2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12884499 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

illa kıyaslama olarakta yormayın
basarısızlıgada yorun hiç o taraflara bakmıyorsunuz
ligi bilince bir sıfır onde oluyorsunda noluyor sonunu getiremiyorsun
bu oyuncu grubuyla yine aynı son olacak bosuna 2 yıl soz yapıcaz yine bosa kurekler çekilecek
o sebeble en en enson care olarak gunes olmalı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

merak etme şenolla sezonun ortasınıda göremeyiz.
Abi Luce'yi istiyoruz gelmiyor, Şenol geliyo istemiyoruz kim gelecek? :lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

En azından sıradan bir yabancı hocaya göre şansımız daha fazla olur siz güvenmiyor ya da inanmıyor olabilirsiniz o ayrı tabi :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Şu fotoğraf her şeyi anlatıyor.

Şu özür diliyoruz ayağına yatanlar varya zamanında Seba'ya yapmadıklarını bırakmadılar. Bugün Seba'nın ahı üstümüzdeyse bunların yüzündendir. O yüzden hiçbirini sevmem ve asla sevemem.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Togay_1981

Gs Ünal Aysal vizyonunun+Şike davasının ekmeğini yedi.Biz hep geride kaldık hiç uyanamadık maalesef.Takımı kurtaranın stat olduğunu düşünmüyorum.Gs'de Adnan Polat devam etseydi uzay istasyonu inşa etseler bile kurtarmazdı onları.Aynı şey bizim için de geçerli Fikret Orman stadı açıp gitmeli.Zaten stat açılınca adaylar da artar

Aynı şekilde düşünüyorum lakin yerine kim gelecek onu bulamıyorum. Fikret Orman iyi niyetli ve bazı konularda başarılı olsa da çok zayıf yönetimler kuruyor. Başkanlığı döneminde herhangi bir saha içi başarı geleceğine dair hiçbir ümidim yok.

Çevrimdışı sosyalkartal

bizim hocadan önce stada ihtiyacımız var stad olmadan değil lucesku ancelotti mourinho guardiola beraber gelse bişey yapamaz  :tabe:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Togay_1981

Şu özür diliyoruz ayağına yatanlar varya zamanında Seba'ya yapmadıklarını bırakmadılar. Bugün Seba'nın ahı üstümüzdeyse bunların yüzündendir. O yüzden hiçbirini sevmem ve asla sevemem.

Mesele onları sevip sevmemek değil ki bunu kim yazarsa yazsın mesaj doğru sonuçta. Zamanında yapılanlar bu kupanın son derece umursamaz bir biçimde GS' ye hediye edildiği gerçeğini değiştirmiyor. 70 puan hikayeleri uyduruyorduk ama onu bile geçemedik.

Çevrimdışı Deniz

Yabanci bi hoca gelsin diyenler en son ne zaman bu ligde yabanci hoca sampiyon oldu ?

Ben soyleyim,8 sene once zico.

Bu ligi tanimayan bilmeyen adamin ilk senesinde sampiyon olmasina imkan yok.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Fatih Berker

Ntvspor Denizli'de aday diyor.

Çevrimdışı halvetifarazi

süleyman seba sezonunun kupasını galatasaray kaldırıyor.

yazıklar olsun o Bilic'e , o Fikret Orman'a ve o futbolculara.

Çevrimdışı talha

Mesele onları sevip sevmemek değil ki bunu kim yazarsa yazsın mesaj doğru sonuçta. Zamanında yapılanlar bu kupanın son derece umursamaz bir biçimde GS' ye hediye edildiği gerçeğini değiştirmiyor. 70 puan hikayeleri uyduruyorduk ama onu bile geçemedik.

Bugün ne çekiyorsakiki tane yıldız yok takımda diye Seba'ya küfredenlerden çekiyoruz hocam. O yüzden bu üzgünüz oyununu geçsinler.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Orhan_

Abi senin Lucescu'ya alternatif bir isim var mı aklında? Yoksa sadece Güneş'in doğru bir alternatif olmadığını mı söylüyorsun?

Çevrimdışı Alper1903

Yabanci bi hoca gelsin diyenler en son ne zaman bu ligde yabanci hoca sampiyon oldu ?

Ben soyleyim,8 sene once zico.

Bu ligi tanimayan bilmeyen adamin ilk senesinde sampiyon olmasina imkan yok.

Yalniz bu sene her takim sinir kalktigindan yabanci oyunculara yuklenecek. Dil bilmesi falan cok onemli. Taktik kismini iyi cozen yabanci hoca bunun ustesinden gelir.

Çevrimdışı Togay_1981

Bugün ne çekiyorsakiki tane yıldız yok takımda diye Seba'ya küfredenlerden çekiyoruz hocam. O yüzden bu üzgünüz oyununu geçsinler.

Ee onlar geçsinler güzel kardeşim de biz de mi geçelim ? Onların üzülmeye hakları olmasın bizim de mi yok ? Biz Süleyman Seba'ya küfür etmedik ama adı verilen kupayı GS kaldırıyor. Mesele mezara bir kağıt bırakmak değil ki.  Verilen mesaj doğru kaldı ki kağıdı kim koydu onu da bilmiyoruz belki senin benim gibi biridir. :)

Çevrimdışı blackeagle35

Başakşehir,Trabzon,Bursa arasında en iyi futbolu ya da göze en hoş gelen futbolu kim oynadı??Bursa..Bursa kaçıncı oldu bu takımlar arasında??3.İşte benim için klasik Şenol Güneş sezonu..Yetiştirici denilirse gelsin ama başarma konusu sıkıntılı..Türkiye Kupası hariç olmuyor..

Çevrimdışı ozan062

senol gunese evet diyenler bi zahmet apo içinde aynı dusuncede olmalı o kadar
cnk siz bizden baska camialara mal olmusları begeniyorsunuz onuda desteklemelisiniz....
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Renton

senol gunese evet diyenler bi zahmet apo içinde aynı dusuncede olmalı o kadar
cnk siz bizden baska camialara mal olmusları begeniyorsunuz onuda desteklemelisiniz....
apo? abdullah avcı mı

Lucescunun galatasaraylı olduğunu bilmiyorsun herhalde
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tolga

Yalniz bu sene her takim sinir kalktigindan yabanci oyunculara yuklenecek. Dil bilmesi falan cok onemli. Taktik kismini iyi cozen yabanci hoca bunun ustesinden gelir.
Bizim kadromuzda taş çatlasa 9-10 yabancı olur eskiden de 6+2+2 kuralı vardı yani çok büyük fark olmayacak.

Şuanda kadrodaki yabancılarımız ; Pedro-Miloseviç-Motta-Atiba-Sosa-Demba Ba

Sivok gitti ve Opare'de kiralıktı o da gitti diyebiliriz.

Çevrimdışı Jukebox

Jorge jesus ve marcelo bielsa benim alternatiflerim.Ben avrupada da basari istiyorum ve bu basariyi yerli bir  teknik direktor ile saglamamiz cok zor.Senol hoca bu sene bursa ile adini bile su anda hatirlamadigim gurcistan takimina gol atamadan elenmisti.Senol hoca olmaz.Gelirse onumuzdeki sene gorecegiz bari avrupaya gidelim mucadelesi veririz ancak.Elimizdeki en iyi alternatifin Senol hoca olmasida dogru. :)

Çevrimdışı Alper1903

Bizim kadromuzda taş çatlasa 9-10 yabancı olur eskiden de 6+2+2 kuralı vardı yani çok büyük fark olmayacak.

Şuanda kadrodaki yabancılarımız ; Pedro-Miloseviç-Motta-Atiba-Sosa-Demba Ba

Sivok gitti ve Opare'de kiralıktı o da gitti diyebiliriz.

Gelecek yabancilar takimin sampiyonluguna dogrudan etki edecek. Pektemekle, ismaille anlassan ne olur anlasmasan ne olur

Çevrimdışı Tolga

Jorge jesus ve marcelo bielsa benim alternatiflerim.Ben avrupada da basari istiyorum ve bu basariyi yerli bir  teknik direktor ile saglamamiz cok zor.Senol hoca bu sene bursa ile adini bile su anda hatirlamadigim gurcistan takimina gol atamadan elenmisti.Senol hoca olmaz.Gelirse onumuzdeki sene gorecegiz bari avrupaya gidelim mucadelesi veririz ancak.Elimizdeki en iyi alternatifin Senol hoca olmasida dogru. :)
İkisini de mevcut bütçeyle getiremezsin işte hele hele Jorge Jesus'u hiç getiremezsin işte bu yüzden Şenol Hoca olmalı diyorum.

Herkesin düşündüğü bu isimlerin yolu bizden geçmez gerçekçi olalım.

Çevrimdışı Tolga

Gelecek yabancilar takimin sampiyonluguna dogrudan etki edecek. Pektemekle, ismaille anlassan ne olur anlasmasan ne olur
Diyorum ki önceden de bu rakamlarda yabancı oyuncu grubu varken de yerli hocalar başarılı oldu yani 14 tane yabancımız olmayacağına göre Şenol Hoca pekala eldeki yabancı oyuncu grubuyla idare edecektir.

Hatta 10 bile olmayabilir bu sayı size söyleyeyim.

Çevrimdışı ömer

kardeş manciniyle prandelliyide gördük ama :icool:
Ülkemiz futbolundaki sistemsizlik ve düzensizlikten ötürü yabancı hocalar bence büyük risk .morinho gelse üç ay sonra çuvala koyar yollariz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mayıs 2015, 21:58:43
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Ateş etmediğin adam kalmadı Necmi abi en az 5 cesedin var son 3 günde  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Alper1903

Diyorum ki önceden de bu rakamlarda yabancı oyuncu grubu varken de yerli hocalar başarılı oldu yani 14 tane yabancımız olmayacağına göre Şenol Hoca pekala eldeki yabancı oyuncu grubuyla idare edecektir.

Hatta 10 bile olmayabilir bu sayı size söyleyeyim.

Senol hoca kadroyu toparlayabilir, verim alabilir katiliyorum ama yabanci hoca illa basarisiz olacak diye bir kaide olmaz. Hele ki isini iyi yapan yabancilar gelirse.