Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1 hafta sonra her sey belli olur.yonetimin niyeti de.butun transfer beklentilerimi de ona gore ayarlarim.1 hafta daha sabredecem niyetlerini gorecem.yine kotu niyetlilerse tavrimi ona göre alacam.bakalim kandirms politikasi devam mi..
İyi günler abi Aynı bildiğimiz şeyler
Lucescu "Beşiktaş kime 4 milyon Euro verdi de bana verecek?" demeyeydi iyiydi. Simdi hic umudum kalmadi. Nerede o % 95'ci duyumcu genc arkadaslar????
Bu bizim şerefli (!) basın şimdi de Zico ismini ortaya atmış . İsmail Kartal Beşiktaş'ta manşetini ne zaman atacaklar bilemiyorum
Dün akşam google ı haşat ettim. Shaktar ı Ukrayna ligini kontrol ettim. Hani luce demiş ya son maçımızı kazanıp şampiyonlar ligine gitmek istiyoruz diye. Son maçlarında ligin sondan ikincisine ilk yarı 2-0 galipken maç 2-2 bitmiş. Bir altta 2 puan geriden gelen yanlış hatırlamıyorsam Dnipro Petrovsk var. Onlarda berabere kalmış. Ukrayna liginde gol ya da ikili averaj yokmuş fazla galibiyet alan avantajlıymış. Yani Luce nin güya dediklerinde tezat bulmaya çalıştım. Devreler yandı uyudum
Fikret orman Abdullah avcıyı çok istiyormuş bizim avcı apo yere yatsana diye bağırdığımız adamı getirirse bir süre futboldan uzaklaşacam
Burdakilere inanmayıp trt nin yazıyla verdiği röportaja(!) inanmak güzelmiş
Lucescu'nun böyle bir cümle kurmayacağını 3 aşağı 5 yukarı hepimiz tahmin etmeli
Bizim dün aldığımız son bilgi oyuncu görüşmelerinin devam ettiği yönünde.Uruguaylı bir oyuncu ile görüşülüyor Lucescu'nun istediği.Kaynak @ZEKI Abi'den.
mevkisi belli mi ? bu tosic işi kesin mi lucenin sistemde iş yapar mı tosic ?
Ulan bu bilal kısa gs transferinin bizim ibrahim akın transferinden farkı nedir ?
Tosic işi bence hikaye.