2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12877677 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Hakemi güçlü olan kazanır = seneye yine renkli kızların şikeli maçlarını izleriz.

Ben bunu kabul etmiyorum artık. Hele bu sene. Sen şampiyonluk için kalan 4 maçını kazanamıyorsan bırak kazanmayı en ufak bir ruh olmadan maçlarını oynuyorsan kimse de suç bulmaya hakkın yok. Maalesef bu sezon resmen biz verdik şampiyonluğu.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı atalay

Kimin kaçıncı bitireceği beni ilgilendirmez.
Beşiktaş ideal (iyi, doğru , güzel) oyunu oynamalı.

Bunun içinde iyi bir oyuncu grubu ve teknik adam şart.

Bu kadar neredeyse her pozisyonun asgari 3-4 tane alternatifi olduğu free oyuncular var iken ve bonservisle oyuncu alamıyorken (satacak malzeme pek yok) bu fırsatı kaçırırsak. Ne diyeyim.  :s20:

Çevrimdışı Çağrı

Bursa seneye silinecek ellerinde adam kalmadı. Yeni stada gecerken kadrolarini koruyamadilar.yoksa o gazla ilk 3 e oynarlardi.

Ts de durum daha farkli,yanali begenirim iyi hocadir ama baski cok yuksek.taraftarla arasi limoni.bir kotu baslasa 4. Haftada biletini keserler.

Kötü başlamaz Deniz. Aksine ilk 6 hafta çok sağlam girecektir klasik Yanal takımı gibi.

Şampiyon olacak diyecekler ve düşüş başlayacak muhtemelen.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Özetle tahmini sıralamam koşullarıyla şudur.

1- Beşiktaş/Fenerbahçe ( Fener yeni kadrosu tutarsa, Beşiktaş yeni hocası tutarsa şampiyon olur.)

2- Galatasaray ( Hamza Şampiyonlar  Liginde ağır yenilgiler alacağı için ligi etkileyecek zaten iyi futbol oynatmadı bu sene de rakipler ikram etti seneye şampiyon olamaz Galatasaray. )

3- Trabzonspor ( Ersın tamamen lige odaklanacak ve istediği kadroyu kuracak ama şampiyonluğa yetmeyecek. )

4- Beşiktaş/Fenerbahçe ( Luce ya da Güneş olmazsa yönetim Ocak gibi istifa eder çok geriye düşeceğimiz için. / Benzeri Fener için geçerli kadro tutmazsa Aziz Yıldırım istifa eder Ali Koç gelir. )
Gs ilk 2 de bitiremez
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

1- Beşiktaş/Fenerbahçe ( Fener yeni kadrosu tutarsa, Beşiktaş yeni hocası tutarsa şampiyon olur.)

2- Galatasaray ( Hamza Şampiyonlar  Liginde ağır yenilgiler alacağı için ligi etkileyecek zaten iyi futbol oynatmadı bu sene de rakipler ikram etti seneye şampiyon olamaz Galatasaray. )

3- Trabzonspor ( Ersın tamamen lige odaklanacak ve istediği kadroyu kuracak ama şampiyonluğa yetmeyecek. )

4- Beşiktaş/Fenerbahçe ( Luce ya da Güneş olmazsa yönetim Ocak gibi istifa eder çok geriye düşeceğimiz için. / Benzeri Fener için geçerli kadro tutmazsa Aziz Yıldırım istifa eder Ali Koç gelir. )
İstifa etmezler stat açılacak daha ondan sonra 2016 seçimleri var onu da kazanacaklar :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Fatih Berker

Yalnız ben hala Mbia'nın Trabzon'a gideceğini sanmıyorum.Avrupa'dan muhakkak talipleri vardır Trabzon'a kalmaz yani.

Çevrimdışı Renton

Mbia gitti bee   :bandit: :bandit: :bandit:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Renton

İstifa etmezler stat açılacak daha ondan sonra 2016 seçimleri var onu da kazanacaklar :)
Stadın kaymağını yemeden giderlerse bana bile koyar  :lol: :lol:

Çevrimdışı Çağrı

Çok basit ya.

Ocak'tan beri yapacakları şey gecelerini gündüzlerine katıp bu seneyi değil 3 adım sonrasını görüp Danny, Samba ve Maxi Pereira ile sözleşme imzalamaktı.

Kalan 2 adam halledilir çünkü. Ama şu 3 adam bizi 2 sınıf atlatacak adamlar.

Sonra gerekirse 2 ay kovalarsın Fer'i kiralamak için.

Ama yine yapmadılar. YİNE.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ömer

Galatasarayın dünyanın en ballı takimi olduğunu unutmamak lazim bu çok  önemli bir kriter

Çevrimdışı Tolga

Çok basit ya.

Ocak'tan beri yapacakları şey gecelerini gündüzlerine katıp bu seneyi değil 3 adım sonrasını görüp Danny, Samba ve Maxi Pereira ile sözleşme imzalamaktı.

Çağrı biz ne dersek diyelim kulüpte futbol aklı yok bizim bu söylediklerimizi yapabilecek bir kişi yok o yüzden beni umutlandıran tek şey özellikle Lucescu'nun gelebilme ihtimali.

Lucescu gelirse mutlaka yönetim iyi transferler yapmak zorunda kalacaktır ama aksi olursa transfer döneminden pek bir beklentim olmayacak.

Çevrimdışı Çağrı

Ben dün gece aldığımız son duyumu tam haliyle yazayım herkes bilsin.

Lucescu'nun istediği Uruguaylı oyuncu ile anlaşmak için Ali Naibi'nin Uruguay'a gittiği ve anlaşmaya çalıştığı söylendi.

Naibi idari direktörümüzün yardımcısı bilmeyenler için.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bence gs seneye sağlam cuvallıcak adamların ölüsü maç aldı şans ve muslera çok yardım etti. Denizli ihtimali nasıl olur ben çok severim denizliyi.

Çevrimdışı Tolga

Lucescu'nun istediği Uruguaylı oyuncu ile anlaşmak için Ali Naibi'nin Uruguay'a gittiği ve anlaşmaya çalıştığı söylendi.

Dediğim gibi Lucescu gelirse yönetim transfer konusunda gerekeni yapar aksi halde yerli ya da yabancı kim gelirse gelsin transferde beklediğimizi bulamayız.

Çevrimiçi Samet Ç

tolgay transferinde de bu adam vardı da bu uruguaylı maxi mi britos mu ?

Çevrimdışı Renton

Naibinin twitter profil fotoğrafında bilgisayarda açık olan wyscout mu :D

Çevrimdışı Çağrı

tolgay transferinde de bu adam vardı da bu uruguaylı maxi mi britos mu ?

Oyuncuyu bilmiyorum kardeşim bilsem yazacağım emin olun Uruguaylı dendi sadece.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Bu hafta az çok belli olur o zaman.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

Naibinin twitter profil fotoğrafında bilgisayarda açık olan wyscout mu :D

Evet Wyscout zaten baya yetkili o konularda :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Oyuncuyu bilmiyorum kardeşim bilsem yazacağım emin olun Uruguaylı dendi sadece.
tamam abi free bir oyuncudur muhtemelen benim bildiğim iki tane free uruguaylı adam var o da bunlar tabi luce istiyorsa bambaşka bir adam da olabilir

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çok basit ya.

Hem takıma, hem yönetime CİN gibi adamlar lazım işte. Olmuyor uyuyan adamlarla.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

tamam abi free bir oyuncudur muhtemelen benim bildiğim iki tane free uruguaylı adam var o da bunlar tabi luce istiyorsa bambaşka bir adam da olabilir

Yani bu oyuncu %99 Britos bence.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Attila

Kötü başlamaz Deniz. Aksine ilk 6 hafta çok sağlam girecektir klasik Yanal takımı gibi.

Şampiyon olacak diyecekler ve düşüş başlayacak muhtemelen.
Yanal ilk Trabzon macerasinda ligin ilk yarisini lider bitirmisti yanlis hatirlamiyorsam. Iyi de futbol oynatiyordu ama 2. yari ust uste puan kayiplarindan sonra kovdular. Zaten bizim o sezon sampiyon olmamizdaki en buyuk etkenlerden biri de Trabzonsporlu aklievvel yoneticilerdir, sagolsunlar.
Senol Gunes

Çevrimiçi Samet Ç

Yani bu oyuncu %99 Britos bence.
bende öyle düşünüyorum abi luce gelsin de tosici alsın sesimi çıkarmam yeter ki gelsin şu adam yoksa sonumuz hüsran olacak gibi

Çevrimdışı Tolga

Yani dileyelim ki Lucescu her kimi ya da kimleri istiyorsa alınsın yoksa buraya gelmesi mümkün gözükmüyor gerçi ben hala Şenol Hoca'nın eldeki kadroyla da iyi işler yapacağını düşünüyorum ama transferler konusunda beklentim baya düşük olur.