Ben çoğu konuda sorgulama yapan biriyim hatta dinde bile ama konu transfer olunca haliyle onun bunun dediğine kulak asmak zorundayım kulüpten bi tanıdığım yok sonuçta.Güven konusuna gelincede bu yönetim bu zamana kadar yaptıklarıyla güven vermiyor abicim bkz;sezer-eneramo vs..yönetimi beğeniyor olabilirsin bencede sponsorluk konusunda falan en iyi yönetim budur ama futbolu yönetme kısmında çok hataları oldu bunları da görmezden gelemeyiz.
hata yanlış neye göre kardeşim bazan düzgün görünen gelecekte hatalı olduğu ortaya çıkar yada hatalı görünen gelecekte ne kadar doğru bir karar olduğu ortaya çıkar Mesela Önder Özeni futbolun başına getirdiğinde kıyamet koptu olumlu bakan tek kişi yoktu sonra gönderirken kıyamet koptu aynı camiadan gelen iki farklı tepki yada bilic alındığında herkes mutluydu şimdi gönderiliyor gene çoğunluk mutlu. tabiki hataları görmezden gelemeyiz insan faktörünün olduğu heryerde hatada vardır. Rakipler yapmıyormu ekonomik dönüşümlerini tamamlamışlar.
ama borç içinde yüzüyorlar bir sürü hatalı transferleri var.
Bizim bu gün yargıladığımız nokta bence haksızlık sezer eneramo dany transferlerine bende ağır tepki verdim yanlıştı bu transferler bunun doğru olduğunu savunmanın hiç bir mantığı yok ama bunuda yönetim tecrübesizliği olarak görmek lazım transfer konusunda kendini geliştirmediğini söylemek hatadır geçen sene yanlış transfer yok Dembaba sosa törenin bonservisinin alınması tolgay milosevic opare burda ara transferler bilicin gazabına uğramıştır. opare kiralık kontenjanın bu sene açılacağı düşünüldüğünde bence kiralanması yanlış değildi. Bir sürü yapılan iyi şey varken 3 hatalı transferlemi asacağız kaldıki bir sürüde doğru transfer yapıldı ama unutmamak lazım burda yanlışı doğruyu ekonomik gücün belirliyor bu yönetim geçmiş yönetimin hatalarının bedelini ödüyor iki sene avrupaya gidemedi bir çok gelirden oldu bütün gelirleri ipotek altındaydı ipotek yüzünden kendi bilet gelirlerini bile kullanamadı öte yandan yüzlerce icra dosyası vardı.
bir tek sponsorluk iyi demekte yanlış Beşiktaş on yıldır ilk defa tesis kazanmaya başladı alt yapı tesisleri yapıldı Belediyeden alınan yer stad inşaatı nevzat demirin elden geçirilmesi şimdi sahaları yapacaklar ve yeni bir saha daha açacaklar bunlarda ekonomik olarak en zayıf olduğumuz dönemde yapılıyor. Sportif başarı denen şey kendi başına olan bir şey değil uzun bir çalışmanın meyvesidir tesisleşmeyi alt yapıyı ekonomik seviyeyi iyileştiremezsen sportif başarı diye bir şey olmaz başarı devamlılığı olan şeylere denir. Yoksa harcar parayı iyi bir kadro kurar şampiyon olursun bu başarı değildirki onun bedeli on yılda ödenir esas o bedeli ödemeden şampiyon olursan bu başarıdır.
6 yılda bir şampiyon oluyoruz neden çünkü bunun bedelini anca altı yılda ödeyebiliyoruz. ama alt yapımızı kurup sürekli şampiyonluk isteyen bir yapı oluşturduğumuzda işte sportif başarı bu şekilde gelir. Bu sene şampiyon olursun seneyede şampiyonluğun bir numaralı adayı olursun. Bunun için ek külfetlere kalkmazsın sportif başarı ekonomik anlamda güçlü kulüp olmaktan geçer
yani gelen yönetimlerin yeteneğiyle ilgili değildir.
@GökhanG