2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12855393 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

İyi seneye yönetime sövmeyin de şu laflarınızı unutup da yok bunlar gitti babeli getirdi diye de neyse ben imza attığı günden itibaren protestolara başlıyorum çünkü böyle transferler yapacaklarsa stad falan dinleyemem ben
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı sosyalkartal

valla babeli beğenmeyen adam izlememiştir balotelli her sene 15 gol atamıyor alsak owww denirdi babel çok kaliteli bir oyuncu kumaşı sağlam kötü golü yok kaleyi gördümü sert isabetli şutu patlatır biz de töre haricinde kaleye şut atan adam yok çok iyi bir transfer
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Babelin Türkiye ligi istatistiği, Her iki maçtan birinde skora ama gol ama asist olarak katkısı olmuş.

Olcay şahanın istatistiği de bu şekilde.

Ama biz olcay şahandan neden memnun değiliz? Çok top eziyor, dribbling yok, uzaktan şut yok, kısacası tekniğin t si yok.

Buna rağmen beşiktaş istatistiği bu.

Bunu babel yapamaz mı? bence alasını yapar.
Babel iyi bir antrenörün elinde çok iş yapar. Bilic'in sisteminde bu kadar etkin olamazdı belki ama Şenol Güneş gelirse çok verim alacaktır.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı kaanzor

Babel, Pereire,  Tosic ve Şenol hoca hayırlı olsun rüyamda gördüm 2 tanede orta saha gördüm ama hangisi olacağı kesin değil sonraki rüyalarda  :evillol: :evillol:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı talha

ANÇ sırf itibarımız sallanmasın diye inadına getirecek Şenol û şu transferlerin onun işi olduğu o kadar belli ki kanser gibi adam bu kadar sığ yaklaşılır mı anlam veremiyorum ah ah
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Alper1903

ANÇ sırf itibarımız sallanmasın diye inadına getirecek Şenol û şu transferlerin onun işi olduğu o kadar belli ki kanser gibi adam bu kadar sığ yaklaşılır mı anlam veremiyorum ah ah

Senol gunes eger gelip de sampiyon yapamazsa o zaman seyret sen olaylari

Çevrimdışı ff19

bu arada bi lucescu yorumu da ben yapayım.
boşuna heveslenmeyin kartallar. gelmeyecek kendisi kaldı ki gelme ihtimali varsa bile gelmemeli bence. çünkü seneye bilic kalsaydı dahi şampiyon olacaktık rahat olun. şu anda şenol güneş veya mustafa denizli gayet yerinde tercihler olur. transferleri de kendilerinden gelen görüşlere göre yapılacak. zaten 2 gün sonra kupa finalinden sonra medyaya göre şenol güneş takımda olacak. kadroyu genişletip ( hem uefa hem kupa hem lig ) ideal 11ler için çalışması yeterli olacak zaten şenol güneş farklı bir sistem ortaya koyacağını sanmıyorum. yapacağı tek değişiklik hücum anlayışını değiştirmek olur. seneye de uefada çeyrek veya yarı finale kalırsak gayet güzel olur. ve madem sözleşmesi bitmiş mert günokla görüşülebilir hoca olmadan da .
[ Son Düzenleme: 01 Haziran 2015, 12:10:38 ff19 ]

Çevrimdışı Deniz

Babel vs danny dersen 1000 kare danny derim ama alinamiyorsa babele razi olurum
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Alper1903

Lan herkes ayni seyi konusuyo herkes farkli yerinden anliyo

Çevrimdışı ebabil

Artık Şenol hocaya kilitlenelim bence ,Metin hoca da sportif direktör . :D

bu fotoya hastayım ya "sen ayaksın olm" der gibi bakıyor güneş  :evillol:

Çevrimdışı Burak Akay

Babel 3 tane olcay eder net olcay bu kadar katkı sağlıyorsa babel iki katını yapar izledik olcayı attıgı kadarının 3 katınıda sacma sacma kacırdı cok top ezdi yetenek falan sıfır halada ısrar ediyorum 10 numaralı formanın alınması şart o adamdan hatta şuanda giyecek bi adam bile yok 10 numarayı bırakın boş kalsın
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı forzatunga

Babelin Türkiye ligi istatistiği, Her iki maçtan birinde skora ama gol ama asist olarak katkısı olmuş.

Olcay şahanın istatistiği de bu şekilde.

Ama biz olcay şahandan neden memnun değiliz? Çok top eziyor, dribbling yok, uzaktan şut yok, kısacası tekniğin t si yok.

Buna rağmen beşiktaş istatistiği bu.

Bunu babel yapamaz mı? bence alasını yapar.

aynen oyle, ben her izleyişimde aynı şeyleri düşündüm tabi o zaman yabancı sınırlaması vardı.Şu an yok ve yapılabilecek en optimum transfer.

Çevrimdışı ff19

de jong un da sözleşmesi bitiyor.
http://www.transfermarkt.com.tr/nigel-de-jong/profil/spieler/4672

veli sakat olduğu zamanlarda veya veliyi kesebilirse ?

edit: britosu kaçırmayız umarım
[ Son Düzenleme: 01 Haziran 2015, 12:16:09 ff19 ]

Çevrimdışı mellfred

babel iyidir. kasımpaşa'dakinden daha efektif oynarsa akar o kanat. diğer tarafta da töre ve  arkasında maxi ile maymun eder rakip bekleri. ortalardan da tolgay ve  sosa şut şansını  çok daha fazla bulurlar.

Çevrimdışı ahmetx

Babel o gün o twiti atmasaydı bugün zaten bizimle adı geçmesi çok zordu , o twit  kariyerini alt üst etmiş çok yetenekli bir oyuncu aslında.Ama ben Franconun değilde İsmailin gönderilmesi taraftarıyım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Beğenmedim üslubunu.

Çevrimdışı Alper1903

Çevrimdışı SDemirsoy

kullandığın usluba dikkat et

Çevrimdışı ahmetx

soldan tosiç ve babel sağdan maxi ve töre anasını ağlatır rakip defansların.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

soldan tosiç ve babel sağdan maxi ve töre anasını ağlatır rakip defansların.
bu sezon güzel geçecek bir yandan stat bir yandan transfer  :D

Çevrimdışı Burak Akay

Babel açıklama yapmış Beşiktaş ve gs ile gorusuyorum demiş
İyi Günde Kötü Günde

Hayirdir bana mi takiksin?

Takık olsam hissederdin. Hissettiririm, sormazsın dahi.  :ok:

Çevrimdışı ahmetx

burayı lise bahçesi zannettin galiba burada üslup her şeyden önemli lütfen ..

Çevrimdışı Deniz

de jong un da sözleşmesi bitiyor.
http://www.transfermarkt.com.tr/nigel-de-jong/profil/spieler/4672

veli sakat olduğu zamanlarda veya veliyi kesebilirse ?

edit: britosu kaçırmayız umarım
Dejong veliyi samurai gibi keser :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Babel açıklama yapmış Beşiktaş ve gs ile gorusuyorum demiş

Gs salça olmadan bitmeli bu transfer. Gs ile yarışamayız şu koşullarda.