2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12889537 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Neden hiç kaleci transferi duyumları yok ortada.Seneye bu 3'lüyle devam edeceksek şampiyonluğu unutalım

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mayıs 2015, 16:06:35
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Neden hiç kaleci transferi duyumları yok ortada.Seneye bu 3'lüyle devam edeceksek şampiyonluğu unutalım

Daha hoca yok ortada sabret  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sosyalkartal

mert günokun sözleşmesi bitmiş fenerde merak etme bir kaç güne beşiktaş merti alıyor haberleri olur sonra mert sözleşme uzatır  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Büyük ihtimal öyle olacak yani 3ü de kalacak gibi.

Gönül ister ki Tolga gitsin "tam" bir kaleci gelsin, Günay 2nci, Cenk 3. kaleci olsun ama işte..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

mert günokun sözleşmesi bitmiş fenerde merak etme bir kaç güne beşiktaş merti alıyor haberleri olur sonra mert sözleşme uzatır  :lol:

Boş adam o bizimkilerden fazlası yok.Hatta eksiği var jöle sürüyor bizimkiler

Çevrimdışı TØLGA

Daha hoca yok ortada sabret  :D
daha ne kadar #sabret dicez bilmiyorum haaaaa
stadyumda sabret
futbolda sabret
nereye kadar böyle
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mayıs 2015, 16:12:25
  • Beşiktaş / Bodrum

Ben senden 6 yıl fazla sabrettim sen beni düşün :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Ben senden 6 yıl fazla sabrettim sen beni düşün :D
olsun sen 100. yılı flen dolu dolu yaşamışın ben daha bebeydim o aralar hayal meyal hatırlıyom  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

stadyumda sabret
futbolda sabret
nereye kadar böyle

Sabır lazım bize sabredeceğiz!
Zor olacak elbet üzüleceğiz!
Elbet şampiyonluklar görüp!
Hakettiğimiz gibi sevineceğiz!

Orhan Ölmez'e selam olsun :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

olsun sen 100. yılı flen dolu dolu yaşamışın ben daha bebeydim o aralar hayal meyal hatırlıyom  :biggrinking:
senin bu 20 li yaşlar çok verimli geçer ambargo koyacağız şampiyonluklara :)

Çevrimdışı sosyalkartal

Büyük ihtimal öyle olacak yani 3ü de kalacak gibi.

Gönül ister ki Tolga gitsin "tam" bir kaleci gelsin, Günay 2nci, Cenk 3. kaleci olsun ama işte..
valla bu seneye kadar futbolda kalecinin çok bir rolü olduğunu düşünmüyordum ama muslerayı gördükten sonra çok önemliymiş Tolganın yerine marka bi kaleci almamız lazım cech imkansız ochoayı alabiliriz ama bazen inanılmaz performans gösteriyor bazen çok sıradanlaşıyor
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Mehmet K

Orta sahaya bak.  :icool:

Tolgay-Aquilani
     Sosa

Çıldırırsın :evillol:

EDIT: Farklı varyasyonlar da yapılabilir çünkü Aquilani ön libero, orta saha ofans ve merkezde oynayabiliyor. Keza Tolgay da öyle.
[ Son Düzenleme: 31 Mayıs 2015, 16:18:40 Turcia ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

valla bu seneye kadar futbolda kalecinin çok bir rolü olduğunu düşünmüyordum ama muslerayı gördükten sonra çok önemliymiş Tolganın yerine marka bi kaleci almamız lazım cech imkansız ochoayı alabiliriz ama bazen inanılmaz performans gösteriyor bazen çok sıradanlaşıyor
O herifin olduğu maç adaletli olmuyor :lol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mayıs 2015, 16:17:53
  • Beşiktaş / Bodrum

:kop: :kop:

Asıl güzellik 100.yılda değil 101. yıldaydı :D

Sezona öyle bir girmiştik ki fener ve galatasaray süt dökmüş kedi gibi bunları yenmek imkansız diye dolaşıyorlardı ortada maç izlemiyorlardı yine yenecekler diye  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

:kop: :kop:

Asıl güzellik 100.yılda değil 101. yıldaydı :D

Sezona öyle bir girmiştik ki fener ve galatasaray süt dökmüş kedi gibi bunları yenmek imkansız diye dolaşıyorlardı ortada maç izlemiyorlardı yine yenecekler diye  :kop:
Aynen o daha zevkliydi :kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Cenk tosunu yine milli takima almamis.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ferdi1903

bilicin inadını kırıp ara transfer döneminde transfer yapamadılar orda tek çare vardı devre arasında bilicin gönderilmesi bunuda taraftar tepkisinden
korktukları için yapamadılar devre arası gönderilseydi şu an herkes şampiyonluğu sattı diye yönetime yükleniyor olurdu bu gün saydırılan bilic kahraman ilan edilirdi
hiçte düşündüğün gibi ayakları falan titremiyor dertleri başkaydı bu gün lig bitti şimdi hesap sorma zamanı geldi şampiyonluğu veren oyuncuların bu takımdan gönderilmesi gerekiyor en kritik beş maçımızdan ikisinde eli belinde dolaşıp üç maçada çıkmayan Törenin ilk elden kar zarar düşünülmeden bu takımdan gönderilmesi gerekiyor.
Beşiktaş değerlerini bilmeyenin sırtına Beşiktaş forması vermeyeceksin. Töre efendi dönsün baksın bu güne kadar Beşiktaşta bir kişinin alacağı kalmışmı
Bu takımda çeki yazdırdığı için Feyyaz gibi bir efsane kovuldu Töre kim bu Bilicin bize çok zararları oldu şu töreyi haftalar önce kesmesi lazımdı ama adam art niyetli
hak edene değil işine gelene verdi formayı miloseviç diye bir stoper almışsın ne olduğunu bilmiyoruz bari ligin son haftası şans ver ama yok adam suratına geldiğinde seni ben almadım kesinlikle oynatmayacağım demiş ve son maça kadarda sözünü tuttu.

abi son yazdigin dogrumu ya, harbiden milosevicin yüzünemi demis? sen nerden biliyorsun

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

tolgay ?? neysede tolgayı almazsa şasırırım

Çevrimdışı TØLGA

o seçemiyor türk milli takımını yanılmıyorsam seçebilse kesinlikle çağrırdı şimdiye kadar
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Fifaya başvurdu izin bekliyor diyorlardı.

Çevrimdışı Renton

Adam pektemeğin arkasında ne milli takımı  :lol:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı ozan062

Bir bakmışız forum diye birşey kalmamış :kop: :kop:

kahkaha attım yav:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Defans kadrosuna bakın Ersan,Serdar buraya bile giremiyor biz bu takımdan şampiyonluk bekliyoruz.21 yaşındayım hatırladığım kadarıyla bu kadar kötü geri 4'lümüz olmadı,kaleciyi de dahil edersek 5 diyebilirim

Çevrimdışı Jukebox

Mbia-Danny-Emir spahic-bocchetti-de jong-stefan kiebling-bakary sako-joey barton-maxi pereira-gignac
Aklıma gelen isimler bunlar.Kesinlikle kalecide lazım elimizdeki bütün kaleciler yetersiz ne yazık ki.

Ne forvet almaya gerek var ne orta saha
Almamız gereken şeyler 1 kaleci 2 stoper 1 sol bek 1 sağ bek.