2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12859648 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Rekabet ortamına girelim istemem açıkçası.Ne kadar başarılı olursak olalım hiç istemem.Bizim klüp olarak diğer klüplerin gözünde iyi bir imajımız var bakmayın tinerci,arabacı,ağlak dediklerine.Onlar da içten içe sempati duyuyorlar Bjk taraftarına ve takımına.

Çoğundan duyarsınız biz şampiyon olamazsak Bjk olsun laflarını veya avrupada falan desteklerler bizi.Çünkü takım-taraftar ilişkisi en kuvvetli bizde.

Taraftar Sayısı/Başarı diye bir oran hesaplansa klüpler için açık ara birinci oluruz.Bu da ister istemez böyle bir camia'yı sempatik yapar.Gs-Fb gelecek 20 yılda 3 şampiyonluk alsın bakalım ortada taraftar namına bir şey kalıyor mu,insanlar maça geliyor mu?Bizde geliyor işte,gelmeli zaten olması gereken bu.

Çevrimdışı Alper1903

Rekabet ortamına girelim istemem açıkçası.Ne kadar başarılı olursak olalım hiç istemem.Bizim klüp olarak diğer klüplerin gözünde iyi bir imajımız var bakmayın tinerci,arabacı,ağlak dediklerine.Onlar da içten içe sempati duyuyorlar Bjk taraftarına ve takımına.

Çoğundan duyarsınız biz şampiyon olamazsak Bjk olsun laflarını veya avrupada falan desteklerler bizi.Çünkü takım-taraftar ilişkisi en kuvvetli bizde.

Taraftar Sayısı/Başarı diye bir oran hesaplansa klüpler için açık ara birinci oluruz.Bu da ister istemez böyle bir camia'yı sempatik yapar.Gs-Fb gelecek 20 yılda 3 şampiyonluk alsın bakalım ortada taraftar namına bir şey kalıyor mu,insanlar maça geliyor mu?Bizde geliyor işte,gelmeli zaten olması gereken bu.

Kucuk eniste gozuyle bakiyolar bize. Her yerde daima "Guclu" olanla rekabete girilir, guclu gecilmeye ugrasilir. Surunun lideri mevzusu yani. Simdi "besiktas sempatik takim yeağğ" derler, en ufak futbol konusunda o "besiktas kim yeağğ" olur, ki su anki durum da aynen bu. Biz futbol takimiyiz, sivil toplum orgutu degil o yuzden rekabet besiktasin genlerinde var. Ayrica Besiktas'in heybetli hali 80'lerde 90'larda kalmis. Besiktas, o anlatilan sasali heybetli gunlerine donmek istiyorsa (hic sanmiyorum bu yolda aynen devam edecek) imaji toparlayip "guclu" konumuna gecmeli. Bu da bu devirde kupayla, basariyla oluyor. Yoksa kaale alinmayan, "sempatik" takim olarak devam eder, trabzonla bursayla kapisir.

Çevrimdışı Sarp

Günaydın güzel insanlar!
Bu Gökhan Töre haberleri doğru mu?
İhtarname çekti diye satış listesine kondu 7-8 mil. euro ya fener istiyor diye

Çevrimdışı Çağrı

Günaydın güzel insanlar!
Bu Gökhan Töre haberleri doğru mu?
İhtarname çekti diye satış listesine kondu 7-8 mil. euro ya fener istiyor diye

Sence  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Fener 15 verse, ben veririm töreyi.

Ama fener 15 vermez, o yüzden de bende veremiyorum töreyi onlara.  :lol:

Ama keşke ba-töre ikilisine toplam 25 milyon euro teklif edilse. Düşünsenize, kanatların birine bakary sako diğerine danny miguel forvete 10-12 milyonluk bir oyuncu. Attığını vuran, vurduğunu indiren.

Çevrimdışı SDemirsoy

günaydın beyler duyum sezonu açılmıştır ilk duyumu ben paylaşayım
ama sonra saldırmayın bana :D

lucescuyu başkan çok istiyor çok umutluydum ama sanırım olmayacak yinede her an her şey olabilir o zaman  Şenol güneş hayırlı olsun demek düşer  :icool:

günaydın beyler duyum sezonu açılmıştır ilk duyumu ben paylaşayım
ama sonra saldırmayın bana :D

lucescuyu başkan çok istiyor çok umutluydum ama sanırım olmayacak yinede her an her şey olabilir o zaman  Şenol güneş hayırlı olsun demek düşer  :icool:

Oğlum bu nasıl duyumculuk, git dersini çalış biraz öyle gel.

Duyumcu yorum katmaz, katarsa yüzdeli yorumlar katar. Lütfen.

Çevrimdışı SDemirsoy

Oğlum bu nasıl duyumculuk, git dersini çalış biraz öyle gel.

Duyumcu yorum katmaz, katarsa yüzdeli yorumlar katar. Lütfen.
şenol hoca %90 mı diyim yani abi  :lol:

şenol hoca %90 mı diyim yani abi  :lol:

Küsüratlı salla, 85 65 bunlar ideal yüzdelik rakamlardır.  :lol: :lol:

Çevrimdışı o2bucak

Ya zaten normal düzende.

1 as 1 yedek 1 tane çocuk olur altyapıdan.

Açın çoğu kadro öyle şekillenmiştir. Bizde ne kadar işe yaramaz keko var çocukların haklarını yiyorlar. :evillol:

Mesela atıyorum

1- Caentrao as
2-Motta yedek
3-Ümit genç

1-Demba as
2-Cenk yedek
3-Furkan yada başka biri genç

1-Tolgay as
2-Oğuzhan yedek
3-Raşit genç

1-M'bia as
2-Veli yedek
3-Eslem genç

1-Cech as
2-Günay yedek
3-Veysel genç

olması gereken düzen bu

bizde

1-Tolga as (çöp=
2-Cenk yedek
3-Günay genç

Bende yıllardır bu mentaliteyi savunurum isimlere takılmasamda mentalite bu olmalı.

Şimdi bu arada kimlerin bonservisi bitti bize gelebilir Transfer Market'ten araştırmam. Bide bunlara yorum yazsak.
http://www.transfermarkt.com.tr/statistik/endendevertraege

Buradan kendimce bir araştırma yaptım. Hepsini alalım demiyorum bunlar arasından hangilerini seçerdiniz yada başka öneriniz var mı?

Kaleci:                  Peter Cech, Neto, Mert Günok,
Stoper:                 Andrea Ranocchia, Carlos Zambrano, Ondrej Mazuch,
Sol Bek:                Vitali Denisov, Ruben,
Sağ Bek:               Ignazio Abate, Jonathan, Roman Shiskin,
Ön Libero:             Nigel De Jong, Stephane Mbia, Mauricio, Ramiro, (Khedira'yı bilerek yazmadım)
Ortasaha Orta:       Tom Cleverley, Artur Yusupov
Ofansif Orta Saha:  Danny, Jorge Valdiva, Rafael Van Der Vaart, Fernando Belluschi,
Sol Kanat:             Andre Ayew, Evgen Konoplyanka, Sam Ameobi
Sağ Kanat:            Darko Lazovic, Isaac Cuenca
Forvet:                 Andre-Pierre Gignac, Danny Ings, Luiz Adriano

Çevrimdışı SDemirsoy

Küsüratlı salla, 85 65 bunlar ideal yüzdelik rakamlardır.  :lol: :lol:
ozaman 95  :D

Çevrimdışı Burak Akay

Hayırlı kandiller cümleten.

Ne yapıp edip Maxi pereira , britos ve Danny'i almalıyız
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Britos'u bilmiyorum ama Maxi-Danny güzel olur 2 büyük tecrübe :super:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Akil Emre

Bi zahmet bunlarıda alabilelim artık, bıkkınlık geldi. Şu transfer dönemi işallah  güzel geçer.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Maxi'yi gsye kaptırırsak çok kötü olur..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Maxi Pereira bu sezon performansı:

32 Maç   5 Gol    8 Asist

Çevrimdışı Burak Akay

Britos'u bilmiyorum ama Maxi-Danny güzel olur 2 büyük tecrübe :super:
Britos'u bir kaçkez tv de izledim şuan bizde olmayan karakterde bir topçu sert rakibi ısıran fb deki lugano tarzında
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı TØLGA

babel zu beşiktaş galiba
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı SDemirsoy

Babel Beşiktaşa yakın diyorlar sizce nasıl olur

Çevrimdışı ahmetx

Mbia diyip duruyordunuz Trabzon alacak  galiba .
@transfermerkez :Trabzonspor, Sevilla forması giyen ön libero Stephane Mbia'yı menajeriyle birlikte Trabzon'a getirdi. Kamerunlu oyuncunun yarın imza atması bekleniyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

babel zu beşiktaş galiba
babel bitmiş diyorlar Tolga  :icool:

Çevrimdışı ahmetx

Babel Beşiktaşa yakın diyorlar sizce nasıl olur
ben çok beğeniyorum ,olcaydan sonra ilaç olur .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

ben çok beğeniyorum ,olcaydan sonra ilaç olur .
Töre & Babel  :icool:

Çevrimdışı Burak Akay

Olcay'dan sonra Babel quaresma gibi gelir özellikle o 10 numaralı formayıda alsınlar olcay'dan bi zahmet  :kop:
İyi Günde Kötü Günde