2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12887257 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Renton

Ne forvet almaya gerek var ne orta saha
Almamız gereken şeyler 1 kaleci 2 stoper 1 sol bek 1 sağ bek.
Geri 5 li diye tabir edilen yer kesinlikle aynı fikirdeyim defans iyi olursa ileri hattıda tetikler 1 tane sol açık iyi olabilir ama
See you in another life,brother.

Çevrimdışı murat

Haklısın bir yedek golcü lazım sadece

Çevrimdışı ferdi1903

aynen, defansimiz tam bir felaket, doru düzgün adam alinmadan yine yola cikarsak yine hüzün yasariz

Çevrimdışı GÖRKEM

Ismini hic bir yazida okuyamadim ama Lucescu olmuyorsa en iyi tercih Thomas Schaaf olur diye düsünüyorum. Werder Bremen'de 11 yil boyunca oldukca basariliydi. Bundesliga'da Sampiyon oldu ve 3 kere Almanya Kupasi kazandi. bir de Uefa 'da Final oynadi.

gecen Hafta Frankfurt'ta Yönetimle Sorun yasadigi icin istifa etti. yani bosta. hücum futbolu oynatan karakterli ve saygin bir TD. hem Takimdaki almancilarla daha iyi anlasir.

nedense ismin hic gündeme gelmedi.

Çevrimdışı seçkin_

Haklısın bir yedek golcü lazım sadece

pektemek ile tosun yer değiştirsin o bile kafi  :D

Çevrimdışı Tolga

Mbia-Danny-Emir spahic-bocchetti-de jong-stefan kiebling-bakary sako-joey barton-maxi pereira-gignac
Aklıma gelen isimler bunlar.Kesinlikle kalecide lazım elimizdeki bütün kaleciler yetersiz ne yazık ki.
:hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı JoseDemba

#LucescuToBesiktas Her Yolu denemekte fayda var  :lol: twitterde bu taga yüklenelim belki baba görür  :biggrinking:
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aynen +Sol açık.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı capo di capi

Yönetimden beklentim. Az ama öz transfer. Ve artık biraz tecrübeli adam alınması. Sürekli genç adamla görüyorsunuz ki 3. lükten ötesi olmuyor. Kaşar adamlarda lazım.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Deniz

Hani hani gelmis mi gelmis mi :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

Yönetimden beklentim. Az ama öz transfer. Ve artık biraz tecrübeli adam alınması. Sürekli genç adamla görüyorsunuz ki 3. lükten ötesi olmuyor. Kaşar adamlarda lazım.

chelsea ile bosuna hasır nesir değil f.o
bu sebeble cok fazla beklentiye girmemelisin.:((((
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı talha

chelsea ile bosuna hasır nesir değil f.o
bu sebeble cok fazla beklentiye girmemelisin.:((((

İlişkiler iyi diye habire adam getirecek halimiz yok. 3 yılda bir tane adam bile gelse kafidir.

Bu arada ne Egemen'i allah aşkına bu sene ki defansı berbattı.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Necmi

Ben çoğu konuda sorgulama yapan biriyim hatta dinde bile ama konu transfer olunca haliyle onun bunun dediğine kulak asmak zorundayım kulüpten bi tanıdığım yok sonuçta.Güven konusuna gelincede bu yönetim bu zamana kadar yaptıklarıyla güven vermiyor abicim bkz;sezer-eneramo vs..yönetimi beğeniyor olabilirsin bencede sponsorluk konusunda falan en iyi yönetim budur ama futbolu yönetme kısmında çok hataları oldu bunları da görmezden gelemeyiz.
hata yanlış neye göre kardeşim bazan düzgün görünen gelecekte hatalı olduğu ortaya çıkar yada hatalı görünen gelecekte ne kadar doğru bir karar olduğu ortaya çıkar Mesela Önder Özeni futbolun başına getirdiğinde kıyamet koptu olumlu bakan tek kişi yoktu sonra gönderirken kıyamet koptu aynı camiadan gelen iki farklı tepki yada bilic alındığında herkes mutluydu şimdi gönderiliyor gene çoğunluk mutlu. tabiki hataları görmezden gelemeyiz insan faktörünün olduğu heryerde hatada vardır. Rakipler yapmıyormu ekonomik dönüşümlerini tamamlamışlar.
ama borç içinde yüzüyorlar bir sürü hatalı transferleri var.
Bizim bu gün yargıladığımız nokta bence haksızlık sezer eneramo dany transferlerine bende ağır tepki verdim yanlıştı bu transferler bunun doğru olduğunu savunmanın hiç bir mantığı yok ama bunuda yönetim tecrübesizliği olarak görmek lazım transfer konusunda kendini geliştirmediğini söylemek hatadır geçen sene yanlış transfer yok Dembaba sosa törenin bonservisinin alınması tolgay milosevic opare burda ara transferler bilicin gazabına uğramıştır. opare kiralık kontenjanın bu sene açılacağı düşünüldüğünde bence kiralanması yanlış değildi. Bir sürü yapılan iyi şey varken 3 hatalı transferlemi asacağız kaldıki bir sürüde doğru transfer yapıldı ama unutmamak lazım burda yanlışı doğruyu ekonomik gücün belirliyor bu yönetim geçmiş yönetimin hatalarının bedelini ödüyor iki sene avrupaya gidemedi bir çok gelirden oldu bütün gelirleri ipotek altındaydı ipotek yüzünden kendi bilet gelirlerini bile kullanamadı öte yandan yüzlerce icra dosyası vardı.
bir tek sponsorluk iyi demekte yanlış Beşiktaş on yıldır ilk defa tesis kazanmaya başladı alt yapı tesisleri yapıldı Belediyeden alınan yer stad inşaatı nevzat demirin elden geçirilmesi şimdi sahaları yapacaklar ve yeni bir saha daha açacaklar bunlarda ekonomik olarak en zayıf olduğumuz dönemde yapılıyor. Sportif başarı denen şey kendi başına olan bir şey değil uzun bir çalışmanın meyvesidir tesisleşmeyi alt yapıyı ekonomik seviyeyi iyileştiremezsen sportif başarı diye bir şey olmaz başarı devamlılığı olan şeylere denir. Yoksa harcar parayı iyi bir kadro kurar şampiyon olursun bu başarı değildirki onun bedeli on yılda ödenir esas o bedeli ödemeden şampiyon olursan bu başarıdır.
6 yılda bir şampiyon oluyoruz neden çünkü bunun bedelini anca altı yılda ödeyebiliyoruz. ama alt yapımızı kurup sürekli şampiyonluk isteyen bir yapı oluşturduğumuzda işte sportif başarı bu şekilde gelir. Bu sene şampiyon olursun seneyede şampiyonluğun bir numaralı adayı olursun. Bunun için ek külfetlere kalkmazsın sportif başarı ekonomik anlamda güçlü kulüp olmaktan geçer
yani gelen yönetimlerin yeteneğiyle ilgili değildir. @GökhanG

Çevrimdışı sosyalkartal

Luceskudan trtye zehir zemberek açıklamalar : Hakkımda yapılan haberde Beşiktaşa gelmeyeceğim 4 mil euroyu kime vermişlerde bana verecekler gibi açıklamalar tamamıyla asılsızdır Beşiktaşta çok güzel günler geçirdim bir gün yine çalıştırmak isterim shaktarla geleceğim belirsiz oturup konuşacaz kararımı öyle vereceğim diye bir haber olsa ne güzel olurdu  :lol: :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimiçi Necmi

iki iyi stoperle ve iyi beklerle kaleciyede ihtiyaç kalmaz bence
muslera bizim kalecilerden fazla gol yedi defans hattımız iyi olsaydı biz bu sene yirmi golde kalırdık belki biraz geçerdi.
bizim sorunumuz gol yemek değilki biz çok hücum yapıyoruz ama çok az pozisyona giriyoruz ve en iyi pozisyona hızlı ve ani ataklarla girmemiz
ama olgun atak yapamamamız buda bizim ileri hattımızın sorunlu olduğunu gösterir

Çevrimdışı ozan062

İlişkiler iyi diye habire adam getirecek halimiz yok. 3 yılda bir tane adam bile gelse kafidir.

Bu arada ne Egemen'i allah aşkına bu sene ki defansı berbattı.

tek amacı var onlarla kanka olmasının oda belli
gencleri almak kiralamak
yoksa ne faydamız ne faydaları olabilirki bize iyi ilişkinin:)))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ntv Spor ‏@itherrif  6 dk.6 dakika önce
SON DAKİKA: Fikret Orman, Shaktar Donetsk başkanı Ahmedov'u ikna etti. Ayrıntılar geliyor!

Neler oluyor böyle  :ebebe: Luce mi geliyor  :super:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Türkay

SON DAKİKA: Fikret Orman, Shaktar Donetsk başkanı Ahmedov'u ikna etti. Ayrıntılar geliyor!

yapmayın şöyle şeyler gerçek sandım bi an  :by2:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

:alsaa: :alsaa:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Şimdi bi son dakika geçse Luce geliyor falan denilse  :yerlerde:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Jukebox

Heyecan yaptım bir an. :(

Çevrimdışı talha

tek amacı var onlarla kanka olmasının oda belli
gencleri almak kiralamak
yoksa ne faydamız ne faydaları olabilirki bize iyi ilişkinin:)))

Demba Ba geldi daha ne olsun.  :icool:

Bu arada Thorgan Hazard'ı bize kiralasalar gıkım çıkmaz. Ama B.Monchengladbach almış diyorlar. Ya da Zouma'yı.  :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Samet Ç

bir daha ki hafta olsa da ne olacağı belli olsa artık beklemekten yoruldum yıllardır umarım bu sefer  bekletmezler

Çevrimdışı Efe

Gelen giden yokmu yaw :)
Şampiyon Beşiktaş JK