2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12893134 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Fatih Berker

Luce ile görüşmeler devam ediyor demi?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İnanılmaz.
gs maçında alenen top oynamadı adam bize karşı çok iyi top oynadı

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mayıs 2015, 13:59:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Luce ile görüşmeler devam ediyor demi?

Luce ile görüşecek bir şey kalmadı ki bizim öğrendiğimize göre oyuncular ile görüşülüyor şuan.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Luce ile görüşecek bir şey kalmadı ki bizim öğrendiğimize göre oyuncular ile görüşülüyor şuan.

Trt nin haberi kolpa mı diyorsun yani @Çağrı abi
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Fatih Berker

Peki son durum olumlu mu gelir mi? O sözlere inanmadım çünkü.

Çevrimdışı Burak Akay

Trt nin haberi kolpa mı diyorsun yani @Çağrı abi
Kardeş dedim ya adamın daha kupa finali maçı var bizim kap gibi sıkıntımız var o yüzden görüştüm diyemez adam ki herşeyi geçtim bunu Fikret başkan istemez açıklanacaksa Fikret başkan açıklar kalkıpda trt spora evet anlaştık dedirtmez
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mayıs 2015, 14:09:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Arkadaşlar gerçekten fazlasını bilmiyorum hep bildiğimiz kadarını anlattık dün gece öğrendiğimiz bu.

Doğru mu yalan mı çıkar ortaya çok bir şey kalmadı zaten 1 hafta içinde biri imza atacak bu kulübe bence Ya Luce Ya Güneş.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Arkadaşlar önümüzdeki 10 gün içerisinde bu konu netleşecektir yani yapacak birşey yok bekleyeceğiz :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Lucescu'nun böyle bir cümle kurmayacağını 3 aşağı 5 yukarı hepimiz tahmin etmeli :)
Abi bide Luce'ye ulaşacaklar, telefonda konuşacaklar, ses kaydı olmayacak? :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı safa burak

Bugun 31 mayis yonetimimizi az cok taniyorsam 10 gun sonra bile yeni td belli olmaz. Lucescunun olmayacagini daha once soylemistim. Gonul ister ki gelsin ama gelmez. 10 gun sonra alintilarim hala senol mu denizli mi diye tartisiyor oluruz

Çevrimdışı Burak Akay

Aga Şu Fotoyu görünce insan ister istemez heyecan yapıyor  :kop:
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Kadir G.

Gerilme sampiyon. Ne alakasi var? Buradaki arkadaslar duyumcu degil zaten, onlar da duyumculardan duymuslar. Ayrica saka da mi yapamayacagiz yani :)

Ben gerginim çok şey yapmayın :D

Çevrimdışı Celestine Babayaro

1903'te Bilal Kısa diyor.Sabrımızı mı sınıyor bunlar?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yeni başlık açılmış ama kilitli görünüyo neden yazamıyoruz ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mayıs 2015, 14:35:34
  • Beşiktaş / Bodrum
1903'te Bilal Kısa diyor.Sabrımızı mı sınıyor bunlar?

Galatasaray'a karşı fiyat arttırma politikası. Bizim o bölgede iki oyuncumuz var almayı düşünmeyiz bile.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mayıs 2015, 14:36:08
  • Beşiktaş / Bodrum
yeni başlık açılmış ama kilitli görünüyo neden yazamıyoruz ?

Yeni başlığı ligler başlayınca aktif edeceğim ikiye bölünmeyelim diye trasnferden devam sezon açılana kadar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bugun 31 mayis yonetimimizi az cok taniyorsam 10 gun sonra bile yeni td belli olmaz. Lucescunun olmayacagini daha once soylemistim. Gonul ister ki gelsin ama gelmez. 10 gun sonra alintilarim hala senol mu denizli mi diye tartisiyor oluruz
Lucescu olmazsa Şenol Hoca ile anlaşırız. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yeni başlığı ligler başlayınca aktif edeceğim ikiye bölünmeyelim diye trasnferden devam sezon açılana kadar.
tamam o zaman sıkıntı yok :)

Çevrimdışı Deniz

önce kendi kendinize gelin güvey olup, sonra yönetime tepki koyuyorsunuz  :)
:) hep yaptiklari şey ismail er gibi adamlara + duyumculara yalan haber cikarttirip daha sonra "biz oyle bise demedik ki " derler.3 yildir yonetimin izledigi politika :)
[ Son Düzenleme: 31 Mayıs 2015, 14:46:14 Deniz ]
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kadir G.

Bizim dün aldığımız son bilgi oyuncu görüşmelerinin devam ettiği yönünde.

Uruguaylı bir oyuncu ile görüşülüyor Lucescu'nun istediği.

Kaynak @ZEKI Abi'den.

Maxi mi britos mu acaba?

Oyunculara geldiyse iş şahtar başkanını falan geçmiştir heralde. Yani gelmeme ihtimali olsa niye istediğim kişilerle görüşün desin ki?

Çevrimdışı Deniz

Aga Şu Fotoyu görünce insan ister istemez heyecan yapıyor  :kop:
Ben orman luceyle foto cekilir döner demistim
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu luce gelirse alex texeirayı getiremez mi o adam uçurur bizi 6 7 ye filan alamazmıyız o adamı ?

Çevrimdışı Burak Akay

Senin şu yorumundan sonra aklıma Hacıosmanoğlunun Tolgay'la olan resmi geldi aklıma  :kop: :kop:
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mayıs 2015, 14:48:46
  • Beşiktaş / Bodrum
Maxi mi britos mu acaba?

Oyunculara geldiyse iş şahtar başkanını falan geçmiştir heralde. Yani gelmeme ihtimali olsa niye istediğim kişilerle görüşün desin ki?

Zaten ben yüzde 90 dediğim gün küçük pürüzler vardı 95 dediğim gün iş oyunculara kaldı dediler bize şimdi beklemedeyiz artık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Attila

Ben de oyle birseyler beklemistim. Baskan Lucescu'ya forma ve esortman giydirmis, bir evin oturma odasinda gulerek poz veriyor, sonra Akhmetov bizim baskan icin "at hirsizi" diyor falan.
Senol Gunes