2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12843035 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı rawen54

Canerin isabetli orta sayisindan sonrasini okumadim..o nedir oyle motta +tosic bir csner etmiyor

Ama Caner coğu maçta sol acık oynadı.. Böyle karsılastırma olmaz

Çevrimdışı Tolga

Tosic hayirli olsun insallah basarili olur bi tane daha tecrubeli bi defans almamiz lazim şenol guneste bursayla vedalasti bize yakin
Şenol Güneş gelecek gibi zaten başka bir alternatif yok çünkü kupa finalinden sonra açıklanır herhalde :)
[ Son Düzenleme: 01 Haziran 2015, 20:01:33 Tolga_ ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Ama Caner coğu maçta sol acık oynadı.. Böyle karsılastırma olmaz
Caner sol acik cok nadir oynadi genelde bekti
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Şenol Güneş gelecek gib zaten başka bir alternatif yok çünkü kupa finalinden sonra açıklanır herhalde :)
bursanin teklifini geri cevirdi ve mukavele olmadan maca cikacak kupayi kaldirip besiktasa transfer olacak gibi gorunuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Samet Ç

Demba ve Töre kalsın başka bir şey istemiyorum

Çevrimdışı Fatih Berker

Şimdi beyler Luce kesin olmadı mı?

Çevrimdışı EagleForce

-düşünsenize gs maçı durum 0-0 dakika 60 olcayın yerine babelin girmesini mi tercih edersiniz yoksa pektemeğin mi? cevapları alalım lütfen

Sorun Olcay'in ilk 11de sahaya cikip 60. dakikaya kadar sahada olmasi   :lol:

Her sene ayni sey. Gecen yilda o kadar soylendi az transfer yapin ama ilk 11'e adam alin diye. Gerektiginde iyi yedek olur diye cogu siradan transfer savunuldu burada. Sonuc sampiyonluk macina cikariz dedigin macin sonunda 10 puan fark. Gorunen koy kilavuz istemez. Bu yonetimin transfer anlayisiyla herhangi bir basari mucize. 

Çevrimdışı talha

Futbol şubesinin başına futbolu cok iyi bilen birini getirmedigimiz sürece biz ne kadar isyan edersek edelim boş.. Zorla birini getirelim diyorsan altinsayi getirelim ,yapilacsk en dogru is bu olur..

Yanlız bu adamın Şenol Güneş'İn talimatıyla getirildiğine inanıyorum. ANÇ'de sırf benim dediğim olsun diye getirdi bu adamı. Ah aaaaah  :s20:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Efe

Demba ve Töre kalsın başka bir şey istemiyorum
3 sene daha sözlemeleri var hic bir yere gidemezler 20 şer milyon euro veren cikarsa belki verir yonetim yoksa burdalar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

bursanin teklifini geri cevirdi ve mukavele olmadan maca cikacak kupayi kaldirip besiktasa transfer olacak gibi gorunuyor
:tabe: :tabe:
Kesin diyemem ama olmayacak gibi gözüküyor :)

Çevrimdışı EagleForce

Caner sol acik cok nadir oynadi genelde bekti

Adam buyuk takimin sol beki gibi sol bek. O kadar bindirme yapip skora etki edince bizim sol beklerin yaninda sol acik gibi geliyor.

Çevrimdışı Efe

olmadi gibi gorunuyor umutlar azaldi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Samet Ç

3 sene daha sözlemeleri var hic bir yere gidemezler 20 şer milyon euro veren cikarsa belki verir yonetim yoksa burdalar
ikisine paket olarak 20 verseler yine satmasınlar bizim yönetim gider Demba'nın yerine abuk subuk bir adam alır gelir bu takımın vazgeçilmezleri bu adamlar.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada fener Spaletti ile görüşüyormuş

Çevrimdışı Fatih Berker

O zaman Kupa finalinden sonra Şenol hoca geçer takımın başına.

Çevrimdışı Deniz

Yanlız bu adamın Şenol Güneş'İn talimatıyla getirildiğine inanıyorum. ANÇ'de sırf benim dediğim olsun diye getirdi bu adamı. Ah aaaaah  :s20:
Orasini bilemem ama sportif direktör ya da furbolu iyi bilen bir yonetici sart.herkesin de bildigi gibi senol güneşe herseyi yaptır transfer yaptirma.ona ver hazir ksdroyu max verim alir ama is transfere gelince basarili degil..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

ikisine paket olarak 20 verseler yine satmasınlar bizim yönetim gider Demba'nın yerine abuk subuk bir adam alır gelir bu takımın vazgeçilmezleri bu adamlar.
satmazlar bulamazlar cunku zaten onlarda istemiyordur gitmek hele demaba ba burayi seviyor torede ilk bi sıkıntı yaratiyor sonra donuyor kalacaklar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Samet Ç

iyi bari prodl çöpünden kurtulduk watforda gitmiş.  :)

Çevrimdışı Tolga

iyi bari prodl çöpünden kurtulduk watforda gitmiş.  :)
:biggrinking: :biggrinking:

Çevrimiçi Samet Ç

:biggrinking: :biggrinking:
birde prodl olmadı diye yerine tosici almışlarsa vay halimize ben en kötü britos bekliyorum ama  :bandit:

Çevrimdışı Efe

O zaman Kupa finalinden sonra Şenol hoca geçer takımın başına.
bursanin teklifini geri cevirdigine gore bize %90 imzayi atti hayirlisi olsun diyelim luce olsa herkes bi oh cekecekti ama şenol hocada bu takimi toparlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı talha

Orasini bilemem ama sportif direktör ya da furbolu iyi bilen bir yonetici sart.herkesin de bildigi gibi senol güneşe herseyi yaptır transfer yaptirma.ona ver hazir ksdroyu max verim alir ama is transfere gelince basarili degil..

Sorma urada kaç kere söyledim Şenol'U getirceksen önce S.D.'yi getireceksin sonra Şenol'u getireceksin. Al kaldık Babel'e Tosic'e.

Fener bile Aziz olmasına rağmen daha kurumsal davranıyorlar. Adam tüm lafları yuttu o bile başarabildi. Biz ise halen daha yönetici egosu kasıyoruz.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

birde prodl olmadı diye yerine tosici almışlarsa vay halimize ben en kötü britos bekliyorum ama  :bandit:
Britos alınsın bari aynen benim beğendiğim bir oyuncu Tosiç ile beraber oynarlar :D

Çevrimdışı murat_

Oncelikle uslubunu duzelt doğru duzgun sor dogru duzgun yanitlayalim sonra o soyledigin laflarin altinda kalir utanirsin.yönetim ismail er araciligi ile haber yaptırıyordu once haberi yaptirip sonra yalanliyorlardi hatta ismail de bunlari tehdit etti ,internete tapeleri de kondu ismail de mahkemede gidip ifadesini verdi.tapeleri okumak istiyorsan gidip bir arastirma yaparsin ona da sen zahmet et.
uslup mu  :ok: ikimizinde ayni seyden bahsediyor olmasi ne guzel

Çevrimdışı Fatih Berker

Sportif direktör adaylarımız var mı peki? Yabancı biriyle anlaşıldı deniyordu en son.