Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu sezon güzel geçecek bir yandan stat bir yandan transfer
Babel o gün o twiti atmasaydı bugün zaten bizimle adı geçmesi çok zordu , o twit kariyerini alt üst etmiş çok yetenekli bir oyuncu aslında.Ama ben Franconun değilde İsmailin gönderilmesi taraftarıyım.
Babel açıklama yapmış Beşiktaş ve gs ile gorusuyorum demiş
Sana yeni bir görev yüklemek gerekiyor @SDemirsoy Bir dönemi senin Süzere çıkıp çıkamayacağını tartışmakla geçirdik ne zaman çıktın ondan sonra insanlarda bir boşluk oluştu. Bugün forumda çıkan tartışmaların büyük sorumlusu sensin kanaatimce
hoaydaaa nerden çıkardın abi @Serhat Akkaya
Takık olsam hissederdin. Hissettiririm, sormazsın dahi.
Hangi tweet abi?
O gerilimi ve stresi alıyordu senin Süzer maceraların şimdi herkes boşlukta
yeni hedef ne olabilir ki
Saat kulesi?
aslında dolmabahçe minaresi hedefimde vardı ama bakalım hayırlısı
uzun zamandır orası benim hedefimde bir istanbul yaptığımda müezzinle bir çay içmeyi düşünüyorum o açıdan foto gelmedi şimdiye kadar.
istanbul müftülüğünü araya sokup izin almam lazım abi
bir minare için İstanbul müftülüğü biraz fazla değil mi ? Bari Beşiktaş müftülüğünden izin alınsa
de jong un da sözleşmesi bitiyor.http://www.transfermarkt.com.tr/nigel-de-jong/profil/spieler/4672veli sakat olduğu zamanlarda veya veliyi kesebilirse ?edit: britosu kaçırmayız umarım
(Küfür Yasak)₆ spor'un haberine göre Liverpoolda sözleşmesi biten Glen Johnson'la ilgileniyormuşuz