Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İnanılmaz.
Luce ile görüşmeler devam ediyor demi?
Luce ile görüşecek bir şey kalmadı ki bizim öğrendiğimize göre oyuncular ile görüşülüyor şuan.
Trt nin haberi kolpa mı diyorsun yani @Çağrı abi
Lucescu'nun böyle bir cümle kurmayacağını 3 aşağı 5 yukarı hepimiz tahmin etmeli
Gerilme sampiyon. Ne alakasi var? Buradaki arkadaslar duyumcu degil zaten, onlar da duyumculardan duymuslar. Ayrica saka da mi yapamayacagiz yani
1903'te Bilal Kısa diyor.Sabrımızı mı sınıyor bunlar?
yeni başlık açılmış ama kilitli görünüyo neden yazamıyoruz ?
Bugun 31 mayis yonetimimizi az cok taniyorsam 10 gun sonra bile yeni td belli olmaz. Lucescunun olmayacagini daha once soylemistim. Gonul ister ki gelsin ama gelmez. 10 gun sonra alintilarim hala senol mu denizli mi diye tartisiyor oluruz
Yeni başlığı ligler başlayınca aktif edeceğim ikiye bölünmeyelim diye trasnferden devam sezon açılana kadar.
önce kendi kendinize gelin güvey olup, sonra yönetime tepki koyuyorsunuz
Bizim dün aldığımız son bilgi oyuncu görüşmelerinin devam ettiği yönünde.Uruguaylı bir oyuncu ile görüşülüyor Lucescu'nun istediği.Kaynak @ZEKI Abi'den.
Aga Şu Fotoyu görünce insan ister istemez heyecan yapıyor
Ben orman luceyle foto cekilir döner demistim
Maxi mi britos mu acaba?Oyunculara geldiyse iş şahtar başkanını falan geçmiştir heralde. Yani gelmeme ihtimali olsa niye istediğim kişilerle görüşün desin ki?