Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Neden hiç kaleci transferi duyumları yok ortada.Seneye bu 3'lüyle devam edeceksek şampiyonluğu unutalım
mert günokun sözleşmesi bitmiş fenerde merak etme bir kaç güne beşiktaş merti alıyor haberleri olur sonra mert sözleşme uzatır
Daha hoca yok ortada sabret
daha ne kadar #sabret dicez bilmiyorum haaaaa
Ben senden 6 yıl fazla sabrettim sen beni düşün
daha ne kadar #sabret dicez bilmiyorum haaaaa stadyumda sabret futbolda sabret nereye kadar böyle
olsun sen 100. yılı flen dolu dolu yaşamışın ben daha bebeydim o aralar hayal meyal hatırlıyom
Büyük ihtimal öyle olacak yani 3ü de kalacak gibi. Gönül ister ki Tolga gitsin "tam" bir kaleci gelsin, Günay 2nci, Cenk 3. kaleci olsun ama işte..
valla bu seneye kadar futbolda kalecinin çok bir rolü olduğunu düşünmüyordum ama muslerayı gördükten sonra çok önemliymiş Tolganın yerine marka bi kaleci almamız lazım cech imkansız ochoayı alabiliriz ama bazen inanılmaz performans gösteriyor bazen çok sıradanlaşıyor
Asıl güzellik 100.yılda değil 101. yıldaydı Sezona öyle bir girmiştik ki fener ve galatasaray süt dökmüş kedi gibi bunları yenmek imkansız diye dolaşıyorlardı ortada maç izlemiyorlardı yine yenecekler diye
bilicin inadını kırıp ara transfer döneminde transfer yapamadılar orda tek çare vardı devre arasında bilicin gönderilmesi bunuda taraftar tepkisinden korktukları için yapamadılar devre arası gönderilseydi şu an herkes şampiyonluğu sattı diye yönetime yükleniyor olurdu bu gün saydırılan bilic kahraman ilan edilirdihiçte düşündüğün gibi ayakları falan titremiyor dertleri başkaydı bu gün lig bitti şimdi hesap sorma zamanı geldi şampiyonluğu veren oyuncuların bu takımdan gönderilmesi gerekiyor en kritik beş maçımızdan ikisinde eli belinde dolaşıp üç maçada çıkmayan Törenin ilk elden kar zarar düşünülmeden bu takımdan gönderilmesi gerekiyor.Beşiktaş değerlerini bilmeyenin sırtına Beşiktaş forması vermeyeceksin. Töre efendi dönsün baksın bu güne kadar Beşiktaşta bir kişinin alacağı kalmışmı Bu takımda çeki yazdırdığı için Feyyaz gibi bir efsane kovuldu Töre kim bu Bilicin bize çok zararları oldu şu töreyi haftalar önce kesmesi lazımdı ama adam art niyetlihak edene değil işine gelene verdi formayı miloseviç diye bir stoper almışsın ne olduğunu bilmiyoruz bari ligin son haftası şans ver ama yok adam suratına geldiğinde seni ben almadım kesinlikle oynatmayacağım demiş ve son maça kadarda sözünü tuttu.
Cenk tosunu yine milli takima almamis.
tolgay ?? neysede tolgayı almazsa şasırırım
Bir bakmışız forum diye birşey kalmamış