2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12891837 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Attila

Lucescu "Beşiktaş kime 4 milyon Euro verdi de bana verecek?" demeyeydi iyiydi. Simdi hic umudum kalmadi. Nerede o % 95'ci duyumcu genc arkadaslar???? :D
Senol Gunes

Çevrimdışı Serhat Akkaya

1 hafta sonra her sey belli olur.yonetimin niyeti de.butun transfer beklentilerimi de ona gore ayarlarim.1 hafta daha sabredecem niyetlerini gorecem.yine kotu niyetlilerse tavrimi ona göre alacam.bakalim kandirms politikasi devam mi..
İkisini de yapamıyorlar ki @Deniz. ne doğru düzgün transfer yapabiliyorlar ne de stadı zamanında bitirebiliyorlar. Birisinden feragat etseler belki daha iyi olacak ama ne yardan geçiyorlar ne serden sonuç iki tarafta da hüsran.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sosyalkartal

biliçi göndermeyecektik arkadaş yanlış yaptık yine basının gazına gelip yedik adamın başını rakiplerimizin stadı olmasa şu an ilk 5 te olamazlardı gs stadı yokken kümede kal gs diye bağırıyorduk adam liverpool lekesini de temizledi of of şimdi gidip rıza ertuğrulu felan getirecek bunlar şenol güneşi de alamazlar
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Hasan Tahsin

İyi günler abi :) Aynı bildiğimiz şeyler :)
Dün akşam google ı haşat ettim. Shaktar ı Ukrayna ligini kontrol ettim. Hani luce demiş ya son maçımızı kazanıp şampiyonlar ligine gitmek istiyoruz diye. Son maçlarında ligin sondan ikincisine ilk yarı 2-0 galipken maç 2-2 bitmiş. Bir altta 2 puan geriden gelen yanlış hatırlamıyorsam Dnipro Petrovsk var. Onlarda berabere kalmış. Ukrayna liginde gol ya da ikili averaj yokmuş fazla galibiyet alan avantajlıymış. Yani Luce nin güya dediklerinde tezat bulmaya çalıştım. Devreler yandı uyudum  :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Kadir G.

Lucescu "Beşiktaş kime 4 milyon Euro verdi de bana verecek?" demeyeydi iyiydi. Simdi hic umudum kalmadi. Nerede o % 95'ci duyumcu genc arkadaslar???? :D

Burdakilere inanmayıp trt nin yazıyla verdiği röportaja(!) inanmak güzelmiş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu bizim şerefli (!) basın şimdi de Zico ismini ortaya atmış . İsmail Kartal Beşiktaş'ta manşetini ne zaman atacaklar bilemiyorum  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı sosyalkartal

Bu bizim şerefli (!) basın şimdi de Zico ismini ortaya atmış . İsmail Kartal Beşiktaş'ta manşetini ne zaman atacaklar bilemiyorum  :D
Fikret orman Abdullah avcıyı çok istiyormuş bizim avcı apo yere yatsana diye bağırdığımız adamı getirirse bir süre futboldan uzaklaşacam  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Karabay

belkide adam anlaştı ama 4 milyono anlaştığını yalanlıyor :) "ne 4 milyonu kardeşim beşiktaş adama o parayı verir mi" demek istedi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Dün akşam google ı haşat ettim. Shaktar ı Ukrayna ligini kontrol ettim. Hani luce demiş ya son maçımızı kazanıp şampiyonlar ligine gitmek istiyoruz diye. Son maçlarında ligin sondan ikincisine ilk yarı 2-0 galipken maç 2-2 bitmiş. Bir altta 2 puan geriden gelen yanlış hatırlamıyorsam Dnipro Petrovsk var. Onlarda berabere kalmış. Ukrayna liginde gol ya da ikili averaj yokmuş fazla galibiyet alan avantajlıymış. Yani Luce nin güya dediklerinde tezat bulmaya çalıştım. Devreler yandı uyudum  :lol:
:lol: kolpa abi o haber ya :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Haftaya Şenol Güneş'i açıklayacaklar işte Lucescu falan yalan inanmayın

Ronaldinho,Linnes,Lanzini olaylarını hatırlayın.Tarih tekerrürden ibarettir,hele Beşiktaş yönetimi için kesinlikle böyledir

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Fikret orman Abdullah avcıyı çok istiyormuş bizim avcı apo yere yatsana diye bağırdığımız adamı getirirse bir süre futboldan uzaklaşacam  :lol:
Yönetim olarak ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum daha doğrusu anlayamıyorum. bu sezon 2. devreden itibaren Bilic'le olmayacağı belliydi. Daha o andan itibaren uygun birisi ile anlaşırsın ve hem o TD hem de sen gereken planları yaparsın. Diyelim ki Abdullah Avcı; bu adamın kökeni gs li vs vs vs 3 gün tartışılır sonra Beşiktaş'ımızın başarısına bakılır. Önemli olan çok acele edilmesi. Ben öyle son dakikaya bırakılan TD ve futbolcu istemiyorum. O yüzden senin gibi düşünüyorum ve 1 hafta daha bekliyeceğim uzaklaşmak için
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Attila

Burdakilere inanmayıp trt nin yazıyla verdiği röportaja(!) inanmak güzelmiş
Gerilme sampiyon. Ne alakasi var? Buradaki arkadaslar duyumcu degil zaten, onlar da duyumculardan duymuslar. Ayrica saka da mi yapamayacagiz yani :)
Senol Gunes

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mayıs 2015, 13:25:29
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Lucescu'nun böyle bir cümle kurmayacağını 3 aşağı 5 yukarı hepimiz tahmin etmeli :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih Berker

Tam tersine hocam o cümleden sonra ciddiyet kaçtı  :evillol:

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı Attila

Lucescu'nun böyle bir cümle kurmayacağını 3 aşağı 5 yukarı hepimiz tahmin etmeli :)
Ben edemedim sahsen. Tamam komik bir cumle de :biggrinking: ne bileyim; roportaj Ersin Duzen ismiyle yayinlanmis. Acikca isim verilmis. Ersin duzen dandik bir muhabir falan da degil ki. Umarim kaba etinden sallamistir.
Senol Gunes

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

netleşssinde kurtulak bekle bekle nereye kadar  :icool:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mayıs 2015, 13:44:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Bizim dün aldığımız son bilgi oyuncu görüşmelerinin devam ettiği yönünde.

Uruguaylı bir oyuncu ile görüşülüyor Lucescu'nun istediği.

Kaynak @ZEKI Abi'den.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sosyalkartal

nasıl lucesku öyle bir söz etmez ya damarına bastın mı lucesku her şeyi söyler fbnin 8 puan önünde olup verdiğimiz şampiyonlukta basına neler diyor du hatırlamıyonuz mu fbye köpek bile dedi adam  :lol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kaynak @ZEKI Abi'den.

mevkisi belli mi ? bu tosic işi kesin mi lucenin sistemde iş yapar mı tosic ?

Çevrimdışı Kemal

Ulan bu bilal kısa gs transferinin bizim ibrahim akın transferinden farkı nedir ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mayıs 2015, 13:51:37
  • Beşiktaş / Bodrum
mevkisi belli mi ? bu tosic işi kesin mi lucenin sistemde iş yapar mı tosic ?

Malesef başka bilgimiz yok bekliyoruz biz de
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mayıs 2015, 13:51:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Ulan bu bilal kısa gs transferinin bizim ibrahim akın transferinden farkı nedir ?

İnanılmaz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Karabay

Tosic işi bence hikaye.
hikayeyse bir an evvel belli olsa iyi olur. adamın adı bizimle anıldığı günden beri karısı milliyetin manşetinden inmedi.

Çevrimdışı Renton

Kaynak @ZEKI Abi'den.

Maxi Pereira olsa keşke  :lol:
Britos var birde şuanlık boşta
See you in another life,brother.