor kendine o zaman madem yedekken bu kadar gol atıyor bunu ilk onbirde oynatmayan hocaların aklından zorumu var neden oynatmıyorlar çünkü oynayamaz mustafa kadar bile gol atamaz diri takım karşısına çıkartınca zaten on dakikada biter ondan sonra unut gitsin
ya burda o kadar çıplak gözle maçını seyrettim millet bunu yürüyerek geçiyor boşunamı oynatmıyorlar sanıyorsun yada boşunamı gönderdiler
@Serhat Akkaya